Kako je lepo, nema nijednog Muhameda!

Ukucas bilo šta na Engleskom jeziku, prvo što iskače je genocid.

Odluke skupštine UN NISU OBAVEZUJUCE PO CLANICE

Dakle veci deo sveta to nece koristiti.

Drugo RUSIJA je veto stavila na tu rezoluciju gde je NAJBITNIJE u savetu bezbednosti un gde su odluke OBAVEZUJUCE po članice un.
Time je POKAZALA KOLIKI NAM JE PRIJATELJ

u skupštini un se ne stavlja veto tako da hrvat tvoj pokusaj da nam ocrnis rusiju promucaj pa prospi

Odluke skupštine UN NISU OBAVEZUJUCE PO CLANICE

Dakle veci deo sveta to nece koristiti.

Drugo RUSIJA je veto stavila na tu rezoluciju gde je NAJBITNIJE u savetu bezbednosti un gde su odluke OBAVEZUJUCE po članice un.
Time je POKAZALA KOLIKI NAM JE PRIJATELJ

u skupštini un se ne stavlja veto tako da hrvat tvoj pokusaj da nam ocrnis rusiju promucaj pa prospi
https://www.icty.org/en/outreach/documentaries/srebrenica-genocide-no-room-for-denial
https://www.irmct.org/specials/srebrenica/timeline/en/
https://news.un.org/en/story/2024/05/1150156
Dakle koga briga šta Rusi pričaju, propaganda i politika su odradili svoje.

Reprezentativci Francuske. Sta znam ,kad kazes Francuz ne zamisljam to ovako.
Francuska-reprezentacija-fudbal.jpeg

Dragi komsija nemoj nikada zaboraviti da je tvoj deda dosao iz bosne 50-tih god proslog veka na podrucje koje su vekovima stvarali oni cije ste mesto zauzeli, a njihova drzava tu postojala 1000 god. barem tebi kao novonastalom Bacvanu treba biti jasno.

Nista licno samo da te podsetim da se ne ponasas kao lik koji je doveden pre 42 god u Novi Sad.
kada si se pojavio na forumu trazio si od mene da objavljujem cinjenice koje obelodanjuju zlocin, pogrom... nad autohtonim stanovnistvom.
Da ne zaboravim ti si za njih samo Hrvat poput slicnih iz Hrtkovaca.
Kao sto sam ti vec napisao kloni se loseg drustva.

Budi mi pozdravljen!

Muhamed nece da se asimiluje.

Moj deda hoce.

FUK MUHAMED

Muhamed nece da se asimiluje.

Moj deda hoce.

FUK MUHAMED
Obrati paznju kada postavljas lajk, lajkovao si poruku gde je insinuacijom jedan ceo narod omalovazen i proglasen fasistima.
Omalovazen je sa strane onih koji su zahvaljujuci njemu stekli svoj prvi kulturni, ekonomski, politicki potencijal, a proglasen fasistima iz neznanja posto nisu upuceni u pojam i znacenje fasizma.
Ovom porukom si taj narod podrzao deleci misljenje njihovog gradonacelnika.

Tako su se i u Novom Sadu 1942. borili da ne bude nikog ko se zvao Stevan, Nemanja, Lazar, Branko ...
Porediti to i ovu izjavu...
Najbolje da porušimo i silne puteve koje su izgradili.

Samo imamo li pare da ih posle pravimo ponovo?
Koje su to puteve Turci pravili u Mađarskoj?
Orban i Afd-ovci su najveci FSB placenici i izdajnici Evrope.

Presmesno je da takvi likovi pricaju bilo sta o evropskom identitetu.
Izdajnici su zbog?

Porediti to i ovu izjavu...
a sta je cudno u tom poredjenju ?
pa madjari su imali te svoje vrhovnike koji su kako se danas zalaze ovaj gradonacelnik isto tako zeleli u stravicnom pogromu nad srbima u backoj izvrsili uzasnu fasisticku raciju

tada su im recimo smetali nikola jovanka stevan...
znas li da su recimo u zaledjenu tisu pod led bacali zive gole muskarce zene pa i djecu vezanih ruku zicom ?

znas li slucaj sa bracom jovandic kada su iz kuce jovandica u novom sadu odveli supruga tj oca i pet mu sinova ? prvo su odveli oca i cetri sina a potom je domaci madjar prisao madjarskim fasistima i odao da u toj kuci ima pet sinova pa su se vratili rpegledali tavan na kom je majka sakrila najmladjeg sina maloletnog i nejga su odveli i ubili...
majka je do kraja svog zivota pocetkom sedamdesetih je umrla, prodavala cvece cetiri crvene i jednu belu ruzu... belu ruzu zbog maloletnog sina...

Koje su to puteve Turci pravili u Mađarskoj?
turci te zuljaju ?

ni ja ih ne mirisem . ali ovo sto je rekao ovaj madjarski idiot je fasizam

odbrana od ovolikih migranata (svu tu pricu je neko zamesio sa ciljem naravno a taj je neko u vasingtonu i londonu posto kod njih ne mohze tak tako da se udje ) treba da se radi na drugaciji nacin, recimo dobijanjem primanja istih utolikom broju...

ali opet ovakve izjave javno su neprihvatljive

tvoja netrpeljivost prema njima je teret. kao i njihova prema vama tamo.sam ga se resavaj ali nam ga ovde ne prenosi

Reprezentativci Francuske. Sta znam ,kad kazes Francuz ne zamisljam to ovako.
Francuska-reprezentacija-fudbal.jpeg
to je lako resiti

u srbiji recimo niikada nece zaigrati crnac , to je u kosarci jednom javno rekao i sale djordjevic kao selektor, bar dok je on selektor
jer bi to bilo idiotizam koji nam je nepotreban. nema veze to sa rasizmom

francuska ima drugi problem sa ovim crncima. to je onaj problem koji se zove placanje ceha KOLONIJAMA ROPSTVU imperijalizmu kojim su porobljavali svet...

Ništa lično, ali kad se pročita nešto ovakvo prvo što se pomisli je da bi u pitanju mogla da bude odbrana teorije o nedeljivosti zemalja Krune svetog Stefana i izvesnih posebnosti koje iz te nedeljivosti proističu…
Sedi jedan, Vojvodina kakvu danas poznajemo je bila sastavni deo uze Ugarske, ZKSS funkcionalno je postojala samo od 1867 do 1918-te.
Pokusao si pisati o Arpadovoj deci i sv. Istvanovim naslednicima.
Molicu samo bez postavljanja intrnet prezentacija koje svako pise po svom nahodenju, hvala na uvazavanju.

a sta je cudno u tom poredjenju ?
pa madjari su imali te svoje vrhovnike koji su kako se danas zalaze ovaj gradonacelnik isto tako zeleli u stravicnom pogromu nad srbima u backoj izvrsili uzasnu fasisticku raciju

tada su im recimo smetali nikola jovanka stevan...
znas li da su recimo u zaledjenu tisu pod led bacali zive gole muskarce zene pa i djecu vezanih ruku zicom ?

znas li slucaj sa bracom jovandic kada su iz kuce jovandica u novom sadu odveli supruga tj oca i pet mu sinova ? prvo su odveli oca i cetri sina a potom je domaci madjar prisao madjarskim fasistima i odao da u toj kuci ima pet sinova pa su se vratili rpegledali tavan na kom je majka sakrila najmladjeg sina maloletnog i nejga su odveli i ubili...
majka je do kraja svog zivota pocetkom sedamdesetih je umrla, prodavala cvece cetiri crvene i jednu belu ruzu... belu ruzu zbog maloletnog sina...

turci te zuljaju ?

ni ja ih ne mirisem . ali ovo sto je rekao ovaj madjarski idiot je fasizam

odbrana od ovolikih migranata (svu tu pricu je neko zamesio sa ciljem naravno a taj je neko u vasingtonu i londonu posto kod njih ne mohze tak tako da se udje ) treba da se radi na drugaciji nacin, recimo dobijanjem primanja istih utolikom broju...

ali opet ovakve izjave javno su neprihvatljive

tvoja netrpeljivost prema njima je teret. kao i njihova prema vama tamo.sam ga se resavaj ali nam ga ovde ne prenosi
Sta trazis medu Madarima kada ih toliko mrzis?
Nisu vas dabe dovodili vozom bez voznog reda u jos tople tude krevete.
Odanije cuvare tude otete teritorije nisu mogli dobiti.

Odgovorio bih ti ja adekvatno na srpskom, ali nisi vredan ne bana vec ni brisanja poruke.

Poslednja izmena:

Back