Kako preboljevate raskid?

Isprobano: ceo dan provedem sa prijateljima, ili slusam muziku do daske, samo Fun, Fun, i Fun! Nikako tuzne balade ili samovanje, jer to samo pogorsa stvar! Ovo deluje, garantovano! Povrati mi samopouzdanje i lepo raspolozenje! I hteo bih odmah da se zahvalim mojim naj prijateljima sto su uvek bili uz mene i pomagali mi da se ludo provodim i zaboravim na propalu ljubav...

ma ja sam zaljubljive prirode i to najvise mrzim kod sebe....tako da mi svaki raskid padne tesko.zavisno od duzine veze prezivljavam i raskid manje ili vise intenzivno.recimo skoro sam raskinuo sa mojom prvom ljubavlju...u fazonu bilo je i pre nje devojaka....ali ona mi je prva prava ljubav.....nije lako. nekada se bas slomim i blejim sam u sobi gledam u nebo slusam nase pesme placem...ma svasta radim i naravno ne bude mi bolje i ne izadje to iz mene! nekada izadjem napolje sredim se flertujem smekam ribe provodim se lepo i tada mi bude bolje ali i dalje mislim na nju...a nekada se olesim ko stoka ili se nakljukam nekim lekovima za smirenje i tada mi je najbolje nemam pojma sta se desava....takav navatam neku za jedno vece provedem se a ni ne znam ko je i kako se zove....al dobro...gazim dan za danom dok je skroz ne prebolim pa cu onda o5 da je smuvam kad mi nista ne bude znacila!

Meni je vazno samo da nisam sama u kuci,jer kad am sama onda razmisljam o njemui svemu vezanom za nega,a kad izadjem sa drustvom provedem se zaboravim na sve ali kad ostanem kuci,sve ispocetka...razmisljanje....ali nikad do sad nisam plakala za nekim!Tuzna sam bila,ali nisam mogla da placem...

Dovla:
А ово је био савеееееет... :roll::roll::roll:

Која је поента да је он види с другим? На коју фору ће њој бити лакше кад је он види с другим??? :?:?:?
Zato shto ce on kao biti ljubomoran...Ova teorija je shit i nikada je nisam primenjivala,niti zelim...Samo sebi terash inat.A i kolike su ti shanse posle svega toga?Zashto bi te onda zvao kada si odmah otrchala kod drugog? :-?

auuu...najtezi period u ljubavi...odem,nadjem se sa njim,sedimo i gledamo se...to je jedan od onih trenutaka kada pitanja i odgovori lebde u zraku...i znamo da nema svrhe ista reci i objasnjavati...onda se pozdravimo,i kao da se nista nije dogodilo,odemo svako na svoju stranu...dodjem kuci,sednem i gledam u jednu tacku...a onda pocinjem da placem i kunem se da ga od sutra necu voleti...i to radim iz dana u dan...prolaze meseci...i tek...kada ga konacno zaboravim...pojavi se neki novi...i sve to ponovo iz pocetka...
a kazu da je ljubav nesto najlepse sto nas se moze desiti...sto se mene tice...i jeste i nije...ljubav je razumevanje...bol,mrznja,razocarenje...a sve to treba prihvatiti da bi se osetila ljubav kao i savrsenstvo koje ona nosi sa sobom...
p.s.malo sam skrenula sa teme...ja se izvinjava..:D

vrlo tesko... u drustvu se pravim da mi nije nista a oni koji me znaju me vide da patim u sebi iako se smejem... ehhh... a kad sam sama... crtam, slusam muziku... retko zaplacem... uglavnom mi tesko pada svaki raskid jer ne ulazim u vezu ako mi je jasno da cemo brzo raskinuti... stasno... a jedan raskid preboljevam i danas iako imam 100 puta boljeg decka... hm...

Back