Kako neke zene (ne)zavode

oni to najčešće ni ne znaju....

Bejb, govori se o detetu od 11 godina.
Mislim, kako je moguce da ne znaju...
Ja jesam krijumcarila opremu za trening kada sam bivala bolesna i nisu mi dali da se umaram...satro isla kod drugarice...pa izbacim torbu kroz prozor...pa je pokupim kad izadjem napolje...pa se istrcim 2 sata...pa mi cak i bolje bude...
Mislim, koliko dete treba da bude prepusteno samo sebi u tom periodu, pa da roditelji ne primete kako izgleda i sta radi?
Malo je nerealno...

Ja jesam krijumcarila opremu za trening kada sam bivala bolesna i nisu mi dali da se umaram...satro isla kod drugarice...pa izbacim torbu kroz prozor...pa je pokupim kad izadjem napolje...pa se istrcim 2 sata...pa mi cak i bolje bude...
Mislim, koliko dete treba da bude prepusteno samo sebi u tom periodu, pa da roditelji ne primete kako izgleda i sta radi?
Malo je nerealno...

dete treba da bude zbrinuto, a ne prepusteno

Malo je nerealno...
pa baš to što si ti radila,ode kod drugarice i presvuče se....i danas roditelji imaju mnogo manje vremena da provode sa svojom decom nego naše mame...:)
i nije to njihova krivica,društvo im sve to nameće.....
Па о томе све време причам. Маме! :dash:

to su supermame:neutral:

naravno da ima al današnje mame žele da im ćerke budu "moderne" prvo pa onda sve ostalo(čast izuzecima)...:)

A to jeste vec suludo...
Gledala sam pre na netu neke fotke...
Majka (amerikanka neka) svoju devetogodisnju cerku podvrgla nekim operacijama..
Ono, uvecala usne i sl...
Opsesija joj je da joj cerkica sto vice lici na neku pevacicu, ne mogu se setiti na koju...
Uglavnom, zalosno i jadno za videti...
Mala izgleda kao nakaza...
Al' u principu, neka....samo nek su oni srecni unutar svoje male, srecne zadovoljne prozak nacije...

A to jeste vec suludo...
Gledala sam pre na netu neke fotke...
Majka (amerikanka neka) svoju devetogodisnju cerku podvrgla nekim operacijama..
Ono, uvecala usne i sl...
Opsesija joj je da joj cerkica sto vice lici na neku pevacicu, ne mogu se setiti na koju...
Uglavnom, zalosno i jadno za videti...
Mala izgleda kao nakaza...
Al' u principu, neka....samo nek su oni srecni unutar svoje male, srecne zadovoljne prozak nacije...

eto ti jedan banalan primer:neutral:...al to su ameri,u prevodu degeni:confused:

Овде, у Бгд, девојчица је добила на поклон тетоважу зато што је успела да положи пријемни за средњу школу.

opet američki pristup u vaspitavanju...kao da je potrebno da budeš genije da bi to položio...pa svi smo to prošli a za pohvalu smo dobili znanje,novo iskustvo koje će nam više služiti nego ta idiotska tetovaža:)

opet američki pristup u vaspitavanju...kao da je potrebno da budeš genije da bi to položio...pa svi smo to prošli a za pohvalu smo dobili znanje,novo iskustvo koje će nam više služiti nego ta idiotska tetovaža:)

amerika je velika zemlja koja ima vise pozitivnog nego negativnog...a idiotizam ti je zastupljen svugde naokolo po planeti Zemlji...a i Pink je originalan srpski, a ne Americki...

amerika je velika zemlja koja ima vise pozitivnog nego negativnog...a idiotizam ti je zastupljen svugde naokolo po planeti Zemlji...a i Pink je originalan srpski, a ne Americki...

ja se ograničavam samo na američko vaspitavanje dece...kod njih je svako dete "genijalno" ako u 16-oj godini zna koliko je 4 x 4:roll:...i kod njih imaš naročito izraženu tu materijalnu nagradu za ovo ili ono što je bzvz...umesto što im kupuju auto od pola miliona dolara za 16-sti rodj,mogu recimo da provode malo vremena sa svojim detetom:)

ja se ograničavam samo na američko vaspitavanje dece...kod njih je svako dete "genijalno" ako u 16-oj godini zna koliko je 4 x 4:roll:...i kod njih imaš naročito izraženu tu materijalnu nagradu za ovo ili ono što je bzvz...umesto što im kupuju auto od pola miliona dolara za 16-sti rodj,mogu recimo da provode malo vremena sa svojim detetom:)

Шта мислиш, да ли и нас исто чека?

eh, sto moji roditelji nisu amerikanci i da su mi kupili auto za 16. rodjus od pola miliona

Back