Kako pokazujete da zelite Sex ? ( 4 Girls )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
3 god sam ovde i nikada nisu pokazale pravu zelju za sexom samo prazne price :lol:

Kad dobiju PP - one beze i cute - koga takve pale ? :mrgreen:
Kad ti pogrešan pristup,

Ostali presretači šalju sličice zalaska sunca, prepisuju stihove, podržavaju na temama, pristojni su na chatu/camu... sve ne bi li dobili priliku da ih naguze uživo.
Ti odmah šalješ tuki, napušavaš okolo, zoveš da se skidaju na cam, i šta sad jedna forumaljka da očekuje, ako sutra pristane da svrati na kahfu, verovatno ćeš joj citirati Prevera. A koj će joj, kad za to ne mora da ustaje sa kompa (vidi gore).

Ipak, poštujem tvoj izbor da se ne prilagođavaš, već da budeš pionir.

Kad ti pogrešan pristup,

Ostali presretači šalju sličice zalaska sunca, prepisuju stihove, podržavaju na temama, pristojni su na chatu/camu... sve ne bi li dobili priliku da ih naguze uživo.
Ti odmah šalješ tuki, napušavaš okolo, zoveš da se skidaju na cam, i šta sad jedna forumaljka da očekuje, ako sutra pristane da svrati na kahfu, verovatno ćeš joj citirati Prevera. A koj će joj, kad za to ne mora da ustaje sa kompa (vidi gore).

Ipak, poštujem tvoj izbor da se ne prilagođavaš, već da budeš pionir.

A kako da im se obratim kao Gay ? :mrgreen: nisam tako naviko ybg, ja hotujem s ribama koje odmah pitaju da li sam Hard i da li mogu da joj pomognem da svrsi :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back