Kako kulturno reci ne

ovaj...ovo za karatistu je trebalo da bude smesno,mis'im kakav bre karate,ja sam mislio da se vise niko ne pali na to sranje
pa jbt ja imam zuti pojas :lol:
ne mogu da se setim koji sam razred osnovne bio,ispod 5-og....i kao karate je drzao u sali za fizicko
neki mega jebeni indijanac,mali,smeshan,sa naocharima i brkovima...otprilike kao Ned Flanders...samo nizi
i zlatno pravilo karatea je bilo da nas uvek pre treninga postroji i pita ko nije platio clanarinu...wtf
btw za fajt nije potrebna ni "tehnika",ni snaga...samo muda.

Uffffff..... Maaastermiiiind
Kako, ali kako covek moze da se grdno zahebe, ocenjujuci nekoga samo po izgledu kao potencijalnog protivnika.
Uh, ne mogu dovoljno da ti naglasim.
Forum je glupo mesto za price takvog tipa, ali za neke ljude koji mogu da ubiju coveka k'o dobar dan i kojima je to "posao" rekao bi kad ih vidis da ni pertle ne umeju da vezu....
Ne, ne mislim na tvog Ned Flanders karate trenera

Imam svez primer. "Jel ti znas sta da radim sa ovim?" sa pobrkanim stvarima na desktopu, "Ja i ne pogledam i kazem "Ne znam". Da sam musko slegnula bih ramenima i malo kao napucila usne i zaklmala odricno glavom. :-) Tako se kaze ne za one koji umeju da flertuju, na zenski i na muski nacin.

Back