Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Ма најјаче су оне бабе што иду оним бусом у 7 ујутру (баш кад ја идем у школу) на други крај града на пијацу да купе јаја јер су 2 динара јефтинија, него на локалној пијаци :р Је.би га, пензије мале тежак живот...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма најјаче су оне бабе што иду оним бусом у 7 ујутру (баш кад ја идем у школу) на други крај града на пијацу да купе јаја јер су 2 динара јефтинија, него на локалној пијаци :р Је.би га, пензије мале тежак живот...
Ljudi, kako vi izlazite na kraj sa svojom babama?jel se slazete sa njima? ja ne mogu nikako na kraj da izadjem s mojom...ua babe. nista gore od njih...![]()
sine jel si gladan
nisam baba
aj neshto da pojedesh
ne mogu baba
spremila sam ti sad neshto, aj da jedesh
ne mogu baba
pile babino, aj samo nekoliko zalogaja
nisam gladan baba
neshto si mi oslabio, sad ce tebi baba da spremi...
NE MOGU BABA
.....
sine jel si gladan
nisam baba
aj neshto da pojedesh
ne mogu baba
ne mogu baba
nisam gladan baba
NE MOGU BABA
.....
kamo srece da je moja baba tako dobra,ma nema veze sto je smaracica ,,,ova moja nema dusu!sine jel si gladan
nisam baba
aj neshto da pojedesh
ne mogu baba
ne mogu baba
nisam gladan baba
NE MOGU BABA
.....
Ljudi, kako vi izlazite na kraj sa svojom babama?jel se slazete sa njima? ja ne mogu nikako na kraj da izadjem s mojom...ua babe. nista gore od njih...![]()
sine jel si gladan
nisam baba
aj neshto da pojedesh
ne mogu baba
ne mogu baba
nisam gladan baba
NE MOGU BABA
.....
sreca nije sa nama,ali smara nevidjeno,a sta drugo i ocekivati od baba,jednom sam je zvala da je pitam za neku pilecu corbu,sta sve treba i tako to...i zena je bukvalno krenula od klanja pileta...pa do pranja sudova....![]()
Moja baba je ql.
![]()