Kako izaci na kraj sa babama?

• Začetnik teme Začetnik teme Meki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ма најјаче су оне бабе што иду оним бусом у 7 ујутру (баш кад ја идем у школу) на други крај града на пијацу да купе јаја јер су 2 динара јефтинија, него на локалној пијаци :р Је.би га, пензије мале тежак живот...

Ма најјаче су оне бабе што иду оним бусом у 7 ујутру (баш кад ја идем у школу) на други крај града на пијацу да купе јаја јер су 2 динара јефтинија, него на локалној пијаци :р Је.би га, пензије мале тежак живот...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sine jel si gladan
nisam baba
aj neshto da pojedesh
ne mogu baba
spremila sam ti sad neshto, aj da jedesh
ne mogu baba
pile babino, aj samo nekoliko zalogaja
nisam gladan baba
neshto si mi oslabio, sad ce tebi baba da spremi...
NE MOGU BABA
.....

Meni obe babe oru nebeske njive od pre 12 godina!

Ali shto se ovoga gorenavedenog tiche dede su mi svojski prionule na posao da zamene svoje pokojne supruge, Bog da im dushu prosti.

sine jel si gladan
nisam baba
aj neshto da pojedesh
ne mogu baba
spremila sam ti sad neshto, aj da jedesh
ne mogu baba
pile babino, aj samo nekoliko zalogaja
nisam gladan baba
neshto si mi oslabio, sad ce tebi baba da spremi...
NE MOGU BABA
.....

Da, ja moram neki poot da se proderem na babu.

Ajde soopicu
Ajde sootlijas
UZNI loobenicu
Cu isecem dinju, mora uznes
Evo meso, nemo da je's leba [:lol:]
STO JEDES TO SOOVO, UZNI MESO
Da ti naberem сливе?

Ne znam vise...

Um, ja kazem da ne mogu, ili cootim & ingronisem.
Ili jednostavno odem.

Nikako ne izlazim na kraj.. Ustvari sa calovom kevom nikako ne mogu da se izborim.. Zena utripovala da mi je druga keva i to ti je.. Zamisli kad ona hoce da joj priznam nesto i kaze : "Zakuni se u tatu, mamu i mene".. Bolesno, bolesno boslesno!!!
Nema recept za to, samo mogu da ti kazem "Na jedno uvo udje, na drugo izadje", i nastavis da furas po svome... Tako bar ja radim u poslednje vreme i super se osecam!

Poslednja izmena:
sreca nije sa nama,ali smara nevidjeno,a sta drugo i ocekivati od baba,jednom sam je zvala da je pitam za neku pilecu corbu,sta sve treba i tako to...i zena je bukvalno krenula od klanja pileta...pa do pranja sudova....:hahaha:

Hehehe... Ma snimis na mob AHA, DA, kako ponavljas u razmacima od 2, 3 minuta, stavis kod slusalice od fixnog, pustis, dodjes posle 45 min, ugasis i ne brines. :lol:

Moja baba nije ništa posebno ali zato babac od drugarice je legenda,evo kako otprilike zvuči naš razgovor kad je sretnem na ulici:
Baba:"Ooo,'de si dijete?Što si bree sam,gde su cuuree?"
Ja:"Aaa baba...Ima sve da ih povalimo,a?!":rotf:
Baba:"Nego šta...Ih!Tako treba,sve će da ih podavimo nego bre p**da im materina samo sede u kući.":hahaha:
Ja:"Daj ruku legendo!Usput,hoćeš pivo?"
Baba:"Jo ne mogu dijete sad...Drugi put ćemo.":D

Moja baba je ql.
:D

auf, blago tebi!

Moja baba:

Izjava broj 1. :" jedi, sreco, fale ti 3, 4 kile..."
Ja: "baba, imam 50 kila, visoka sam 162... to je normalno, nista mi ne fali!!!!"

Izjava broj 2: " KAKO SI TAKO OSTAVILA SOBU!!! TI SI ZENSKO,, TO NE SMES DA RADIS!!!!"
Ja: "baba, meni treba kreativan nered, inace ne mogu da disem!!! i kakve ima veze to sto sam zensko?!"
Baba: "Naravno da ima!!! Ti trebas da budes uredna!!!"
Ja: "A muskarci mogu da budu neuredni, a ja ne smem zato sto sam ZENSKO??!!!"
Baba: "Pa normalno."
Ja: "Kad porastem, bicu musko! :roll:"

E to ti je da se ubijes! :dash:

Back