watcherrr
Početnik
- Poruka
- 40
ovaj moj je odlican ne treba mi nista brze a operativni su instalirali za manje od 10 min, stvarno je brz nema sto da se ceka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo , trenutno je temperatura procesora 30 stepeni, a sistema 28 stepeni. Sad cu malo da siljim F.E.A.R., pa cu javiti temperaturemslav:dizi to vise, do 2,8 3,0 3,2 ako ti se temperature ne "digne" puno i ako je stabilan drzi tako, 33* je malo i za idle, uradi mu neki bench, daj nam temperature pri full loadu...
Mislim da je za temperaturu zasluzan odlicni zalman cooler. Igrao sam F.E.A.R. negdje oko pola sata, nije mi se dalo vise, i temperatura je bila oko 35-36 stepeni,i cim sam prestao, za nekih 20 sec pala odmah na 32 i onda pomalo se jos spustala do cak 29 stepeni.~MindMaster~:Voltaza procesora je ili 1.5 ili 1.4 zavisi koje jezgro imas.
Temperatura je zaista odlicna, 30c super.
Voltaza dimm-a je ok.
A sto se memorije tice, stvarno ne znam kako ti to uspeva.

E, pa to me i interesuje, gdje je otprilike granica da se zaustavim....oko 1,6V mozda, tako sam bar ja mislio??~MindMaster~:Ne znam kako na tvojoj ploci ide to ali dizi za najmanje podeoke voltazu pa isprobavaj, nemoj ni slucajno da preterujes.

Racunare treba sto je moguce vise klokovati. To treba da rade SVI koji imaju racunar. Ako neko sedne za neklokovan racunar, treba odmah da ga maximalno klokuje kako god zna i ume. Ako ne ume, neka proba na bilo koji nacin. Treba zabraniti prodaju ploca koje ne omogucavaju klokovanje.
Prodavac i srviser racunara
watcherrr:a i taj detalj da dodam logitech mx1000 laserski mis i logitech tastatura obadvoje bezicni i nemozes imati procesor kao ja jer je samo 1 kod nas uvezen pa pali nekog drugog jer znam sto uzimam i sto se uvozi, prijatelj mi radi tj prodaje komponente i zna koliko i sto se uvozi u scg 8-)
master_'92:Ma tako treba da bi ti vise imao posla a time i vecu platu ali sve ima svoje granice tako da ne treba bas sve overklokovati do MAXIMUMA. Imam Athlona 2000+ i A7V8X-X
i sa 1.6 digo sam na 2.07 i sta sam time postigao crko mi je procesor ti si dobio pare a ja sta sam dobio

)