Meg Rajan
Primećen član
- Poruka
- 725
Elem,kako sam naslov kaže:kako izaći na kraj sa njima,kako ih ubediti da ono što im pričate stvarno treba da prihvate kao dobronamerni savet,a ne kao smaranje matoraca?
...znači,bez obzira sto ovde na forumima uvek mogu da dam neki savet,misljenje,komentar i nekome to mozda i pomogne,iskreno ne mogu sa svojom cerkom(koja ima 14.g. ) nikako da postignem taj efekat.Kao roditelj nisam ni suvise stroga a ni popustljiva i mislila sam da sve sto joj tako u nekim neobaveznim razgovorima pricam o musko-zenskim odnosima,da je shvatila,da za sve ima vremena i da ne podleze uticaju drustva,medjutim....hm...skoro kada je bila na fejsu,zaboravila da se odjavi i ja ujutru udjem posle nje na internet,kad otvori mi se njen profil ( jedno vreme sam je kontrolisala i imala sam utisak da je sve o.k. ) i samo sto se nisam slogirala!! Procitala sam sve poruke,razgovore i stvarno sam bila zatecena...koji je to recnik,kakvi su to komentari...nemam reci...najgore od svega sto svi,ali bukvalno svi oni tako razgovaraju medju sobom!!!Rekao bi covek da je to prica 30 godisnjaka..stvarno su im hormoni poludeli!!!I sad nisam pametna sta da radim?Kako da se postavim,da ne prenaglim,ovoj danasnjoj deci ne smes ni malo da podviknes,odmah skacu s mosta...zato me interesuje kako ste vi sve to sa njima izgurali?Da napomenem da su mi se usta pocepala pricajuci...znaci,pustila sam je da izadje uvece na neki teren gde se svi skupljaju,ima i roditelja sa malom decom,osvetljeno je,frekventno...puno dece iz skole..sto se tice drustva sve su to kao deca iz dobrih porodica,vecinom ih poznajem...ali izgleda da mi svoju decu ne poznajemo...lazu,recnik im je opscen,sta li tek rade ne smem ni da pomislim??I eto,tako,glava me zabolela od brige,od muke i od svega....