Kako preboljevate raskid?

Do sada niko sa mnom nije raskinuo wjerowatno zbog toga sto nisam imala dosta weza...Ali,meni je uwijek poslije raskida tesko jer osoba sa kojom sam izlazila uwijek mora nesto da mi znachi,ali ja uwijek pokusawam da nastawim dalje i da se max dobro prowedem i bez muskaraca neko wrijeme:)

MinM_4Life:
ovakva sam i ja bila... Joj majko kad se setim... i to sto kazes, ne znas sta da im kazes kad raskidas... jer ni sama ne znas... al jednostavno je - samo jos nisi nasla onog pravog... Imala sam identican problem... Al eto evo mene sad volim... jeste da sam nasla u pogresnog da se zaljubim al jbg...

Samo cekaj, nemoj sebe da teras na nista sto ne osecas... Mozda samo brzas u veze? Naravno strast je uvek tu u pocetku, al... daj vam malo vremena...
Znaci... ne preostaje mi nista drugo sem da cekam da mene neko sutne?

imala sam par veza, i svaku sam ja zavrshila, u stvari mozda su se jedna il dve zavrshile "sporazumno". u ss ja sam par dana posle raskida euforichna (prezadovoljna shto sam sama, izlazim, ludujem), onda me stigne bedak koji traje par dana...i onda se vratim u normalu.

uh...prvu ljubav sam jedvaaaaa prebolela,ali na kraju to moje 'plakanje' se isplatilo...ponovo sa njim ...hehehehe......obicno tesko,ali brzo prodje,jer jednostavno se pojavi taj i skine mi zvezde sa neba...i cuva kao malo vode na dlanu...to ne moze svaki muskarac...a njih je dostaa malo NAZALOST...pozzzzic

Xmz.....Jedno znam...Nikada, ali nikada ne placem pred momokom.Smatram da je to jadno i ne spustam se toliko. Iako prezirem ovu recenicu reci cu da sam uvek do sada ja raskidala sa deckom. Sem sa jednim i u njega sam stvarno bila zaljubljena.. On je raskinuo, a posle me je isto tako i molio da se pomirimo. Tad sam se zeznula i pristala.

Inace posle raskida nikada ne placem. Kada vec nista ne moze da se promeni jbg... Pobrisem sve poruke..Iskuliram par dana i to je to. Odmax izadjem i za'ebavam se:)

Ali zato u vezi cesto placem sama..Ili kada sam zaljubljena...

;)

@strawberry
Ko je taj dechko?Hmmm?
Jel se zove na slovo B ili S??
:)
Ja ne mogu nishta da kazem na ovu temu...Teshko se vezujem i samo je jedan ako mogu to uopshte da nazovem raskidom bash pogodio...I mislim da se nisam u potpunosti opopravila od toga,mada ja to umem sve da podnesem...

Keeper:
indiferentan. wow. jel to uchite u shkoli za po.rno glumice?

at first, ne radi se o utakmici ili ratu. nema pobede ni poraza.

i kao drugo i poslednje, ni indiferentnost nije nikakvo reshenje. tachnije, to je reshenje koje se samo nalazi izmedju ljubavi i mrzhnje, a to nije nishta. "pobedio si" ako si do kraja shvatio shta se i zbog chega desilo i nauchio da zhivish sa time bez gubitaka osoba shto podrazumeva indiferentnost.

indiferentnost.
buahahahah...
listala pre neki dan ovu temu, pojma nemam zašto, i naiđem na ovaj post.
volim kad nešto oko čega bismo mogli da se smaramo kol'ko 'oćeš i da lupetamo i filozofiramo i gubimo vreme... staviš u jednu rečenicu i to je to.
i samo tako i treba da bude.

meni svaki raskid tesko padne jer u svaku vezu dajem 100% sebe alii obicno na kraju ja i budem ta koja raskida, iz ne znam kojih razloga... a kako ih preboljevam? hm... pa izadjem, popijem malo i posle budem sa njegovim drugom ako je bio skot prema meni, a ako nije samo ga kuliram i cekam da me prodje - jer vreme leci sve... a naravno tu je i drustvo da te tesi i govori da ce sve biti u redu...

Mislim da je najveci problem u ljudskoj psihi.... Svako moze da preboli raskid ako TO HOCE, samo treba sebe ubediti u to, sto naravno nije neki problem.... Treba biti samo uporan i ne predati se.... I naravno posle raskida se treba zapitati tj. sebi reci : KO ZNA ZASTO JE TO DOBRO...

Prvo sedim u sobi i slusam laganu muziku, citam stare poruke i tugujem,
zatim se par puta ljudski napijem (al onako bash, da ne znam de se nalazim),
i na kraju obecam da vise nikad necu da se spucam zbog cure i odem u teretanu ili na basket...

i miran sam do daljnjeg

e vish to napijanje sam samo jednom probala... zbog poslednjeg dechka... i uopshte mi nije pomoglo da ga zaboravim (bar na to jedno veche), shtavishe bilo mi je josh gore (a ja sam inache vrlo vesela kad popijem - mislim i kad ne pijem, al kad popijem :shock: ). tako da to DEF ne pomaze... bar meni... :D

Back