Kako nemati kompleks nize vrednosti kada je ovo danas simbol neodoljivosti?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Prosto je, muškarci koje ovo privlači mene ne privlače, tako da mi nije nešto previše stalo šta njih privlači, a i dva smo sveta različita koja nemaju mnogo ni dodira tako da 🤷🏻‍♀️
Ne bih se sada odmah bacala na vređanje ovih žena jer mnoge od njih imaju psihički poremećaj. Nisam osoba koja je izričito protiv plastične i estetske hirurgije, međutim, cilj treba da bude da se koriguju neki eto nedostaci da ih tako nazovemo a ne da se pretvori žena u vanzemaljca. Njima treba pomoć jer ne umeju da stanu, nisu svesne uopšte šta rade.

Poslednja izmena:
Prosto je, muškarci koje ovo privlači mene ne privlače, tako da mi nije nešto previše stalo šta njih privlači, a i dva smo sveta različita koja nemaju mnogo ni dodira tako da ??‍♀️
Ne bih se sda odmah bacala na vređanje ovih žena jer mnoge od njih imaju psihički poremećaj. Nisam osoba koja je izričito protiv plastične estetske hirurgije, međutim, cilj treba da bude da se koriguju neki eto nedostaci da ih tako nazovemo a ne da se pretvori žena u vanzemaljca. Njima treba pomoć jer ne umeju da stanu, nisu svesne uopšte šta rade.
Sve muškarce to privlači na par minuta i to je sve.Ne duže.Toooo.Ne treba da vas uopšte brine. :)

@Zauz draga, ne možeš ni biti voljen ni voleti ako sa sobom nisi načisto u smislu vere u sebe, samopoštovanja, samopouzdanja.. Od toga se polazi pa i dobiješ nešto zauzvrat prosto nekim prirodnim tokom stvari

Evo npr nisi voljena od koga želiš da budeš? zabole te baš! Voli sebe, budi svesna svojih kvaliteta pa će ih i drugi prepoznati, lako je kad osete tvoje samopouzdanje
Braavo.To je to(za početak)
Potpisujem.

Pogledajte prilog 1164140

Ovo su danas simboli neodoljivosti / muski sve kao javno "ne bi ih pipnuo ni bacacem plamena" dok ovako medju sobom "ko je lud da ih odbije".

Ako bi bili ljubazni da budete pristojni u komentarima ovde / beskrajno je tesko biti zensko danas kada se momci loze na plastiku plus keramiku ove vrste.

Pogledajte prilog 1164143

Kada ovoga ima sve vise.

Hvala na pristojnoj komunikaciji (nadam se da ce takva biti).
Ja kad vidim ovako nesto ne da nemam kompleks nize vrednosti nego mislim da sam mnogo lepa. Sluzi mi kao terapija da me podigne malo. O kakvom kopleksu pricas…. :lol:

Морам признати да ми је и тужно. Све оне које морају променити лични опис, или ићи нашминкане у теретану и на плажу, па се тамо још више сликати него вежбати и купати су некако... Не знам. Није им удобно у сопственој кожи вероватно.
Сви ми имамо нешто на себи што не волимо, тј. волели бисмо да је лепше, али шта сада. Јел мора све бити како смо замислили? Не мора.

Морам признати да ми је и тужно. Све оне које морају променити лични опис, или ићи нашминкане у теретану и на плажу, па се тамо још више сликати него вежбати и купати су некако... Не знам. Није им удобно у сопственој кожи вероватно.
Сви ми имамо нешто на себи што не волимо, тј. волели бисмо да је лепше, али шта сада. Јел мора све бити како смо замислили? Не мора.
Mora.
I da. Vrlo je zahtevno.I košta u svakom pogledu

Mora.
I da. Vrlo je zahtevno.I košta u svakom pogledu
Искрена да ти будем ја се сама себи највише свиђам ујутру, када устанем, онако чупава и мало отечених усана. И гола. А дааалеко сам и од лепог и од згодног. Просто, то сам ја.

Ovo su danas simboli neodoljivosti / muski sve kao javno "ne bi ih pipnuo ni bacacem plamena" dok ovako medju sobom "ko je lud da ih odbije".

Ako bi bili ljubazni da budete pristojni u komentarima ovde / beskrajno je tesko biti zensko danas kada se momci loze na plastiku plus keramiku ove vrste.

Kada ovoga ima sve vise.

Majkl Džekson tranvestit aesthetics

Kada ovoga ima sve vise.

Lepo, ne obraćati pažnju i kompleksa nema.

Jbg stvarno imam najbolju nameru.. Znaš i sam šta im se servira kroz eto npr te autotjunere, šta se propagira u toj "muzici", šta im se servira kao normalno..
Stalno pisu na primer o njoj
kako je uspela da se dobro uda zbog izgleda / on je obasipa parama / imaju ogromnu kucu pomocnice ne znam sta.

Recimo nju isto stavljaju kao primer toga kako izgledom moze da se privuce normalan zivot / pisu da to znaci uspeh u zivotu.

Kada ovoga ima sve vise.

Just for fun, no romance. 😂

Muka je sa tim operacijama. Skupo, treba vremena, patnja...

Posle 10-tak operacija žene počinju da liče na plasične lutke.

Ako se nastavi ovaj trend, bolje je kupovati lutke.

Pogledajte prilog 1164256
Mozda to jeste ono ka cemu sve ide / mozda su silikon plus keramika tu da se ne iznenadimo jednog dana kad ovo dodje na red...

Ovde se zapravo radi o tome da te internet 'zaglupeo' nemoj me nešto uvredljivo shvatiti zaista nemam takvu nameru prosto je prava reč da bih ti naglasila poentu. Sve pogrešno odande usvajaš kao ispravno, čini mi se da si došla do faze da ne možeš protiv toga, jače je od tebe.. Nisi u stanju da napraviš selekciju, kažeš sebi fuj vidi boleštine i prosto skrolaš dalje.. Umesto toga uranjaš sve dublje, upijaš sve više.. Šta će od tvog mozga na kraju ostati?
Sigurna sam da razumeš šta pokušavam da ti kažem i najiskrenije ti želim da se izvučeš iz te šarene laže koju doživljavaš kao jedinu realnost

Ovakve *devojke* se svidjaju muskarcima sa kompleksima, koji bi da prošetaju i po*ebu nešto u trendu,jer je to,je l te,statusni simbol, kao i rolex il neki besni auto. Iz kakvih porodica poticu ove? Mama i tata podrzavaju ovo? Moralne vrednosti,ima li ih....Ako dete vaspitavas da bude sigurno u sebe, da na primeru pokazes sta je prava vrednost, onda ne bi bilo ove teme..

Back