Kako izaći iz bracne krize?

• Začetnik teme Začetnik teme bg74
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Misanthropos:
Bračna ili kriza u vezi - posmatraj to na isti način. Kriza se ne rešava autonomno, pa pitaš postoji li neka formula. Imaš specifičnu situaciju. Možda si ti problem i protagonista te krize, možda je druga strana. U uvodnom postu ništa nije rečeno o problemu, možda se jedino može nešto izvući o postavljaču teme (površnost).

pa kako moze samo jedan kad ih je dvoje akcija i reakcija

dboskan:
Što manje razmišljanja, što manje opterećivanja, što više vremena zajedno, a ne dolaziti na net ili trošiti se na objašnjavanje gomilama ortaka/prijateljica kako i šta vam je loše, ako problem uopšte postoji. Delanje, u bilo kom pravcu, a ne čekati da neko drugi (partner) to učini umesto tebe. Prvo biti siguran da je u pitanju kriza, a tek onda se preispitati, ne -vati, zašto i kako (u količini propisanoj u prvoj rečenici).

I prevara uglavnom stvara problem, ili ga produbljuje. Nikako rešava.

iskustvo???

pa cuj nekad i necije misljenje pomogne jedino sto onda oni mogu da krenu da prepricavaju ...a i skines nekog s trona ako ga malko ispljujes sa strane mislim mozes da se pitas zasto si u takvom odnosu ali opet ... mislim neko kontrolisano pljuvanje... ok kukanje.. to medjusobno nije uvek zvanicni psihoterapeut za brachne probleme bog
a i to je neko delanje kad kukas?
ne znam mozda prevara moze i da pomogne naci ces i one koji ce tako da kazu.. kao kad ti jedosadno kod kuce pa odes na izlet pa ti je kuca opet draga... mada ima svoje ---
a mozda se bas udavis ako je vise vremena zajedno
hm najbolje je jesti i spavati

Meni je problem sto mi je jako tesko da pricam sa nom.Ona malo ono kao gurne problem ispod tepiha pa sutra ponovo kao da nista nije bilo.Na sledeci problem opet isto.A sto je najgore problemi su uvek manje vise isti

ragovarajte.....moraš da pričaš sa njom .....njenoj volji možeš da povladjuješ i da se povlačiš...... vremenom......postaće ti svejedno.....i šta ste onda uradili....
još uvek ti nije svejedno..... i ne treba da bude...i zato...ozbiljan razgovor o ozbiljnim stvarima.....

Back