Zaštitnik Benedikt
Aktivan član
- Poruka
- 1.293
Nasmejao si me na temi koja sa moje stran nije smesna.
Sta kazu cije on ima gene?
Tipujem na simpanzu, ili gorilu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nasmejao si me na temi koja sa moje stran nije smesna.
Zato su na mala vrata deklarisali Srebrenicu kao genocid, i sa tim opet stavili žig genocida na Srbe. Tako da veto jeste poslužio ali nije sprečio.izvini ali ak ovec pominjes rusiju i trazenje pomoci od ruskog cara ONDA NE ZABORAVI NAJVECU MOLBU zahvaljujuci kojoj smo ostali na karti sveta inace bi bili zbrisani sa te iste karte sveta za vjek vjekova!
1914 posle objave rata srbiji od strane austrougarske, REGENT KARADJORDJEVIC je preko poslanstva carske rusije u beogradu uputio telegram RUSKOM CARU sa recima :
SUDBINA SRBIEJ OD OVOG MOMENTA ZAVISI OD CARSKE RUSIJE!
podseticu te da rusiji nikako nije odgovaralo da ucestvuje u tom momentu u ratu :
PRVO ZATO JER JE UPRAVO IZASLA IZ RATA SA JAPANOM KOJI SE NIJE SLAVNO ZAVRSIO
DRUGO jer je bila usled REORGANIZACIJE vojske zbog tog rata sa japanom i pred RASULOM IZNUTRA JER SU NADOLAZILI KOMUNISTICKI KRVOLOCI!
ali BRATSKA RUSIJA JE USLA ODMAH U RAT ZBOG SVOJE BRACE U SRBIJI!
da niej bilo toga, i da nije bilo ruske pomoci u prve DVE GODINE RATA u oruzju najmodernijem, u sanitetu , u novcu, hrnai, ljudstvu MI NIKAKO NE BISMO OPSTALI PRVE DVE GODINE U SRBIJI I NE BISMO IZVOJEVALI DVE CUVENE BITKE NA CERU I KOLUBARI vec bismo bili zbrisani sa lica zemlje!
drugo sto ne smes zaboraviti je cinjenica da je rusija stavila veto u savetu bezbednosti un (odluke saveta bezbednosti UN su obavezujuce za sve clanice un)
na BRITANSKU REZOLUCIJU O SREBRENICI i tako sprecila da zas va vremena udjemo u sve udzbenike sveta gde ce deca da uce kako smo mi genocidasi! a u stvari smo posle jevreja najvece zrtve u 20 veku u evropi...
to nemoj da zaboravis, jer da nije bilo ulaska u rat rusije 1914 mi bi bili zbrisani sa karte !
Nisam čitao iskreno, ali mi je bilo simpatično. I mislimo isto.Nasmejao si me na temi koja sa moje stran nije smesna.
Sta kazu cije on ima gene?
Tipujem na simpanzu, ili gorilu.
naravno da je taj veto sprecio tu deklaracijuZato su na mala vrata deklarisali Srebrenicu kao genocid, i sa tim opet stavili žig genocida na Srbe. Tako da veto jeste poslužio ali nije sprečio.
Autohtoni ko ja u Norveškoj.O tome da li su autohtoni mogli bismo diskutovati.
Ne menja da su deklarisali Srebrenicu kao genocid.naravno da je taj veto sprecio tu deklaraciju
ona deklaracija psole ove nesupele koja je usvojena u GENERALNOJ SKUPSTINI UN je promucaj pa prospi!
jer odluke skupstine UN nisu obavezujuce po clanice UN
dok su odluke saveta bezbednosti UN obavezujuce po sve clanice un
![]()
dzaba rusofobe...
Madjari nisu zaboravili lekcije iz proslosti. Mi treba da se ugledamo na njih.Rece gradonacelnik jednog madjarskog grada povodom posete skoli na pocetku skolske godine.
U Mađarskoj je uobičajeno da lokalni političari drže govore na ceremonijama otvaranja školske godine, ali ovogodišnji govor u Orošlanju naišao je na veoma negativnu reakciju kod nekih u javnosti.
Gradonačelnik je rekao učenicima prve godine: „Kako je lepo, među njima nema nijednog Muhameda".
Prema svedočenjima roditelja, Takač je pomenuo kako je Muhamed postao najčešće ime u nemačkim školama, dodajući:
- Veoma sam srećan što takvih imena nema među učenicima prve godine. To mora biti sačuvano.
https://nportal.novosti.rs/vest/116...k-sokirao-kako-je-lepo-nema-nijednog-muhameda
Madjari prednjace u islamofobiji,mislim da su unistili svaki trag osmanlija koji su ih pokorili u 16 veku i vladali vise od 100 g.
ODLUKE SKUPSTINE UN NACIJA NISU OBAVEZUJUCE POCLANICE UNNe menja da su deklarisali Srebrenicu kao genocid.
cirkus izdajnickog rezimaAko to nije bilo važno, što je Vučko išao sa plastom od Srpske zastave na leđima i knechao?
rusofobe , zalim slucaj ali pricas glupostiNe plašim se ja Rusa, tako da tu nema fobije ali nema razloga da im živim u cmaru kao ti.
Ukucas bilo šta na Engleskom jeziku, prvo što iskače je genocid.ODLUKE SKUPSTINE UN NACIJA NISU OBAVEZUJUCE POCLANICE UN
ODLUKE SAVETA BEZBEDNOSTI UN SU OBAVEZUJUCE PO SVE CLANICE UN
tako da vecinsk ideo sveta na to ce da se popisa...
a da je to izglasao savet bezbednosti unONDA BI SVA DECA SIROM SVETA UCILA TO U UDZBENICIMA
a to je sprecila rusija!
cirkus izdajnickog rezima
rusofobe , zalim slucaj ali pricas gluposti
Ne bi se složili u EU sa tobom, pandur.Srebrenica nije genocid. Pomirite se sa istinom.
Ochigledno Srbiju, Vučića i vas pandure koji radite za krimose.Koga boli uvo za EU
Ko tvrdi da je genocid?Srebrenica nije genocid. Pomirite se sa istinom.
Mađari su dobri ljudi.Živjelo prijateljstvo srpskog i mađarskog naroda.Madjari nisu zaboravili lekcije iz proslosti. Mi treba da se ugledamo na njih.
Madjari su sjajni ljudi i dobre komsije.Mađari su dobri ljudi.Živjelo prijateljstvo srpskog i mađarskog naroda.
Bolesnik i psihopata obavlja jednu vrlo odgovornu funkciju.Rece gradonacelnik jednog madjarskog grada povodom posete skoli na pocetku skolske godine.
U Mađarskoj je uobičajeno da lokalni političari drže govore na ceremonijama otvaranja školske godine, ali ovogodišnji govor u Orošlanju naišao je na veoma negativnu reakciju kod nekih u javnosti.
Gradonačelnik je rekao učenicima prve godine: „Kako je lepo, među njima nema nijednog Muhameda".
Prema svedočenjima roditelja, Takač je pomenuo kako je Muhamed postao najčešće ime u nemačkim školama, dodajući:
- Veoma sam srećan što takvih imena nema među učenicima prve godine. To mora biti sačuvano.
https://nportal.novosti.rs/vest/116...k-sokirao-kako-je-lepo-nema-nijednog-muhameda
Madjari prednjace u islamofobiji,mislim da su unistili svaki trag osmanlija koji su ih pokorili u 16 veku i vladali vise od 100 g.
Pa on objasnjava spomenuto licemerje.Ova crna svraka ili sta je vec. Balijski spijun .
Turci nisu izgradili ni jedan jedini novi put u Srbiji, a ni drugde. Koristili su rimske Via Militaris i Via Egnatia, kao i svi ostali pre njih, i putnu mrežu završenu u doba Justinijana I. Doduše u Italiji i Španiji se i dan danas koriste neki rimski putevi i mostovi.Najbolje da porušimo i silne puteve koje su izgradili.
Samo imamo li pare da ih posle pravimo ponovo?
Dobre komšije? Malo sa Djavolom Divizijom, malo pogroma nad Srbima?Madjari su sjajni ljudi i dobre komsije.
Samo da podsetim da su Madjari dali veliki finansijski doprinos za nabavku oruzja i municije prilikom dizanja Prvog Srpskog ustanka , kako bi se oslobodili turaka.
To ne smemo nikada da zaboravimo.
Naravno.Posebno je aktivan na temama gdje se piše protiv Srba iz Republike Srpske.
Vidi se.Posebno je aktivan na temama gdje se piše protiv Srba iz Republike Srpske.
To ostavljam vama koji drkate na Ruje i SNS izdajnike.Bolji su od ustasa. Ne onanisi preterano.
Pravicete vi Bosnjake od blata na kraju, kada vam dodje milion Afganistanaca i Sirijaca.Mi imamo naše sugrađene autohtone muslimane i kod nas ne bi trebalo i ne bi smelo da se dogoditi da tako nešto neko kaže.
Onda će pandur da se tuche sa njima i na kraju će postati poznat na LiveLeak u dzihadijskim videoima.Pravicete vi Bosnjake od blata na kraju, kada vam dodje milion Afganistanaca i Sirijaca.