Posle silnih analgetika propisana mi je Doreta za umanjenje bola. To je narkotik i plašim se da ga koristim.Bol u kičmi nemam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bol se ne lechi, nego samo da mu se umanji intenzitetPosle silnih analgetika propisana mi je Doreta za umanjenje bola. To je narkotik i plašim se da ga koristim.Bol u kičmi nemam.
Probaj sa Gavezom, čujem da dosta njima pomaže u obnavljanju hrskavice i smanjenju upale.
,,,mozhe i Gaveza,,,ali samo kao gotov proizvod u vidu masti ili kreme,,,Posle silnih analgetika propisana mi je Doreta za umanjenje bola. To je narkotik i plašim se da ga koristim.Bol u kičmi nemam.
Može li samo čaj, napraviti oblogu i zaviti koleno ?,,,mozhe i Gaveza,,,ali samo kao gotov proizvod u vidu masti ili kreme,,,
,,,i ne koristiti na otvorene rane,,,ako neka postoji u podruchje sa bolovima,,,
,,,chaj kao obloga,,, _da,,,mozhe da se primeni,,,ali samo kao obloge,,, samo chaj da se pije uopshte nije preporuchljivo zbog shtetnog dejstva Gaveze na jetru,,,Može li samo čaj, napraviti oblogu i zaviti koleno ?
Pa kad ispari opet natopiti.
ljudi koje znam su uspesno operisani i funkcionisuNikako operacija
Izvini zarez Sam trebao stavitiljudi koje znam su uspesno operisani i funkcionisu