Kako i zašto Coca Cola truje Hrvate?

zavera...masoni...iluminati

Ne znam...
Evo jedna teorija za razgibavanje 😁

Naime...

1) Hrvatska je u UN glasala za bombardovanje Gaze...tj bila medju svega 14 zemalja koje su glasale po US/Izrael diktatu...

2) U Hrvatskoj kao i regiiji inace ima sve vise migranata što kao prolaznika što kao vec zaposlenih obicno u tako nekoj proizvodnji ili dostavi...mahom iz muslimanskih zemalja...Azije i Afrike...

3) Nekidan smo svi gledali snimak kako neki musliman u Engleskoj dal beše u Londonu pušta miševe u McDonalds u znak protesta jer je Mc u Izraelu podrzao IDF vojsku Izraela sa besplatnim obrocima...
Pa je generalno kampanja po mrezama protivu Coca Cole, McDonaldsa i sl kompanija u kojima je kao cionisticki kapital...

4) I za kraj...cisto da podgrejem teoriju 😁
Iza Coca Cola postrojenja u Zagrebu koje se nalazi u ulici Milana Sachsa 1. se nalazi i Centralna Zagrebacka džamija...😃

Tako da...mozda je neka osvetnicka diverzija...🤔

A mozda i ova zvanicna prica...da je bilo kao ciscenje postrojenja kiselinom...pa-kao...nije dobro isprano...

Ne znam sta o ovoj mojoj teoriji misle @Jugoslav Čvarak @Cro_čvarak i @Black_star ? 😎

...

Poslednja izmena:
I da...
Čisto da @Jugoslav Čvarak pukne od muke 😁
->
Lepo im je Milanovic Predsednik rekao da se Hrvatska svojim UN glasanjem (bez njegove saglasnosti) bezbedonosno/siguronosno ugrozila...

I evo...nije se UN penkalo ni osušilo...kad ono...vec masovno trovanje Coca Cola proizvodima u Hrvatskoj...🤔

Dakle...
Milanovic opet u pravu... :kafa:

Mada ce Jugoslav verovatno reci da se licno Milanovic pacovskim kanalom zavukao u Coca Cola postrojenje i špricao flašice Cole...da bi dokazao da je u pravu...🤣

...

Slabo kupujem sokove i mineralne i to kupujem iz asortimana Jamnice, a sada neću više ni to🤪 O slučaju, ne kužim baš što se dogodilo, da je kriva Coca Cola ne virujen, jednostavno ne kužim kako🤔🤔 Ovaj momak iz Rijeke kojem je oštećen jednjak, što s njim? Jednjak je vrlo tanašan, može li se on samoobnoviti?

Ne znam...

Naime...

1) Hrvatska je u UN glasala za bombardovanje Gaze...tj bila medju svega 14 zemalja koje su glasale po US/Izrael diktatu...

2) U Hrvatskoj kao i regiiji inace ima sve vise migranata što kao prolaznika što kao vec zaposlenih obicno u tako nekoj proizvodnji ili dostavi...mahom iz muslimanskih zemalja...Azije i Afrike...

3) Nekidan smo svi gledali snimak kako neki musliman u Engleskoj dal beše u Londonu pušta miševe u McDonalds u znak protesta jer je Mc u Izraelu podrzao IDF vojsku Izraela sa besplatnim obrocima...
Pa je generalno kampanja po mrezama protivu Coca Cole, McDonaldsa i sl kompanija u kojima je kao cionisticki kapital...

Iza Coca Cola postrojenja u Zagrebu koje se nalazi u ulici Milana Sachsa 1. se nalazi i Centralna Zagrebacka džamija...😃

A mozda i ova zvanicna prica...da je bilo kao ciscenje postrojenja kiselinom...pa-kao...nije dobro isprano...

Ne znam sta o ovoj mojoj teoriji misle @Jugoslav Čvarak @Cro_čvarak i @Black_star ? 😎

...
Zove mene stari jučer i kaže: "Sine, vidiš li šta Židovi rade? Truju mineralnu vodu, a onda još netko kaže da je izmišljotina da su u srednjem vijeku trovali bunare! Bježi od tih gaziranih pića! Ja nikada piletinu iz EU ne kupujem, samo Vindijinu!"

:mrgreen:

I da...
Čisto da @Jugoslav Čvarak pukne od muke 😁
->
Lepo im je Milanovic Predsednik rekao da se Hrvatska svojim UN glasanjem (bez njegove saglasnosti) bezbedonosno/siguronosno ugrozila...

I evo...nije se UN penkalo ni osušilo...kad ono...vec masovno trovanje Coca Cola proizvodima u Hrvatskoj...🤔

Dakle...
Milanovic opet u pravu... :kafa:

Mada ce Jugoslav verovatno reci da se licno Milanovic pacovskim kanalom zavukao u Coca Cola postrojenje i špricao flašice Cole...da bi dokazao da je u pravu...🤣

...
Svašta je to Zlo u stanju napraviti.

😡

Ali koliko sam shvatio, ne radi se o piću Coca Cola, već o brandu koji su kupili, a to je neka odvratna mineralna voda s okusom limunske trave, Roemerquelle se zove.
Tj. nisam više siguran, mislim da je bilo i u RI i u ZG nekih slučajeva, možda je baš Coca Cola, nisam nešto ispratio.

Uglavnom, Cole u litrama popijem godišnje da bi se na prste jedne ruke moglo izbrojati, baš onda kada nema ništa drugo, pa nisam valjda toliki pehist da će baš mene dopasti boca s kiselinom.

Izgleda je jedno i drugo:

“Potvrđeno je da se radi o istim dijagnozama, ali nije riječ o istim pićima. U Rijeci se radilo o Romerquelleu u staklenoj boci u ugostiteljskom objektu, a u prvom slučaju u Zagrebu radi se o Coca-Coli u plastičnoj boci kupljenoj u automatu na fakultetu. Na terenu je i Državni inspektorat i službe pokušavaju ustanoviti o čemu se tu točno radi”, rekao je Beroš za Index. Romerquelle se puni u Austriji, a Coca-Cola u Hrvatskoj.

Slabo kupujem sokove i mineralne i to kupujem iz asortimana Jamnice, a sada neću više ni to🤪 O slučaju, ne kužim baš što se dogodilo, da je kriva Coca Cola ne virujen, jednostavno ne kužim kako🤔🤔 Ovaj momak iz Rijeke kojem je oštećen jednjak, što s njim? Jednjak je vrlo tanašan, može li se on samoobnoviti?

GAZA i GAZIrana pića...🤔

Coca Cola je svakako odgovorna ako ništa onda po komandnoj odgovornosti...

Bez obzira da li bila musli diverzija ili mozda i diverzija nekih tvojih newage komunista...posto i oni podrzavaju Palestinu...

Ili bilo da je neodgovorno odrzavanje procesa proizvodnje u smislu ciscenja sistema...

Stagod da je Coca Cola je odgovorna...

...

Ne znam...

Naime...

...
:mrgreen:
"Ne znam"...a onda sledi kuku-lele obrazlozenje. :lol::per:
Bolje da se zadrza na te prve dve reci uvoda. :cool:
Ali cestitam na scenaristickoj imaginaciji.. ;)
a to je neka odvratna mineralna voda s okusom limunske trave, Roemerquelle se zove.
...trazio kiselu vodu, kelner mu donese vodu i sirce...:mrgreen::cool::lol:

Taj Romerquele ( ili kako li već) dolazi u staklenoj boci, pa to još čudnije🤔🤔

Dobro kaže @Grom_sa_neba!, to je ono Zlo od Milanovića ugmizalo u cijevi pogona i zatrovalo piće.
Budi se svakih 40 godina, donese tugu, jad i čemer, pa se onda vrati u neku paklensku jazbinu hibernirati.
Neka nas dragi Bog sačuva tog Zla koje je kombinacija Eugene Toomsa i Pennywisea.

Romerque (mada ne znam ko to smece pije...) za HRVATSKO trziste se puni u AUSTRIJI, a
Coca Cola AMERO-IZRAELSKA...

4 OD 14 UN GLASAČA ZA BOMBARDOVANJE GAZE... OSVETNICKI KAZNJENA...JEDNIM UDARCEM...

Od bitnijih glasaca ostaju jos samo Ceska i Mađarska...ostalo su nebitna ostrvca...

Kazem vam...osvetnicka diverzija...

...

Poslednja izmena:
Romerque (mada ne znam ko to smece pije...) za HRVATSKO trziste se puni u AUSTRIJI, a
Coca Cola AMERO-IZRAELSKA...

4 OD 14 UN GLASAČA ZA BOMBARDOVANJE GAZE... OSVETNICKI KAZNJENA...

Od bitnijih glasaca ostaju jos samo Ceska i Mađarska...ostalo su nebitna ostrvca...

Kazem vam...osvetnicka diverzija...

...
Eno u Jamerici klinac umrlo od čipsa, u Njemačkoj dvije cure zbog iste stvari hospitalizirane u ozbiljnom stanju.
Kažem ti, to Milanović truje, samo on je u stanju raditi takvu smutnju.

Eno u Jamerici klinac umrlo od čipsa, u Njemačkoj dvije cure zbog iste stvari hospitalizirane u ozbiljnom stanju.
Kažem ti, to Milanović truje, samo on je u stanju raditi takvu smutnju.

Moracu obratiti paznju na nas Chipsy...jer je on mislim u vlasnistvu Coca Cola...:think:

Ustvari...
Mi smo bili SUZDRZANI na UN glasanju :super:

Ko vam kriv kad ne slusate mudrog predsednika vam Milanovica :kafa:

...

Ko vam kriv kad ne slusate mudrog predsednika vam Milanovica :kafa:

...
To je jedan gmaz... iz fonje...

ooooo.gif

Back