Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
Ja perem zube samo na crveno slovo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja perem zube samo na crveno slovo
ko te prati kuci![]()
Pitao te ko ti dirka gaciceMoram priznati da ne kapiram sta si hteo rec X)Ja se samo sprdam na svoj racun bez dubljeg znacenja,a ti msm da imas dr ideje na umu![]()
Pitao te ko ti dirka gacice
Mislim da u svakoj sprdnji ima malo zelje da se neke ideje ostvarePa rekoh da mi se cini da ima drugacije idejei da ne shata sta je pisac hteo rec,a moguce je i da me samo sprda i da ja suvise razmisljam,realno ja suvise razmisljam treba mi odmor od zivota
![]()
Opa neka finaMislim da u svakoj sprdnji ima malo zelje da se neke ideje ostvareCica Maco ja sam tvoj fan i necu da te muvkam[emoji38]
Pa rekoh da mi se cini da ima drugacije idejei da ne shata sta je pisac hteo rec,a moguce je i da me samo sprda i da ja suvise razmisljam,realno ja suvise razmisljam treba mi odmor od zivota
![]()
Moram priznati da ne kapiram sta si hteo rec X)Ja se samo sprdam na svoj racun bez dubljeg znacenja,a ti msm da imas dr ideje na umu![]()
vec se i razvodi
al ima novih kandidata![]()
Cao , Iz BG sam , nov sam na forumu, nisam nikad pisao po forumima, ali sam sad osetio neku potrebu. Imam 34 god , i ne mogu da se odlucim da se zenim, inace ok izgledam i imam ok posao, zadovoljan sam zivotom, a u stvari ispada da sam nezadovoljan. Teraju me da se zenim s obzirom na godine , svi kazu vreme ti je i itd. Ono sto je najgore je da kako sam presao 30 tako se vrsi psiholoski pritisak i itd. Da stvar bude jos gora sva moja generacija se pozenila i poudavala pa se polako suzava i krug prijatelja. Dosao sam u situaciju cudnu kuca posao depresivnu, sto se tice devojaka raskinuo sam skoro sve veze jer nisam hteo brak. Nisam naleteo na pravu. Sam sam kriv , ali covek se zapita , kako ste vi znali kad ste pravu pravog upoznali? Kako ste se vi nosili sa godinama i gubitkom generacije i prijatelja? Ja se i dalje osecam kao da imam 25. Mozda je to problem, ali me sve ovo plasi iskreno![]()
Nije valjda da niko nema slican problem?