Kako porubiti pantalone?

• Začetnik teme Začetnik teme Iv@n
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Milojko Vasic:
Do'vatile ženetine mene zbunjenog pa me zavitlavaju. Ništa više ne razumem. :?
Jel' da ja zaključavam ovu temu ?
Sta ti je covece, ne razumem komentar :shock: . Kao prvo ja nisam zenetina, vec zena i to vrlo suptilana :evil: i fina :twisted: :?: Pa zar ne vidis da ti nudim nesebicnu pomoc, da konacno resis problem koji imas. Ali ako se ti ljutis nista molim, ,,ponudjen kao pocascenj,,. Gospodin Milojko ima pozdrav od gospodjice Mrvice number tvo. :wink:

mrvica 2:
Milojko Vasic:
Sta ti je covece, ne razumem komentar :shock: . Kao prvo ja nisam zenetina, vec zena i to vrlo suptilana :evil: i fina :twisted: :?: Pa zar ne vidis da ti nudim nesebicnu pomoc, da konacno resis problem koji imas. Ali ako se ti ljutis nista molim, ,,ponudjen kao pocascenj,,. Gospodin Milojko ima pozdrav od gospodjice Mrvice number tvo. :wink:
A otkud tebi to da ja imam problem ? Problem je imao valjda Ivan, koji nije znao kako da porubi pantalone, a ja ga nesebično posavetovao. I kakve veze ima Ada (valjda Ciganlija ?) sa mojim pantalonama ?

Milojko Vasic:
mrvica 2:
Milojko Vasic:
A otkud tebi to da ja imam problem ? Problem je imao valjda Ivan, koji nije znao kako da porubi pantalone, a ja ga nesebično posavetovao. I kakve veze ima Ada (valjda Ciganlija ?) sa mojim pantalonama ?
Izvini :oops: , u pravu si, malo sam permutovala stvari :roll: . Mislim na to... pantalone, porubljivanje i ko je ustvari postavio temu. Zato nemoj da se brines za svoje pantalone, nije njima bilo upuceno. :wink:

Teki:
Milojko Vasic:
mrvica 2:
Izvini :oops: , u pravu si, malo sam permutovala stvari.
Sad je sve jasnije. Izvini i ti zbog moje malo grublje reakcije.
G-din Milojko najtoplije pozdravlja lepu i dražesnu g-đicu Mrvicu 2. 8)

na to povika (poveća grupa) ljubomornih žena :

UA :o i mi smo lepe i dražesne ...
a i porubljujemo (ručno ili ....)
U prednosti sam, kod mene je masinski, hocu reci brzo i efikasno :lol: . Lupam, a i isteklo mi radno vreme. Do sutra.......

Sve vas voli vaš Milojko 8) , ali ja postajem stvarno zbunjen :oops: . A pošto se zna šta radi lud zbunjenom, ja ću ovu temu da zaključam.

Formalni razlog (tj. opravdanje) je da se ovde odavno ne diskutuje o porubljivanju pantalona, nego se tema koristi za chatovanje, pri čemu, gle bruke, urednik prednjači u toj nelegalnoj aktivnosti. A, kao što znamo, on je prvi koji to treba da spreči.

Naravno on ima opravdanje (pametan nađe način a glup opravdanje) da je ne svojom voljom uvučen u beskonačne replike.

Uzgred, otvorio sam novu temu, "Savremen muškarac i kućni poslovi", tek da odredim mesto gde će žene da iskale bes.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back