Kako mislite nema više "pravih"!?

Tuzni_patak:
Ovo je bilo za romantiku ili za pp.
Može i za S.O.S. .

Sad mi je krivo , ako se osetio izolovanim ili pobedjenim . Jer i on je nekome prava mera. Savršen muškarac.

Ja navijam za brzinu Tekijevih noga (prstiju) da stigne (nadje) Muškarca BG.

A koliko su brze njene noge ?

(Kako je glupo i kad žensko ime ili nadimek ne završava slovom 'a'. Ne može pošten čovek da je menja po padežima. Koliko su brze Tekije Tekijeve Teki Tekinje Tekinjine noge. A kamo li da sam 'teo da pitam koliko su lepe. Tek bih se tu upetljao !)

Milojko Vasic:
Tuzni_patak:
Može i za S.O.S. .

Sad mi je krivo , ako se osetio izolovanim ili pobedjenim . Jer i on je nekome prava mera. Savršen muškarac.

(Kako je glupo i kad žensko ime ili nadimek ne završava slovom 'a'. Ne može pošten čovek da je menja po padežima. Koliko su brze Tekije Tekijeve Teki Tekinje Tekinjine noge. A kamo li da sam 'teo da pitam koliko su lepe. Tek bih se tu upetljao !)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Milojko Vasic:
Tuzni_patak:
Može i za S.O.S. .

evo pomocicu ti :)
teki je sjajna zena, pametna, zgodna i lepa.
to sto se ovde ponekad nasali... pa mile, znas da si i ti moj omiljeni lik ovde, svi imamo svoje slabosti :wink:

Muškarac_bg:
Evo ,Nova se približila, nadam se da ste uspele da nadjete svog ''pravog'' , ako niste ne očajavajte....ima nas još.
Doduše nema nas puno ali nas ima.
Srećno svima!

Za svakog ponešto....
-Za moderne čvrste žene,
:::moderan tvrd muškarac
-Za one kojima je strašno bitan odnos koji se formira ispod pojasa
:::muškarci kojima je strašno bitan seksualni odnos
-za one koji su večito bile neozbiljne i svaštoje_i muškarci koji su ozbiljni i neiskusni
-Za one koje su većito želele ozbiljnu vezu sa puno razumevanja za sebe i svoju viziju , iskusan muškarac koji će znati da "belo" pretvori u "crno" i obrnuto....
-za tatine devojčice , tu su malko stariji koji će im produžiti detinjstvo to smrti
-za one koje večito nemaju sreće , tu su šljam , i to probrani , tako da im razlozi za patnju ne budu skromni već ambiciozni...
-Za sve ostale egzotične vrste i podvrste, postoje muškarci iz plakara , samo ih treba pronaći....
Deda Mraz ih ne isporučuje, zato vam je svaki dan podjednako bitan i užasno važan.....
JER CVET VENE SVAKOG DANA POMALO.....

Back