"Kako ja da objasnim našem narodu da uvodimo njima sankcije, a Sloveniji ne?"

Санкције треба увести само економске, а избеглице из Русије треба што више позвати у Србију...
Али луди Вучић све контра, не користи несанкционисање за позив Руса на конак у Србију, нит се додворава Америма санкцијама...
Види се да је то једна обична сељачка мафија и ништа више од тога, са све недораслом опозицијом и инфо митоманијом плебса...
Ооооо, умни човече, ти написа ,,Санкције треба увести само економске, а избеглице из Русије треба што више позвати у Србију...'' и остаде жив.
Па коме би ти уводио економске санкције ако Русе позовеш у Србију?

Ооооо, умни човече, ти написа ,,Санкције треба увести само економске, а избеглице из Русије треба што више позвати у Србију...'' и остаде жив.
Па коме би ти уводио економске санкције ако Русе позовеш у Србију?
Па режиму се уведу санкције, а плебсу против Путина да азил... тако се задовље и апетити запада и наша наклоност Русима

Представи се прича тако да смо само против Путина, а увек за Руски плебс... зато је ова политичка подршка пропалом Путину погубна за наше добре економске односе са Русима, јер је Путин већ виђен као прошлост

Mi smo braca po babinoj liniji.
Па добро, предложи му да нам уведе санкције. Само не знам које би биле најстрашније.
Можда забрана уласка из Србије у Републику Српску, изградњу мостова у Српској изградњу путева, аеродрома у Требињу, понеке болнице, или ....
Гукни бабино!

Па добро, предложи му да нам уведе санкције. Само не знам које би биле најстрашније.
Можда забрана уласка из Србије у Републику Српску, изградњу мостова у Српској изградњу путева, аеродрома у Требињу, понеке болнице, или ....
Гукни бабино!
Ima Republika Srpska Aerodrom.

Back