kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
...Anakin, dragaanakin:a kako ide to nudjenje? posle sastanka on ti da da popunis formular?
i sta znaci neobavezno? nisi dobila prsten na drugom sastanku?
"...popuni formulare ako hoćeš pare..."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Anakin, dragaanakin:a kako ide to nudjenje? posle sastanka on ti da da popunis formular?
i sta znaci neobavezno? nisi dobila prsten na drugom sastanku?
rosalinda:DA...HVALA...
(Ma uopste nisam rasklasna, ne provociram, ne flertujem, ne dozvoljavam prostacke fazone i masne viceve, ne dozvoljavam zadiranje u intimu, kad neko od njih napravi seksualnu aluziju-ignorisem je ili je preokrenem tako da njemu bude neprijatno sto je to izjavio...)
NEMAM VISE STA DA DODAM....VALJDA SI U PRAVU, SAMO NEMAM SRECE...ODOH.
. Volim i da flertujem, ali ne uvek i ne sa svakim. Prostake ne podnosim, ali je tanka linija izmedju prostakluka i smeka, u svemu treba imati stila. A seksualne aluzije su kao predjelo, samo sto sam nekad na dijeti, a nekad bih u slast smazala citav obrok :wink:rosalinda:JAO!!! MA BRE!!! PITANJE JE CIME IH INSPIRISEM DA MI PONUDE SEX ILI NISTA-UMESTO SAMO NISTA...
IMA TOLIKO GLUPLJIH I RUZNIJIH I DEBLJIH RIBA KOJIMA SE NE DESAVAJU OVAKVE SITUACIJE...
STA TEBE KAO MUSKARCA INSPIRISE DA NEKOJ RIBI KOJA TI SE NE SVIDJA PONUDIS SEX, A NEKOJ DRUGOJ KOJA TI SE TAKODJE NE SVIDJA NE PONUDIS NISTA...
hehe..
Aj pozdrav Tommy duso, neces se ti na krstarici najesti tih vanilica, zar ti to nije jasno ? a i ne ostavlja bas lep utisak o tebi to sto odajes kolika ti je "cena"...Tommy_V:pa naucis da pravis vanilice, za pocetak - ostalo ce se samo resiti...
Teki:Tommy duso, neces se ti na krstarici najesti tih vanilica, zar ti to nije jasno ? a i ne ostavlja bas lep utisak o tebi to sto odajes kolika ti je "cena"...Tommy_V:pa naucis da pravis vanilice, za pocetak - ostalo ce se samo resiti...
koja "ona"? i gde to pise da muskarci ne treba da prave kolace ??? nije da nema zena koje u tome uzivaju, ali mnogo je lakse kupiti vanilice u pekari, skuvati dve kafe, u uzivati.. zar ne ? pogotovo danas, po ovakvom kisnom danu ... :wink:Tommy_V:Teki:Tommy duso, neces se ti na krstarici najesti tih vanilica, zar ti to nije jasno ? a i ne ostavlja bas lep utisak o tebi to sto odajes kolika ti je "cena"...Tommy_V:pa naucis da pravis vanilice, za pocetak - ostalo ce se samo resiti...
da li si htela da kazes da je danas previse traziti da ona pravi vanilice?!
rosalinda:U poslednjih par meseci sam upoznala vise muskaraca u koje se nisam bas zaljubila, ali bih mozda mogla da ostvarim neku vezu...ali svi oni su mi posle prvog sudara ponudili samo neobavezne varijante. I posto sam ih odbila, nijedan se nije predomislio i bio spreman da pokusa i nesto drugo.
Mislim da sam prilicno odmerena u ponasanju i oblacenju, dakle ne znam cime ih inspirisem za sex, a nikada za ljubav. Nisam neka macka, ali nisam ni najgora na svetu
Kako da se postavim?
Teki:koja "ona"? i gde to pise da muskarci ne treba da prave kolace ??? nije da nema zena koje u tome uzivaju, ali mnogo je lakse kupiti vanilice u pekari, skuvati dve kafe, u uzivati.. zar ne ? pogotovo danas, po ovakvom kisnom danu ... :wink:Tommy_V:Teki:Tommy duso, neces se ti na krstarici najesti tih vanilica, zar ti to nije jasno ? a i ne ostavlja bas lep utisak o tebi to sto odajes kolika ti je "cena"...Tommy_V:pa naucis da pravis vanilice, za pocetak - ostalo ce se samo resiti...
da li si htela da kazes da je danas previse traziti da ona pravi vanilice?!

majcheki:okani se rosalinde i sličnih zayebancija
Ima možda nešto i u ovom 
Tommy_V:u vanilicama je najsladja ljubav...
a po ovakvom vremenu bih samo lezao i spavao... dobro, gledao bih neki film...![]()
Ajde promeni jelovnik keve ti, retardirace$ sirote vanilice pa nece vi$e biti uQsne.. heh cLick - OR - Die:Tommy_V:u vanilicama je najsladja ljubav...
a po ovakvom vremenu bih samo lezao i spavao... dobro, gledao bih neki film...![]()
Tomice.. pa ti si zaista vrhunski smarach sa ovim vanilicama. Pomislim da ti ispadaju iz svih rupa. Mislim da jo$ nisam video post gde ih ne pominje$.Ajde promeni jelovnik keve ti, retardirace$ sirote vanilice pa nece vi$e biti uQsne.. heh
Kelis:jedna Jelena iz V beogradske gimnazije je konachno nashla decka
pitala ga je "ko si ti?"
on joj je odgovorio "tvoj dechko"
Tommy_V:eh, nema sanse - vanilice su vanilice....

S_K_V_O:Slazem se sa clickom.
Prenaglaseno si odreagovala na njegov post, razmisli zasto, nije bezveze!I time i ovom temom si pokazala koliko si nesigurna.
Utisak mukaraca je verovatno da nisi losa i da bi mogli da te kresnu ali ih kao sto rece click "ne inspirises" za vise od toga.Prava rec.
Da li si suvise obicna ili pomalo dosadna, nesigurna ili neopustena, da li mozda sagoris u zelji da sve bude "ozbiljno" i po JUS-u ili ih mozda neka tvoja osobina ili nesto u ponasanju odbija o tome razmisli ti.
Poznajem neke osobe koje dugo nisu mogle da "nadju" decka.Jedna zbog strasne neopustenosti i krutosti u odnosima sa suprotnim polom iako lepa i pametna.Druga zato sto smara do bola svojim glupostima koje se mere na tone mada ne izgleda lose.Ima njih jos...ali me mrzi da pisem...
Dalje, simptomatican mi je i naslov tvoje teme.
Cudno mi je i to da nikada ne flertujes, ne dozvoljavas zadiranje u intimu i da tako burno reagujes na sve sto je vezano za sex.Naravno da neke stvari zadiru duboko u nasu intimu ali nikada ne treba otici u krajnosti.Jedan extrem je preterana zatvorenost a time i nepristupacnost.
I za kraj ---> sve, sve mi ovo mirise na nedostatak tvog samopouzdanja iz koga proizilazi sve ostalo a kao krajnji rezultat i nedostatak postovanja muskaraca prema tebi.
Izgleda da se zaljubljujem.
Eto ljudi pocela sam da vas sanjam nocu.
S_K_V_O:Thanks. 8) :wink:
Nego Ninocka, sanjala sam te pre desetak dana, al' sad se vise i ne secam sta tacno.Verovatno zato sto mi je boy otisao u Slo pre par dana pa sam nekoliko noci pre toga sanjala Slo i stvari i ljude vezane za nju.Najzesce je sto sam sutradan sanjala i Gazdaricu iako pojma nemam kako izgleda.Izgleda da se zaljubljujem.
Gazdarica:A i ja nemam nikakve veze sa Slovenijom...![]()
Nina je kao dosla u Bg i izasla sa mnom i sa nekim tipom koga je takodje upoznala preko neta, pa smo bili po nekim kaficima, on nas je zesce smorio...a ti si mi pomagala da nadjem nekoga meni dragog ko se izgubio u nevremenu, a kad smo ga pronasli, on vise nije znao ko sam ja, kao da me nikada u zivotu nije video...and so one...and so one...ali ti ni u jednom trenutku nisam videla lice...
ops: ...odoh skroz off topic...'ajmo da vidimo kako rosalinda da nadje decka... :wink:S_K_V_O:Thanks. 8) :wink:
Nego Ninocka, sanjala sam te pre desetak dana, al' sad se vise i ne secam sta tacno.Verovatno zato sto mi je boy otisao u Slo pre par dana pa sam nekoliko noci pre toga sanjala Slo i stvari i ljude vezane za nju.Najzesce je sto sam sutradan sanjala i Gazdaricu iako pojma nemam kako izgleda.Izgleda da se zaljubljujem.
Sta ti je podsvest S_K_V_O:Gazdarica:A i ja nemam nikakve veze sa Slovenijom...![]()
Znam Gazdarice, veruj mi da znam... :wink:
Uglavnom, mogu da vam kazem da ste mi obe bile cool u snu, cisto da znate.Nina je kao dosla u Bg i izasla sa mnom i sa nekim tipom koga je takodje upoznala preko neta, pa smo bili po nekim kaficima, on nas je zesce smorio...a ti si mi pomagala da nadjem nekoga meni dragog ko se izgubio u nevremenu, a kad smo ga pronasli, on vise nije znao ko sam ja, kao da me nikada u zivotu nije video...and so one...and so one...ali ti ni u jednom trenutku nisam videla lice...
Imali su ti snovi svoje razloge i meni su jasni...al' to je vec moja tajna, naravno vas dve ste se tu obrele sasvim slucajno zbog "pogubnosti Krstarice po mlad organizam"...
Strasno
)Ja jos uvek nikog ne sanjah sa foruma..izgleda da sam imuna na uticaj krstarice :?