E bas ti hvala Jannci na pomoci, bas si :heart Ja se ubih 
 i nista 
 Pozz i sve najbolje :bye 

i nista 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 i nista 
Konacno sam aplicirao 03.03.2016 , placanje izvrsio preko Viza kartice i danas mi je stigla poruka u aplikaciji da posaljemo pasose na viziranje zajedno sa tim papirom koji smo dobili na mail.
Zanima me da li uz pasos i taj papir potrebno poslati jos nesto ( npr. originalna dokumenta na uvid ) ili je dovoljno samo ove dve stvari?
Zahvaljujem svima na forumu na pomoci, nadam se da je ovo sve sto se tice naseg procesa za dobijanje vize.
Pozdrav
 posle moje tri kanadske vize i te poslednje trece vize koja je multi, njega odbili. Ja dobila svaku iz prvog put, nisam zaposlena i idem uvek kod drugarice-kume, kod koje je trebao ici i on, garancija od iste osobe, njeni prihodi ...... ma sve kao i za mene i on ne dobije. Pri tom on je u stalnom radnom odnosu, posaljem sve dokaze, potvrdu o stalnom zaposlenju, potvrdu o visini prihoda u poslednja 3 meseca i resenje o godisnjem odmoru i oni ga odbiju. Kao razlog navedeno je da ih nije ubedio da ce se vratiti iz Kanade, njegove veze sa porodicom iz Kanade, njegove porodicne veze u Srbiji i istorija putovanja. Poslala sam im i izvod iz maticne knjige vencanih i izvod iz maticne knjige rodjenih deteta, potvrdu sa fakulteta i fotokopiran indeks sa polozenim ispitima od sina i stvarno ne znam sta jos da posaljem da im dokazem porodicne veze u Srbiji i razlog da ce se vratiti, jer navela sam da boravak nebi bio duzi od 21 dan, jer godisnji odmor traje mesec dana. Sta sad da radim i sta jos da im posaljem? Na odbijenici koju sam dobila postoji sifra pod kojom je zaveden u ambasadi kao i bar kod, interesuje me da li ja mogu njima jos nekoh dokumenata da posaljem na e-mail, jer i on je ostavljen u odbijenicii, odmah sad iz razloga sto sam vremenski ogranicena zbog pocetka trajanja godisnjeg odmora? Da li iko zna i da li je neko imao takvo ili slicno iskustvo?? Ima li ko predstavu sta da napisem u istoriju putovanja? Da li da napisem sta bi sve obisao u Torontu dok je tamo ili....??? Stvarno nemam predstavu, a ni ideju. Pomagajte ljudi ko Boga vas molim, toliko sam se iznervirala da ne mogu ni da opisem.
 kad je vaš suprug aplicirao za vizu? Na sajtu kanadske ambasade piše da više ne primaju pasoše i ostala dokumenta u ambasadi u Beču već samo preko VAC centra