eće veruj mi...Armagedon:Zavisi...Pokusaj suptilno da ih provociras,a kad izlude,samo im kazi kako su strasno ljubazne i fine osobe i-veruj mi-POLUDECE! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eće veruj mi...Armagedon:Zavisi...Pokusaj suptilno da ih provociras,a kad izlude,samo im kazi kako su strasno ljubazne i fine osobe i-veruj mi-POLUDECE! :wink:
Milow:eće veruj mi...Armagedon:Zavisi...Pokusaj suptilno da ih provociras,a kad izlude,samo im kazi kako su strasno ljubazne i fine osobe i-veruj mi-POLUDECE! :wink:
apotekarka:Milow:eće veruj mi...Armagedon:Zavisi...Pokusaj suptilno da ih provociras,a kad izlude,samo im kazi kako su strasno ljubazne i fine osobe i-veruj mi-POLUDECE! :wink:
Jelda je najjači pljuc sa vadikavima?
apotekarka:Jelda je najjači pljuc sa vadikavima?
Ali ja bih da ih sečem...apotekarkin_muz:A u *, pa to je ono kad ga izvučeš iz pete, pa ga zacementiraš posred face, kad već mora da ti se crta.
samo se zahvali, reci "hvala na prijatnom razgovoru"....i nestani......samo tako.....ne ulazi u duele sa nepristojnim osobama....najbolji nacin da ih ponizish jeste upravo taj da ih ignorishesh i furash svoj bon-ton fazon.....pa da
Ako ih ponizis to ne znaci da ti nece ponovo doci da ti dosadjuju. Devojke koje nikad nisu bile na meti saletanja decaka nikad nece znati kako je to kad te stalno spopadaju.