Kako muškarci zamišljaju idealno žensko telo?

Nezno, glatko, mekano, mirisljavo i zaobljeno.

bar-refaeli-si-swimsuit-1950316765.jpg

Idealno zensko telo je 175 sm + ....i 75 kg +.....ostalo su varijacije. Ja volim kad je zensko rasno i masno :) Kad je plecato. Da je sve xxl na njoj. Ali opet, pretoceno u figuru sa linijom, tj. da ne bude kabasto kao kutija. Da ima ekstra jake listove i sire clanke. Da ima jaku zadnju lozu, siroke bokove i kruskastu guzicetinu i sirok struk. Da ima jake ruke i sake i debele usne.

Idealno zensko telo je 175 sm + ....i 75 kg +.....ostalo su varijacije. Ja volim kad je zensko rasno i masno :) Kad je plecato. Da je sve xxl na njoj. Ali opet, pretoceno u figuru sa linijom, tj. da ne bude kabasto kao kutija. Da ima ekstra jake listove i sire clanke. Da ima jaku zadnju lozu, siroke bokove i kruskastu guzicetinu i sirok struk. Da ima jake ruke i sake i debele usne.

Vidim ja tebi treba jedna koja treba da ide na njivu da kopa da nosi đakove a ta što ima jeke ruke i šake e ta hoće i da bije ako nisi dobar.

Ti opisa moju drugaricu. :lol: Ta kad lupi šakom o sto, nema cile-mile. :D

da je nevina i to onako bas bas nevina , ni poljubila jos nije muskarca i da ima jak himen ono uska stegnuta teska za busenje da je mnooogo boli. ou yeaaaaa
Slaaatkooo :per:
Ja to imao ! Ali kada sam bio mlađi, negde tamo kada sam još išao u čkolu, i na raspuste, i na igrališta, i njenoj kući kad su matori na poslu...

Po meni trbusnjaci najbitniji,srednje ali cvrste grudi,zategnuta ali ne prevelika guza i definisani misici na rukama
noge dugacke sa po mogucstvu definisanim misicima lista i butine
ledja uvek prava da bar moze dva zgiba da izgura
sviđa mi se ovaj opis.
ja isto cenim kada se žensko bavi svojim telom na pravi način.
samo bih na tvoju sliku dodao još i - da ima prave noge, da ne idu mnogo u X.

i, kada je već tema o telu:
da je prirodno manje dlakava (bez obzira na svakodnevne depilacije, neke stvari se primete), i da ima lepe ne preširoke bradavice, i da ima lepu cicu.

Tu smo negdje, teska kategorija...

- Bogme, kako im bude - tako nek' im bude! - zakljuci sasvim nesentimentalno Stevanija, plecata cura prignjecena nosa i debelih listova, s kablom pod rukom, koja se tu slucajno nasla iduci na vodu.

Vladan Desnica, Zimsko ljetovanje, Zagreb 1950, str. 105.

Opis idealne zene za mene. :zaljubljena:

Back