Kako izaci na kraj sa babama?

• Začetnik teme Začetnik teme Meki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je moja baba OK.Inace ima jedna baba u mojoj ulici koja po ceo dan viri kroz prozor i kad god ja prodjem pored nje ona me pita- Sine koji je danas dan... Mislim stvarno...A jedan deda takodje iz mog komsiluka je pre nekoliko dana ono psihicki prso...Sreo mog brata i pita- Jesi li ti pripadnik Crvene armije? Majku ti ebem crvenu! ...I nastavio da ga pljuje....I ja se juce vracao iz grada i on nesto urlice na vlaskom...Covek je prso nacisto...

Sta god da pozelim to i dobijem.

. . .rekla sam da bi volela da ga i ja imam i rekla je da ce mi kupiti I NIKADA MI NIJE KUPILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

potrosi malo penzijicu na mene i tako ....

Idem takodje i kod babe kad primi penziju

Od njih jedino godinama unazad dobijam novac :D

Ma moja baba je moj izvor finansija!!!! :D

meni je moja extra uvek od penzije dobijem 1000ku!

pokupis kes i cooliras...8-)

I moja baba, pogotovo ka skupljam pare za nesto . . .

Prvo idem kod jedne babe, pa kod druge babe . . . . . . . .

baba mi uvek daje pare

Ljudi danas je nasim babama stigla penzija ! ! !

Ja volim moju babu, pogotovo kad primi penziju :P :mrgreen:

ove dve babe mi daju po 1000din kad god me vide. :D

Ja idem kod babe samo kad mi treba para.

:lol: :lol: :lol:
Vama babe služe da dobijanje para.
Ako je tako, zašto ih onda mrzite?

Ne kapiram vas,ovde na forumu pricate kako ih mrzite a vamo kad stigne penzija svi se iskupite!!!!

„...Halo, ovde baka. Je li to Stefić? Pa, kako si dušo? Kašlješ? Zašto kašlješ? Kako kašlješ? Koliko kašlješ? Imaš li temperaturu? Je li ti mama merila temperaturu? Kolika je? Je li ti mama masirala ono mesto ispod nosa? Pij čajeve sa puno limuna, a u nos stavljaj vodu prokuvanu sa solju... Kako je tvoj brat, moj unuk? I on kašlje? Kako kašlje? Koliko kašlje? Mnogo se brinem... Ko je to sad kašljao? Ko je tu? Je li to Aca? Era? Gde je tata? Šta radi mama? Nemojte da izlazite napolje, hladno je a i već je mrak, skoro je pet sati...“ :lol:

„...Halo, ovde baka. Je li to Stefić? Pa, kako si dušo? Kašlješ? Zašto kašlješ? Kako kašlješ? Koliko kašlješ? Imaš li temperaturu? Je li ti mama merila temperaturu? Kolika je? Je li ti mama masirala ono mesto ispod nosa? Pij čajeve sa puno limuna, a u nos stavljaj vodu prokuvanu sa solju... Kako je tvoj brat, moj unuk? I on kašlje? Kako kašlje? Koliko kašlje? Mnogo se brinem... Ko je to sad kašljao? Ko je tu? Je li to Aca? Era? Gde je tata? Šta radi mama? Nemojte da izlazite napolje, hladno je a i već je mrak, skoro je pet sati...“ :lol:

:lol: Moja baka isto tako. :lol: Mnogo manje u poslednje vreme, al svejedno, ume da krene da smara pa to ti je. Al dobre su bakute, neka... :)

Ja bih volela da mi je bar jedna baka ziva....:(

Uopste nisam znala da iskoristim vreme koje sam provodila sa njima..Po jednoj sam dobila ime cak...:neutral:

Da su zive,mislim da bi mi stvarno bilo divno sa njima.Samo ,covek prekasno shvati mnoge stvari.:(

Samo deku jos imam,a on je mnogo star:(.

Ja sam imala 14 godina kad mi je druga baka umrla...

I tad me je nerviralo njeno "moras limunadu umesto kole,ajde citaj knjigu,vise uci...":neutral:

A sad bih dala sve da to opet cujem.Prva baka me je ucila da pisem,citam,radila domaci,do 8 godine mi je bila vise od majke..

Dok nije umrla..Mislim da nisam vise plakala u zivotu nego tad.:sad2:

Kad bih mogla da vratim vreme

Back