Kako održavate fizičku i mentalnu kondiciju?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislis na met live u sinepleksu?

Nisma gledala, skupo mi to nesto za prenos opere na platnu kad mogu za 50 evra da pogledam uzivo u Beckoj drzavnoj operi.

Balet bas ne poznajem mnogo, nisam nikad uzivo gledala :(

Jeste skupo i mahom pada kada mi ne odgovara.

Postoji jedna opcija koju bih preporucila jer mi godi. Ukoliko imas SBB pun paket, postoji kanal Marquee.
Dodje kao striming varijanta.
Ima u ponudi operu, balet, pozoriste i muziku.
Licno sam pretalaskala operu i balet. Super je izbor, nekih stotinak snimaka poznatih opera.
Ponekad se ponavljaju opere razlicitih kuca. Gledala sam Aidu u izvodjenju firentinske opere sa Mehtom na celu i Aidu sidnejske opere na otvorenom...koja mi se vise svidela.

Imaju i sve poznatije balete. Mada nije los ni beogradski uzivo. Vidi se oskudnost ali lepo je. Postoje ljudi koji preferiraju rec u pozoristu ali meni vise godi muzika u mraku.

Jeste skupo i mahom pada kada mi ne odgovara.

Postoji jedna opcija koju bih preporucila jer mi godi. Ukoliko imas SBB pun paket, postoji kanal Marquee.
Dodje kao striming varijanta.
Ima u ponudi operu, balet, pozoriste i muziku.
Licno sam pretalaskala operu i balet. Super je izbor, nekih stotinak snimaka poznatih opera.
Ponekad se ponavljaju opere razlicitih kuca. Gledala sam Aidu u izvodjenju firentinske opere sa Mehtom na celu i Aidu sidnejske opere na otvorenom...koja mi se vise svidela.

Imaju i sve poznatije balete. Mada nije los ni beogradski uzivo. Vidi se oskudnost ali lepo je. Postoje ljudi koji preferiraju rec u pozoristu ali meni vise godi muzika u mraku.
Mhm, imam sbb na kablu, potrazicu, hvala 😻

evo sta strucjnjci predlazu

- Usmerite se na jedan, umesto na nekoliko poslova odjednom.
- Pokušajte da budete pozitivni prema samom sebi.
- Dajte šansu novim opcijama u životu i preuzimanju rizika.
- Vežbajte mozak kroz igrice koje podstiču mentalnu aktivnost.
- Vodite računa o ishrani.

evo sta strucjnjci predlazu

- Usmerite se na jedan, umesto na nekoliko poslova odjednom.
- Pokušajte da budete pozitivni prema samom sebi.
- Dajte šansu novim opcijama u životu i preuzimanju rizika.
- Vežbajte mozak kroz igrice koje podstiču mentalnu aktivnost.
- Vodite računa o ishrani.
Jeste,...i u 22h da idemo u krevet.😁

Треба се отимати рутини - не дозволити да нам живот пролази у понављању истоветних путања и обављању аутоматских радњи.
Промените стазу којом идете до посла или куда већ идете, промените распоред намештаја, посетите места на којима још нисте били, позовите пријатеље и дружите се. И они желе да их неко позове.

Back