a ja baš htela da naučim to ,, to oko porubljivanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrvica 2:kučka:Zezam se bre, nego hoces li ti doci na skup, volela bih da te upoznam. pozdrav mrvica :wink:
Ocigledno sam negde nesto propustila pošto nisam upoznata sa tim.Što da ne.
Milojko Vasic:E, ljudi, ajde da se vratimo na temu. Jer, ode ovaj razgovor skroz drugim tokom.
Čekaj, jel' sad treba da objasnim i tebi posebno ?kučka:Milojko Vasic:E, ljudi, ajde da se vratimo na temu. Jer, ode ovaj razgovor skroz drugim tokom.
Uredu. Ali ja stvarno ne znam kako da porubim pantalone. :wink:
Milojko Vasic:Ne može. Otvori novu temu.
Milojko, hoces li da ih doneses na ADU u nedelju pa cemo srediti (mislim pantalone) Sticajem okolnsoti znam da sijem.kučka:Milojko Vasic:E, ljudi, ajde da se vratimo na temu. Jer, ode ovaj razgovor skroz drugim tokom.
Uredu. Ali ja stvarno ne znam kako da porubim pantalone. :wink:
Sta ti je covece, ne razumem komentar :shock: . Kao prvo ja nisam zenetina, vec zena i to vrlo suptilanaMilojko Vasic:Do'vatile ženetine mene zbunjenog pa me zavitlavaju. Ništa više ne razumem. :?
Jel' da ja zaključavam ovu temu ?
A otkud tebi to da ja imam problem ? Problem je imao valjda Ivan, koji nije znao kako da porubi pantalone, a ja ga nesebično posavetovao. I kakve veze ima Ada (valjda Ciganlija ?) sa mojim pantalonama ?mrvica 2:Sta ti je covece, ne razumem komentar :shock: . Kao prvo ja nisam zenetina, vec zena i to vrlo suptilanaMilojko Vasic:Do'vatile ženetine mene zbunjenog pa me zavitlavaju. Ništa više ne razumem. :?
Jel' da ja zaključavam ovu temu ?i fina
![]()
Pa zar ne vidis da ti nudim nesebicnu pomoc, da konacno resis problem koji imas. Ali ako se ti ljutis nista molim, ,,ponudjen kao pocascenj,,. Gospodin Milojko ima pozdrav od gospodjice Mrvice number tvo. :wink:
IzviniMilojko Vasic:A otkud tebi to da ja imam problem ? Problem je imao valjda Ivan, koji nije znao kako da porubi pantalone, a ja ga nesebično posavetovao. I kakve veze ima Ada (valjda Ciganlija ?) sa mojim pantalonama ?mrvica 2:Sta ti je covece, ne razumem komentar :shock: . Kao prvo ja nisam zenetina, vec zena i to vrlo suptilanaMilojko Vasic:Do'vatile ženetine mene zbunjenog pa me zavitlavaju. Ništa više ne razumem. :?
Jel' da ja zaključavam ovu temu ?i fina
![]()
Pa zar ne vidis da ti nudim nesebicnu pomoc, da konacno resis problem koji imas. Ali ako se ti ljutis nista molim, ,,ponudjen kao pocascenj,,. Gospodin Milojko ima pozdrav od gospodjice Mrvice number tvo. :wink:
Sad je sve jasnije. Izvini i ti zbog moje malo grublje reakcije.mrvica 2:Izviniops: , u pravu si, malo sam permutovala stvari.
Eh sad , pa nemoj to da mi radisMilojko Vasic:Sad je sve jasnije. Izvini i ti zbog moje malo grublje reakcije.mrvica 2:Izviniops: , u pravu si, malo sam permutovala stvari.
G-din Milojko najtoplije pozdravlja lepu i dražesnu g-đicu Mrvicu 2. 8)
Milojko Vasic:Sad je sve jasnije. Izvini i ti zbog moje malo grublje reakcije.mrvica 2:Izviniops: , u pravu si, malo sam permutovala stvari.
U prednosti sam, kod mene je masinski, hocu reci brzo i efikasnoTeki:Milojko Vasic:Sad je sve jasnije. Izvini i ti zbog moje malo grublje reakcije.mrvica 2:Izviniops: , u pravu si, malo sam permutovala stvari.
na to povika (poveća grupa) ljubomornih žena :
UAi mi smo lepe i dražesne ...
a i porubljujemo (ručno ili ....)