Ne znam da li si ti antisrpska snaga, ali ako živiš u Srbiji, a putuješ često u Zadar, onda si bar iz mešovitog braka. I nemoj ovo sad shvatiti kao pokušaj da te uvredim ili ponizim, ali ako jesi iz mešovitog braka, a znam nekolicinu takvih, tvoja priča mi liči na njihovu. A njihova priča je otprilike ovakva: U Hrvatskoj sam Hrvat, u inostranstvu sam Hrvat, a u Srbiji sam Srbin, ali liberalan (tip NVO ili LDP) i gledam samo B92 !!!
I ... osuđujem sve zločine, a najviše Srpske (varijanta priče koja se priča u Srbiji) jer je to u mojoj kući, pa ću najpre da očistim u svojoj kući itd. itd...
Ne zameri ako grešim, ali mi tvoja priča toliko liči na priče tih mojih poznanika da sam prosto morao da ti prepričam...
Što se tiče tvojih tvrdnji, znaš i sam da se upravo sudi Vukovarskoj grupi, Škorpionima, da su osuđene Žute ose itd. itd. a koliko je Srba u Hagu da ti i ne nabrajam. E, kada tome dodamo spisak ljudi koji su "procesuirani" u Hrvatskoj ili za kojima Hrvatske vlasti tragaju, pa najnoviji slučaj kada su Rusi isporučili jednog Srbina sudu u Sarajevu...
Znači Srbi i ne moraju mnogo da se trude da sude Srbima za ratne zločine jer to rade svi drugi u bližem i daljem okruženju.
Ako ne veruješ ovo za Hrvatsku idi na ovaj sajt:
http://www.veritas.org.yu/srpski/spiskovi.htm
i naći ćeš mnogo zanimljivih stvari koje ne možeš i nećeš saznati ni na B92 ni na hrvatskim medijima.
Dalje, ako je u Hrvatskoj situacija bolja zašto je onda samo prošle godine zabeleženo više od 65 napada na srpsku imovinu i ličnost, a od toga nekoliko sa smrtnim posledicama???
Dakle, raspitaj se malo pa tek onda budi siguran da li je sve što ti misliš i istina.