Kad_LupimLupim
Elita
- Poruka
- 19.925
Nish' se ti ne brini, znas kako kazu: I nad popom ima pop.
Trckaraces i ti za nekim
Trckaraces i ti za nekim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znaci... ne preostaje mi nista drugo sem da cekam da mene neko sutne?MinM_4Life:ovakva sam i ja bila... Joj majko kad se setim... i to sto kazes, ne znas sta da im kazes kad raskidas... jer ni sama ne znas... al jednostavno je - samo jos nisi nasla onog pravog... Imala sam identican problem... Al eto evo mene sad volim... jeste da sam nasla u pogresnog da se zaljubim al jbg...
Samo cekaj, nemoj sebe da teras na nista sto ne osecas... Mozda samo brzas u veze? Naravno strast je uvek tu u pocetku, al... daj vam malo vremena...
Kad_LupimLupim:Nish' se ti ne brini, znas kako kazu: I nad popom ima pop.
Trckaraces i ti za nekim![]()
zizela:Znaci... ne preostaje mi nista drugo sem da cekam da mene neko sutne?

listala pre neki dan ovu temu, pojma nemam zašto, i naiđem na ovaj post.Keeper:indiferentan. wow. jel to uchite u shkoli za po.rno glumice?
at first, ne radi se o utakmici ili ratu. nema pobede ni poraza.
i kao drugo i poslednje, ni indiferentnost nije nikakvo reshenje. tachnije, to je reshenje koje se samo nalazi izmedju ljubavi i mrzhnje, a to nije nishta. "pobedio si" ako si do kraja shvatio shta se i zbog chega desilo i nauchio da zhivish sa time bez gubitaka osoba shto podrazumeva indiferentnost.
indiferentnost.
buahahahah...
sad jedno od mojih brilijantnih pitanja - kako to nije lako? [8MinM_4Life:istina... al ni to nije bas tako lako...
p.s. prebolela sam raskid, al njega nikako...