Kako doći do savršene linije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja psotigla vec dva puta...I ja nikad ne verujem lekarima,fitnes instruktorima,nutriconistima itd...Slusam svoje telo,ponzjaem ga,znam sta mu skodi a sta ne...Nije svakom organizam isti

Tim nacinom, znaci da ne jedes nista odredjen period, ti moras izgubiti kilograme......ali ne gubis masne naslage, nego samo vodu i misice, koliko ja znam!
Kada pocnes 'normalno' da se hranis, organizam ti grabi hranu koju uneses, lijepi je automatski......i ti ubrzo vratis izgubljene kilograme......zato i ti se mozda desava da cesto moras pribjegavati tom tvom metodu!
Ali, ako ti mislis da je to za tebe najbolje....onda tako radi.....moj savjet je da pod hitno mijenjas nacin na koji mrsas!

Kod mene je problem jer mi se dogodi da upadnem u fazu zivota kada mi ponestane volje i onda prestanem da budem disciplinovana... gram po gram se vraca, a kad to vidim, volja opada i onda skapiram kako upadam u depricu jer sam nesdisciplinovana... i tako sve u krug... mrzim kad postanem bezvoljna, onda mi je taaaaako tesko da se pokrenem, a kada mi to uspe, osecam se odlicno.
Uh... dajte neki recept kako da se najlakse pokrenem onda kada mi nije do toga ;-)

Nadji neki klub ,upoznaj se sa ljudima koji treniraju....
istina tesko naci ljude da ti odgovaraju al kad nadjes drzi ih se,evo na primer upoznao sam se devojkom koja radi u pekari i sad cu da odem da se nadjem na sportskom sa njom,malo trcanja i malo kung fua i eto to ti je to,

Nadjes tako neke ljude koji hoce da izadju da malo treniraju i onda nemas problem,ako ne nadjes tamo svracaj povremeno do nas u Pancevo ,tu su i letnji kampovi i tako,...

Mene barem motivisu takve stvari,kampovi,seminari,... nisu svi tako skupi,
(neki da,al neki i ne a jednako dobro uticu na ljude)

pa tako,...

Čist primer gde ljudi greše.
Juče u jednom kaficu, devojka, onako, kako kažemo malo, malo punija, naručila neku salaticu, koja je puna zeleniša, bez mesa itd...
Sada bi neko pomislio drzi dijetu, a možda je i tako, da nije popila ogroman frape od čokolade:D
Nije ona jedina, milion ljudi sebe tako zavarava.
Kao, sada ću da pojedem ovu čokoladicu a posle ću da trčim, idem na aerobik...itd.
Tako da na kraju ceo zivot ostanu debeli ili sa (ne)potrebnim viškom;)

Hvala na savetu freshy, ali osim vode valjda smem i nesto da pojedem :neutral:

Prvo nemoj da jede od 1.5-2 sata pre trčanja, opteriš stomak, pogotovo želudac. Jer da bi se hrana svarila treba min tri sata.
Bol se javlja zbog nedeostatka kondicije, kiseonika i slabog donjeg trbušnog zida.
Najbolje je duboko disanje i uspori tempo, nemoj da staješ, ili nastavi da brzo hodas, dok se nesmiri, kako bi kalorije nastavile da se troše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back