Како Кацин види Војводину у Европи

Мађари у Војводини — Википедија
sr.wikipedia.org/sr/Мађари_у_Војводини‎
Укупан број Мађара у Србији је 253.899, што је 3,53% популације Србије. Говоре мађарским језиком и највећи део је римокатоличке вероисповести.
‎Историја - ‎Распрострањеност - ‎Насеља у Војводини са ..

VW1302S i Srbe u Vojvodini smatra Madjarima jer nece da legnu na rudu "Dverima" koje u Srbiji podrzava 1,5% ljudi......:kez:

.
Како Кацин види Војводину у Европи

http://www.dnevnik.rs/politika/kako-kacin-vidi-vojvodinu-u-evropi

Скупштина Војводине организује у Бриселу конференцију “Војводина – изазови демократске консолидације аутономије”, која ће се одржати 17. септембра под покровитељством потпредседника Европског парламента Ласла Шурјана (Мађарска).

У програму ће, сем војвођанске делегације, учествовати и европски парламентарци Јелко Кацин (Словенија), Кинга Гал (Мађарска) и Бернд Поселт (Немачка), а који ће излагати на тему “Војводина – како је ми видимо у Европској унији”.
Bernd Poselt, kazete ? Pa, divno...
Zbog prisustva u medijima, ljudima uglavnom pada u oci gos'n Kacin, ali meni je ovde mnogo zanimljivije ime nemackog parlamentarca.

Elem, doticni gospodin iz Nemacke je od ranije poznat pol... pardon, balkanskoj javnosti. Nosilac je nekakvog makedonskog ordena za posebne zasluge ili sta vec. Kada je svojevremeno Marti podneo izvestaj u EP o vadjenju organa Srba na KiM i direktno optuzio Tacija kako za to nedelo, tako i za ostale kriminalne radnje na KiM, napali su ga onaj cuveni, bivsi francuski spijun, a sada parlamentarac Arno Danzan, kojeg SRS "tereti" da je kumovao stvaranju SNS-a, mislim jos i Doris Pak i ovaj nemac, Poselt. Pored ovoga, covek je poznat i po borbi za prava Sudetskih Nemaca.

Sve u svemu, divno drustvo...

Back