A ti joj objasni da muskarci u 70% slucajeva se razilaze sa svojim zenama bas zbog toga sto na drugom mestu to rade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LINO LADU!!!!Zana:Pa to je prvo sto sam u radila u sexu.... Prvo mi je bio u ustima, pa tek onda u ******
A da ga malo namazes slagom, mozda devojka ne voli eurokrem![]()
crazy bone:Nutela je spasila mnoge veze...
garfeald:Imate stabilnu vezu redovan sex, ali fali jedna sitnica: nikako nece da ga oblajvi. Sta preduzeti a da ne bude na silu?![]()
garfeald:Imate stabilnu vezu redovan sex, ali fali jedna sitnica: nikako nece da ga oblajvi. Sta preduzeti a da ne bude na silu?![]()
I ukusni!NatasaNatasa:Ovdi sve neki iskusni.
PLESsitnihDEMONA:Ja ne vidim buducnost takve veze. Cemu sluzi veza,ako riba nece da ti popushi?![]()
To je vrlo deprimirajuce,a i opasno je.
Jer,ako riba nece da ti pusi,to onda moras da trazis nesto sa strane.Znaci moras da je varas.![]()
I
PLESsitnihDEMONA:Zauzeta,jedno je sigurno...pushenja nema,za sada!![]()
Ja ne vidim buducnost takve veze. Cemu sluzi veza,ako riba nece da ti popushi?![]()
To je vrlo deprimirajuce,a i opasno je.
Jer,ako riba nece da ti pusi,to onda moras da trazis nesto sa strane.Znaci moras da je varas.![]()
Ili jos gore,moras da pucas pare na qrve...pa moze da ti se desi da navuces neku bolestinu,pa posle i njoj da preneses.
Au covece...kakve sve komplikacije mogu da ispadnu samo zato sto ona nece malo da promulja broz usta,pa malo jezikom da palacne,pa zubicima...Ne smem vise ni da razmisljam na sta sve to moze da izadje. Kataklizma!![]()
'ОЋУ ! :-)Nina_20:a da nisi pomislio da mozda ti lose odradjujes svoj deo posla? ocigledno joj nije previse stalo da ti budes zadovoljan,a da uzrok tome nije njeno nezadovoljstvo? Znas kako to ide-ti meni,ja tebi. Ali evo imam drugaricu koju vec godinu dana celo drustvo nagovara da dozvoli decku da joj liz...,a ona ne da!!!! ZAMISLITE ZENE TO!!!!! Osnova svega, a ONA NE DA! On je moli,mi je nagovaramo,a ona nista! Ona njemu hoce da se sagne,ali ne da njemu ni da primirise!
Tako da ima i takvih primera....
Sta je bilo,hoces njen br?![]()
![]()
![]()
Mile, zaboravio si prsluk...Mille Dragic:Evo plana:
1) Izvedi je na veceru
2) Kazi da je volis
3) Naruci nesto posle cega ostaje zadah iz usta + alkoholno pice po zelji
4) Kazi da je volis
5) Napojte se i naranite
6) Naravno kazi da je volis i da bi pored nje proveo ostatak zivota
7) Kazi da bi voleo da vodite ljubav
8) Predigra (ma sta to znacilo)
9) Kazi joj da ima zadah iz usta
10) Kazi da je volis
11) Lepo je zamoli je da ti popusi
Tako nekako samo treba da bude pijana.
У народу познатији као грудњак или...?Gazdarica:Mile, zaboravio si prsluk...![]()
_honeybunny_:Jedan je uspeo da ubedi devojku ovom pricom8)...kazes joj:
"Srecko je bio tuzan kada si otisla,nisi ga poljubila,zalio mi se celu noc i plakao,morao sam da ga tesim,dok nije zaspao.Siroti srecko nije srecan jer neces da ga ljubis,on te voli..."8)
...i onda ce ona morati da ga poljubi...mislim nije u redu da srecko pati zar ne?![]()