Kako mirise vasa devojka...

Volim one mirise koji me podsecaju na detinjstvo.Znate mirisni papirici i gumice koje smo skupljali kao klinci,miris slatkih zvaka i pene i secernih jabuka,.....volim mirise svezeg voca,ali eto sasvim naprotiv u opste ne volm vockaste mirise.
A kod muskih ne volim kakda koriste neke jake mirise.Vec neke koji mirisu sveze,kao posle kupanja:)

Uvek kad imam na sebi dobro mirishljavo mleko za telo tad svaki dechko kaze da lepo mirishem.I stalno mi mirishe kosa.A parfem mirishe mnogo jache, ali bash uvek kazu da mnogo lepo mirishem kad stavim mleko, zanimljivo, interesantno, to je mnogo diskretniji miris nego miris parfema koji se valjda podrazumeva.

Mora da je u pitanju mleko od koze... u teranju... Cuo sam da je odlicno, nikada ni jedna moja devojka nije koristila takvo mazivo, ali kruze glasine da je odlicno...

Ma kakvi parfemi, dezodoransi, toaletne vode... testosteron radi posao, mislim... to je valjda najprirodniji "parfem" koji privlaci... ili odbija...

Najlepši je miris žene posle seksa, kad ispare parfemi, a ostane samo miris tela.
Onda na moru, krajem avgusta, kad već pocrni, a sunce nije jako, pa ne koristi kremu za sunčanje. Spustim glavu na njen struk dok leži, udišem more, sunce, kožu... pa ne mogu da se uzdržim, moram malo da gricnem onaj mekani deo struka tik iznad kukova! :grin:

Back