ej ma i ti si ok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tuzni_patak:Ovo je bilo za romantiku ili za pp.
Može i za S.O.S. .
Sad mi je krivo , ako se osetio izolovanim ili pobedjenim . Jer i on je nekome prava mera. Savršen muškarac.
Ja navijam za brzinu Tekijevih noga (prstiju) da stigne (nadje) Muškarca BG.
Milojko Vasic:Tuzni_patak:Ovo je bilo za romantiku ili za pp.
Može i za S.O.S. .
Sad mi je krivo , ako se osetio izolovanim ili pobedjenim . Jer i on je nekome prava mera. Savršen muškarac.
A koliko su brze njene noge ?
(Kako je glupo i kad žensko ime ili nadimek ne završava slovom 'a'. Ne može pošten čovek da je menja po padežima. Koliko su brze Tekije Tekijeve Teki Tekinje Tekinjine noge. A kamo li da sam 'teo da pitam koliko su lepe. Tek bih se tu upetljao !)
Milojko Vasic:Tuzni_patak:Ovo je bilo za romantiku ili za pp.
Može i za S.O.S. .
A koliko su brze njene noge ?
(Kako je glupo i kad žensko ime ili nadimek ne završava slovom 'a'. Ne može pošten čovek da je menja po padežima. Koliko su brze Tekije Tekijeve Teki Tekinje Tekinjine noge. A kamo li da sam 'teo da pitam koliko su lepe. Tek bih se tu upetljao !)
Ma znam ja Teki, ona mi je komšnica.sanja:evo pomocicu ti
teki je sjajna zena, pametna, zgodna i lepa.
to sto se ovde ponekad nasali... pa mile, znas da si i ti moj omiljeni lik ovde, svi imamo svoje slabosti :wink:
Milojko Vasic:
Teki:Milojko Vasic:
e , komshija , to je lakshe reci nego uciniti....
8)
a da li su mi noge lepe , to morash sam da utvrdish....
sanja , sanja....
Teki:nije....
Muškarac_bg:Evo ,Nova se približila, nadam se da ste uspele da nadjete svog ''pravog'' , ako niste ne očajavajte....ima nas još.
Doduše nema nas puno ali nas ima.
Srećno svima!