felix77
Obećava
- Poruka
- 63
Hvala puno na pomoci ljudi![]()
Nema na cemu,i nama je neko pomogao.Srecno i javire nam se iz Canade

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala puno na pomoci ljudi![]()
Cao svima!
Nakon citanja svih komentara, resih da postavim i ja neko pitanje. Ja sam inace "Kanadjanka" i pomoci cu rodjaku oko aplikacije...
Za pocetak (s obzirom da su moja pitanja vec predhodno odgovorena), htela sam da znam da li je neko aplicirao (i dobio) turisticku vizu nakon izmene koje su pocele od 02.2014 (tj - da ako se kvalifikujes, odma ti daju "multi-entry visa")?
Dok su neki pricali o zelji da sa takvom vizom odu u US, niko nije dao predlog da je sa multi-entry vizom moguce skoknuti do kube (sto je i prilicno jeftino iz kanade, pogotovo na leto) :-) Dakle, zelela bih da vodim rodjaka na Kubu sedam dana, ali mislim da nije najbolja ideja da to navede u aplikaciji (tj mislila sam da je bolje da on ne pomene da bi voleo multi-visa da ne bi morao da objasni zasto i da im to ne bude cudno/sumnjivo). Pa me interesuje da li je neko u skorije vreme to dobio a da nije specificno trazio ili pomenuo multi-vizu u aplikaciji?
Hvala unapred
Pozdrav svima, hvala vam na korisnim infromacijama
Moze li mi neko reci sta se desava ako sam odbijen za vizu? Da li se naknada od 100CAD placa svaki put, ili samo kad se dobije viza?
Isto tako me zanima da li u moju korist mogu da iskoristim to sto sam apsolvent, kao dokaz da cu se vratiti u zemlju?
Molim vas za malu pomoc, naime ko god ima neka iskustva sa putovanjem u Kanadu - turisticki, ja bih aplicirla za vize, suprug, dete i ja, pa me zanima da li postoji mogucnost odbijanja s obzirom da je suprug nezaposlen. Ja sam za stalno zaposlena vec 9 god. u firmi sa dobrim primanjima, imamo stan u svom vlasnistvu, ujak bi mi poslao pozivno pismo ( on je dugo godina drzavljanin, stalno zaposlen, ima sopstvene nekretnine..) prilozicemo izvode sa svih bankovnih racuna, stednje itd... Vodimo i dete ( 5 god ) znaci isla bi cela porodica, pa me strasno brine da li bi suprug mogao biti odbijen na osnovu nezaposlenosti ?! Takodje da li je potrebno poslati rezervaciju avio karte s obzirom da traje tri dana, a kupovina je besmislena ukoliko nas odbiju ?
Evo mene opet, ali ovog puta sa lepim vestima, jutros stigao viziran pasos sa multiple vizom koja vazi dok vazi i pasos, odnosno u mome slucaju do 2023 god. Malo je reci da sam srecna, jutros kad mi je postar doneo posiljku kad me slog nije udario, prvo sto ni u snu nisam mogla pomisliti da mi odgovor iz Beca moze stici tako brzo, manje od 3 nedelje od kako sam poslala dokumenta, a onda i cinjenica da su mi dali multiple vizu.
Bilo bi mi jako drago da svako ko ubuduce bude aplicirao za turisticku vizu, sledi moj primer i ne baca novac placajuci bespotrebno usluge kojekakvim agencijama, vec to uradi prosto i jednostavno za smesne pare, kao sto sam ja to uradila. Naravno ovo se ne odnosi na one koji apliciraju on-line, vec sve one koji to moraju pesice, odnosno slanjem dokumenata u Bec. Dobro procitajte sve sta sam napisala, ako nesto nije jasno javite se, tu sam jos uvek i rado cu vam pomoci oko svih nedoumica. Samo jos da naglasim i to da su moja dokumenta stigla u Bec 25.02.2015. viza je zalepljena u pasos 11.03.2015. znaci za tacno 14 dana su dokumenta obradjena, 12.03.2015. poslata iz Beca preporuceno i kao prioritetna posiljka, a stigla danas 14.03.2015. bez ikakve nadoknade, znaci nista nisam platila kad mi je postar urucio posiljku. Svi troskovi slanja, kao sto sam u predhodnom postu i napisala su me izasli 932 din, a VAC-u bih platila 6650+4800, suma sumaru 11.450,00, pa sad vi kako hocete, ako imate para na bacanje idite preko Vac-a, ja nemam i nisam glupa i nepismena da ne umem sama spakovati kovertu i poslati posiljku. U zdravlju mi ostali, dragi moji forumasi, pa ako imate kakvih pitanja javite se, pozz
Evo mene opet, ali ovog puta sa lepim vestima, jutros stigao viziran pasos sa multiple vizom koja vazi dok vazi i pasos, odnosno u mome slucaju do 2023 god. Malo je reci da sam srecna, jutros kad mi je postar doneo posiljku kad me slog nije udario, prvo sto ni u snu nisam mogla pomisliti da mi odgovor iz Beca moze stici tako brzo, manje od 3 nedelje od kako sam poslala dokumenta, a onda i cinjenica da su mi dali multiple vizu.
Bilo bi mi jako drago da svako ko ubuduce bude aplicirao za turisticku vizu, sledi moj primer i ne baca novac placajuci bespotrebno usluge kojekakvim agencijama, vec to uradi prosto i jednostavno za smesne pare, kao sto sam ja to uradila. Naravno ovo se ne odnosi na one koji apliciraju on-line, vec sve one koji to moraju pesice, odnosno slanjem dokumenata u Bec. Dobro procitajte sve sta sam napisala, ako nesto nije jasno javite se, tu sam jos uvek i rado cu vam pomoci oko svih nedoumica. Samo jos da naglasim i to da su moja dokumenta stigla u Bec 25.02.2015. viza je zalepljena u pasos 11.03.2015. znaci za tacno 14 dana su dokumenta obradjena, 12.03.2015. poslata iz Beca preporuceno i kao prioritetna posiljka, a stigla danas 14.03.2015. bez ikakve nadoknade, znaci nista nisam platila kad mi je postar urucio posiljku. Svi troskovi slanja, kao sto sam u predhodnom postu i napisala su me izasli 932 din, a VAC-u bih platila 6650+4800, suma sumaru 11.450,00, pa sad vi kako hocete, ako imate para na bacanje idite preko Vac-a, ja nemam i nisam glupa i nepismena da ne umem sama spakovati kovertu i poslati posiljku. U zdravlju mi ostali, dragi moji forumasi, pa ako imate kakvih pitanja javite se, pozz