Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 20.484
A nije sad da sam baš toliki rasist.
Siguran sam da se čak i kod Židova među njih petstotinjak nađe dvoje ili troje čestitih ljudi.
![]()
Онда да ударимо и по белом ђубрету.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A nije sad da sam baš toliki rasist.
Siguran sam da se čak i kod Židova među njih petstotinjak nađe dvoje ili troje čestitih ljudi.
![]()
Joj božesačuvaj...
Ništa lično, ali kad se pročita nešto ovakvo prvo što se pomisli je da bi u pitanju mogla da bude odbrana teorije o nedeljivosti zemalja Krune svetog Stefana i izvesnih posebnosti koje iz te nedeljivosti proističu…Dragi komsija nemoj nikada zaboraviti da je tvoj deda dosao iz bosne 50-tih god proslog veka na podrucje koje su vekovima stvarali oni cije ste mesto zauzeli, a njihova drzava tu postojala 1000 god. barem tebi kao novonastalom Bacvanu treba biti jasno.
Nista licno samo da te podsetim da se ne ponasas kao lik koji je doveden pre 42 god u Novi Sad.
kada si se pojavio na forumu trazio si od mene da objavljujem cinjenice koje obelodanjuju zlocin, pogrom... nad autohtonim stanovnistvom.
Da ne zaboravim ti si za njih samo Hrvat poput slicnih iz Hrtkovaca.
Kao sto sam ti vec napisao kloni se loseg drustva.
Budi mi pozdravljen!
Prosto strašno.O čemu on uči Bošnjake? Da Teorija evolucije nije tačna, tj. da evolucija ne postoji?![]()
Na podrucju bivse Yuge NEMA autohtonih muslimana,vec su kao i Hrvati svi poreklom SRBI!!Mi imamo naše sugrađene autohtone muslimane i kod nas ne bi trebalo i ne bi smelo da se dogoditi da tako nešto neko kaže.
Dotični i evolucija!O čemu on uči Bošnjake? Da Teorija evolucije nije tačna, tj. da evolucija ne postoji?![]()
Ne,treba postovati istinu a ne laz.Manite se takve filozofije.O tome da li su autohtoni mogli bismo diskutovati. Tako se izjašnjavaju i to treba poštovati.
Tada smo se zastoko zeznuli.Trebalo ih je sve proterati nazad u Tursku,a one koje je napravio Vatikan tj Hrvate je trebalo vratiti na prirodne granice tj Zagorje.Najbolje da porušimo i silne puteve koje su izgradili.
Samo imamo li pare da ih posle pravimo ponovo?
Jbga, Kralj je imao dogovor sa Turskom ali izbi rat i zajeba stvar.Tada smo se zastoko zeznuli.Trebalo ih je sve proterati nazad u Tursku,a one koje je napravio Vatikan tj Hrvate je trebalo vratiti na prirodne granice tj Zagorje.
To je zato sto znaju i priznaju svoje poreklo.Jedini koji su lojalni Srbiji su Goranci.
Takvih je malo nažalost. Goranaca nema puno, a Shiptari i Bosanski Evoksi ih svojatajuTo je zato sto znaju i priznaju svoje poreklo.
Da znaš samo kako njihove banke kreativno zaobilaze ovu zabranu....Муслимани не дају Новац под Камату,код њих бескаматни кредити![]()
како?Da znaš samo kako njihove banke kreativno zaobilaze ovu zabranu....
![]()
Ma ni Turci nisu hteli da ih prime.Godinama pisem i govorim,da ti ljudi tj oni koju su prodali veru za veceru,nikada nece razumeti kolika je SrBska dusa i dobrota ona iskonska,jer samo zahvaljujuci njoj svi oni na danasnjim prostorima postoje.Jbga, Kralj je imao dogovor sa Turskom ali izbi rat i zajeba stvar.
Zato smo i izgubili toliko duša, zbog te dobrote.Ma ni Turci nisu hteli da ih prime.Godinama pisem i govorim,da ti ljudi tj oni koju su prodali veru za veceru,nikada nece razumeti kolika je SrBska dusa i dobrota ona iskonska,jer samo zahvaljujuci njoj svi oni na danasnjim prostorima postoje.
Ovo i mene zanima.
Treba ti recimo kredit od 5000 evra. Imaš auto recimo, zlatni nakit, stado koza, nebitno šta imaš, i ti to što imaš prodaješ banci za 5000 evra, banka ti daje te pare odmah, ali potpisuješ klauzulu da moraš i da otkupiš to što si prodao banci od banke za - 6000 evra.
Evo baš čitam:Treba ti recimo kredit od 5000 evra. Imaš auto recimo, zlatni nakit, stado koza, nebitno šta imaš, i ti to što imaš prodaješ banci za 5000 evra, banka ti daje te pare odmah, ali potpisuješ klauzulu da moraš i da otkupiš to što si prodao banci od banke za - 6000 evra.
Ali ne moraš da platiš odmah, platiš to u ratama na 36 meseci, ili koliko se dogovoriš.
Tek kad "otkupiš" to formalno ponovo postaje tvoje.
Svi srećni i zadovoljni, ti dobio svoj kredit kad ti je trebao, banka od 5000 evra napravila 6000 evra (uz neko osiguranje kredita), a Alah zadovoljan jer pare nisu pozajmljene "na kamatu" nego je u pitanju bila čista trgovina.![]()
Jer su nama uvek udarali na nejac,dok na bojnom polju vuna kico.Problem je kod nas sto mi hocemo da budemo nesto sto nismo i mislimo da je tudje-sladje,Zato smo i izgubili toliko duša, zbog te dobrote.
Nisu sve porušili. U Budimpešti i Pečuju je ostalo nekoliko objekata iz osmanskog perioda.Rece gradonacelnik jednog madjarskog grada povodom posete skoli na pocetku skolske godine.
U Mađarskoj je uobičajeno da lokalni političari drže govore na ceremonijama otvaranja školske godine, ali ovogodišnji govor u Orošlanju naišao je na veoma negativnu reakciju kod nekih u javnosti.
Gradonačelnik je rekao učenicima prve godine: „Kako je lepo, među njima nema nijednog Muhameda".
Prema svedočenjima roditelja, Takač je pomenuo kako je Muhamed postao najčešće ime u nemačkim školama, dodajući:
- Veoma sam srećan što takvih imena nema među učenicima prve godine. To mora biti sačuvano.
https://nportal.novosti.rs/vest/116...k-sokirao-kako-je-lepo-nema-nijednog-muhameda
Madjari prednjace u islamofobiji,mislim da su unistili svaki trag osmanlija koji su ih pokorili u 16 veku i vladali vise od 100 g.
Živa istina. Kao narod ništa svoje ne cenom, nego uzimamo tudje, i to obično najgore, svoje nipodištavamo.Jer su nama uvek udarali na nejac,dok na bojnom polju vuna kico.Problem je kod nas sto mi hocemo da budemo nesto sto nismo i mislimo da je tudje-sladje,
a onda nas stvarnost klepi po usima jako.
Tako je, ovo što sam opisao je jedan tip "murabahe", s tim što tehnički ako si dobar klijent, možeš i kutiju šibica da prodaš banci za 100 hiljada evra (i da je naravno otkupiš za 120 hiljada).
Iako je sada i narativ oko kamate malo ublažen, baš sam nedavno čitao da se više toliko ne priča da je kamata zabranjena, koliko je naglasak na tome da ne bi trebala biti previsoka.Tako je, ovo što sam opisao je jedan tip "murabahe", s tim što tehnički ako si dobar klijent, možeš i kutiju šibica da prodaš banci za 100 hiljada evra (i da je naravno otkupiš za 120 hiljada).
Bitno je samo da to ne bude kod Alaha klasifikovano kao zelenašenje.
Što bi rekao Bil Maher - "koga vi tačno ovim pokušavate da zajebete?"
Bezveze бре то у то у 21 Веку..да неко,некоме пописује Имовину.Treba ti recimo kredit od 5000 evra. Imaš auto recimo, zlatni nakit, stado koza, nebitno šta imaš, i ti to što imaš prodaješ banci za 5000 evra, banka ti daje te pare odmah, ali potpisuješ klauzulu da moraš i da otkupiš to što si prodao banci od banke za - 6000 evra.
Ali ne moraš da platiš odmah, platiš to u ratama na 36 meseci, ili koliko se dogovoriš.
Tek kad "otkupiš" to formalno ponovo postaje tvoje.
Svi srećni i zadovoljni, ti dobio svoj kredit kad ti je trebao, banka od 5000 evra napravila 6000 evra (uz neko osiguranje kredita), a Alah zadovoljan jer pare nisu pozajmljene "na kamatu" nego je u pitanju bila čista trgovina.
PS to je samo jedan način, ima još...