Ne znam. Ja se bolje osećam mentalno sada sa 47 nego sa 20, 30 godina. A i raspon partnerki je povećan.
+/- 20,25 godina.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realno, kad razmišljam o 40+, zvuči mi kao tajming gde se osećaš i mlad i mator u isto vreme. Telo već ume da protestuje zbog sitnica, ali glava je punija iskustva i nekako znaš šta hoćeš. Sve ono što si ranije trpela iz pristojnosti, sada brišeš iz života kao loš font u dizajnu.
S druge strane, čujem da se tada javlja neki mir koji nije dosadan, više kao osećaj da ne moraš nikome da se pravdaš. Ljubavi su manje drama, prijateljstva iskrenija. Ima nešto seksi u toj kombinaciji umora i samopouzdanja.
Ja Sam s nekih 39 imao sex u trzni centar sa curom sto tad imala 25 dobro si me potsetioСа 40+ не можеш да нађеш вршњакињу са којом би имао секс у јавном ВЦ-у у неком тржном центру (из разлога јер немаш пара), то можеш само кад имаш 18.
da, da, mislis, ne znas jel' si ziv ako te nista ne boliПредивно! Проблеми крећу са 60+, због здравља. Некима раније, некима касније.
Realno, kad razmišljam o 40+, zvuči mi kao tajming gde se osećaš i mlad i mator u isto vreme. Telo već ume da protestuje zbog sitnica, ali glava je punija iskustva i nekako znaš šta hoćeš. Sve ono što si ranije trpela iz pristojnosti, sada brišeš iz života kao loš font u dizajnu.
S druge strane, čujem da se tada javlja neki mir koji nije dosadan, više kao osećaj da ne moraš nikome da se pravdaš. Ljubavi su manje drama, prijateljstva iskrenija. Ima nešto seksi u toj kombinaciji umora i samopouzdanja.
pa sta te sprecavalo, trpala si se u politiku, zenska prava u severnoj koreji? pogresni prioriteti, eto to je, i danas to radis.pa divne su to godine
sad mi je krivo sto nisam radila na tome da imamo mezimce sa 40 sam mogla kobili rep iscupati i komotno jos jednom postati mama
Само ако си на дрогама и тестостерону.Четрдесете су нове двадесете.
Што идеш даље, све је горе. Немој да мислиш да те у 40-им чека нешто добро, нарочито ако не будеш имала пара.Realno, kad razmišljam o 40+, zvuči mi kao tajming gde se osećaš i mlad i mator u isto vreme. Telo već ume da protestuje zbog sitnica, ali glava je punija iskustva i nekako znaš šta hoćeš. Sve ono što si ranije trpela iz pristojnosti, sada brišeš iz života kao loš font u dizajnu.
bez starca nema udarca, evo temeСамо ако си на дрогама и тестостерону.
Немој да причаш деци да је старост боља од младости. Ја никада нећу причати како је боље сада него са 18 година.
evo teme, da nam fali testosteron, a ne pricam da je bolje. vec sta nas hebeНемој да причаш деци да је старост боља од младости. Ја никада нећу причати како је боље сада него са 18 година.
znaci poryucio sam taj DIM, pazi vamoСамо ако си на дрогама и тестостерону.
Са 40 не можеш да будеш бољи него са 18. Нема силе.evo teme, da nam fali testosteron, a ne pricam da je bolje. vec sta nas hebe
Feminizirana hrana, imitacija estrogena, zavera protiv muskog roda
coce ja sam 55 k'o vucic samo nemam sise kao on, i nisam osedeo po kosiСа 40 не можеш да будеш бољи него са 18. Нема силе.
ma, kakva zdrava hrana, mora sistem da se hakuje, idi na link, ja sam ostavio dovoljno informaacija,. pa cemo videti za neki mesecТеби нико не брани да се храниш здраво, али видиш да ни то не помаже.
Overkill.coce ja sam 55 k'o vucic samo nemam sise kao on, i nisam osedeo po kosi
pa sta te sprecavalo, trpala si se u politiku, zenska prava u severnoj koreji? pogresni prioriteti, eto to je, i danas to radis.
ja ne mislim da postanem majk tajson da se razumemo; radi se necem drugom, nas starije. 55+ ce i prostata da hebe, ako vec ne, kada/ako se budimo da bi isli na soranje u po noci! daklem, ja postavljam korisne informacije, da zajedno uzivamo u starenju, a ne da imamo probleme, kao sto ih mnogi imajuOverkill.
Pare su da se prave. A godine... godine su samo izgovor za loš stav.Што идеш даље, све је горе. Немој да мислиш да те у 40-им чека нешто добро, нарочито ако не будеш имала пара.
Видећеш и сама када будеш набила километражу и када ти година производње буде прешла преко 40 година.Pare su da se prave. A godine... godine su samo izgovor za loš stav.
pare trebaju ovoj @RužnaKoLopov , a lutkici samo da ubedi nekog lovatora da nije sa njim zbog para [koje on pravi]Видећеш и сама када будеш набила километражу и када ти година производње буде прешла преко 40 година.
Што си старија то ти треба више пара.
pare trebaju ovoj @RužnaKoLopov , a lutkici samo da ubedi nekog lovatora da nije sa njim zbog para [koje on pravi]