Kako preboljevate raskid?

Po meni najbolji nacin za preboljevanje raskida je fizicka aktivnost. Pre svega je veoma korisna za kilazu i zdravlje , a i tu mozes da izbacis svu svoju negativnu energiju. Preporucujem ti trcanje i velike brzine na biciklu. Nadam se da ce uspeti kod tebe :) .

posle raskida...pa........ obicno izadjem da se provedem i da zaboravim, i ok mi prodje vece ali sutradan kad mamurluk ode daleeeko, i opet se setim opet krene da me muci da smo mogli bolje i da nije bilo potrebe za raskid..... i tako....zivo sra*je ali takav je zivot.............

Ja sam vrlo brza, kada je raskid u pitanju.. Obicno se i svadjam i mirim sama.:) I na kraju naravno, iskidas se dobro zbog brzopletosti, shvatis da moras biti tolerantniji, nadjes jos jedan posao ili dva... i sve to nekako prodje...
Ali je zanimljivo, da svako od nas na samom pocetku moze da predvidi razvoj dogadjaja.. Na primer, ne mozes da verujes da ces biti sa "takvim" tipom..ali mozda je dabar, pazljiv, pa mu das kredit... Na kraju shvatis da te ne zasluzuje i da bi trebalo sliku da ti ljubi pred spavanje, a on se ne seti ni da pozove... Onda se setis onog osecaja sa pocetka i vidis da si mogla biti i pametnija..:)

Secam se da kada sam raskinula bila sam vezana za krevet ko budala...
nije mi se nista jelo,nije mi se zivelo...u skoli mi se ,,istopi,, sva maskara i moja teget senka koju sam u to vreme stavljala...
Plakala sam ko ***** cak i kad vidim kevu na vratima,da je dosla s posla i kaze mi cao...ma bilo sta da bude meni zasuze oci ALI SAMO TIH DANA..ostali dani su teeska patnja ali nema tih bolesnih suza..
ono..jedan dan full uvece dodjes kuci i padnes u bedak pustis pesme places..
a ubedljivo je najgore kada nekog treba da mrzis a volis ga...=(((
sada je ok..nema vise toga ali jos uvek me sve vezano za njega boli..i mislim da ce tako uvek biti!
A da se bas nadovezem na temu,tj pitanje..sve je relativno..zavisi kolika je veza,s kim i kakva je bila..
sto se mene tice haos!

Secam se da kada sam raskinula bila sam vezana za krevet ko budala...
nije mi se nista jelo,nije mi se zivelo...u skoli mi se ,,istopi,, sva maskara i moja teget senka koju sam u to vreme stavljala...
Plakala sam ko ***** cak i kad vidim kevu na vratima,da je dosla s posla i kaze mi cao...ma bilo sta da bude meni zasuze oci ALI SAMO TIH DANA..ostali dani su teeska patnja ali nema tih bolesnih suza..
ono..jedan dan full uvece dodjes kuci i padnes u bedak pustis pesme places..
a ubedljivo je najgore kada nekog treba da mrzis a volis ga...=(((
sada je ok..nema vise toga ali jos uvek me sve vezano za njega boli..i mislim da ce tako uvek biti!
A da se bas nadovezem na temu,tj pitanje..sve je relativno..zavisi kolika je veza,s kim i kakva je bila..
sto se mene tice haos!

Smesno dete...:roll:

@tema

Kad raskinem sa nekom devojkom, onda gledam da je moji drugovi imaju, najlepse se osecam kad ona prodje i nasmeje mi se u facu, misleci da me pravi ljubmornim.

Back