Kako izabrati pravu osobu za brak?

Mislim da u svakoj sprdnji ima malo zelje da se neke ideje ostvare :D Cica Maco ja sam tvoj fan i necu da te muvkam[emoji38]
Opa neka fina:zper::lol:
challenge-accepted.jpg
:lol:

Cao , Iz BG sam , nov sam na forumu, nisam nikad pisao po forumima, ali sam sad osetio neku potrebu. Imam 34 god , i ne mogu da se odlucim da se zenim, inace ok izgledam i imam ok posao, zadovoljan sam zivotom, a u stvari ispada da sam nezadovoljan. Teraju me da se zenim s obzirom na godine , svi kazu vreme ti je i itd. Ono sto je najgore je da kako sam presao 30 tako se vrsi psiholoski pritisak i itd. Da stvar bude jos gora sva moja generacija se pozenila i poudavala pa se polako suzava i krug prijatelja. Dosao sam u situaciju cudnu kuca posao depresivnu, sto se tice devojaka raskinuo sam skoro sve veze jer nisam hteo brak. Nisam naleteo na pravu. Sam sam kriv , ali covek se zapita , kako ste vi znali kad ste pravu pravog upoznali? Kako ste se vi nosili sa godinama i gubitkom generacije i prijatelja? Ja se i dalje osecam kao da imam 25. Mozda je to problem, ali me sve ovo plasi iskreno :(

Nisi jos odlijepio od fatalne ljubavi.Sa" ce ona brzo da te ulovi.....Odaslo si ljubavni zov....:zcepanje:

Pa prepoznaces pravu.Srce ti reci.....:zaljubljena:

Back