ZORO- Iskusan Poruka 5.176 03.05.2008. u 00:01 - Kako muskarci tuguju? #126 Karlito Brigante: Nisi dobro pročitao značenje.Probaj ponovo. Kliknite za proširenje... Ma dobro ako mi ti kazes da procitam ponovo. :-) Daklem onda da izmenim svoj post i da kazem da je za muskarca bitno da tuguje sa stilom.
Karlito Brigante: Nisi dobro pročitao značenje.Probaj ponovo. Kliknite za proširenje... Ma dobro ako mi ti kazes da procitam ponovo. :-) Daklem onda da izmenim svoj post i da kazem da je za muskarca bitno da tuguje sa stilom.
K Karlito Brigante Poznat Banovan Poruka 9.306 03.05.2008. u 01:02 - Kako muskarci tuguju? #127 ZORO-: da je za muskarca bitno da tuguje sa stilom. Kliknite za proširenje... Svakako.Međutim moj post nema veze sa tugovanjem,iako se pominje,i ko je trebao da razume je razumeo.:wink:
ZORO-: da je za muskarca bitno da tuguje sa stilom. Kliknite za proširenje... Svakako.Međutim moj post nema veze sa tugovanjem,iako se pominje,i ko je trebao da razume je razumeo.:wink:
ZORO- Iskusan Poruka 5.176 03.05.2008. u 15:12 - Kako muskarci tuguju? #128 Karlito Brigante: Svakako.Međutim moj post nema veze sa tugovanjem,iako se pominje,i ko je trebao da razume je razumeo.:wink: Kliknite za proširenje... Pa i ja uopste nisam mislio na tvoj post vec generalno kad sam napisao post za koji si se ti zakacio. Bitno da se razumemo. :-)
Karlito Brigante: Svakako.Međutim moj post nema veze sa tugovanjem,iako se pominje,i ko je trebao da razume je razumeo.:wink: Kliknite za proširenje... Pa i ja uopste nisam mislio na tvoj post vec generalno kad sam napisao post za koji si se ti zakacio. Bitno da se razumemo. :-)