Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
jos 3kg i bice ok
Tako mrsati ne smijes!
Samo sebi stetis......a neces nista postici!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jos 3kg i bice ok
Ja psotigla vec dva puta...I ja nikad ne verujem lekarima,fitnes instruktorima,nutriconistima itd...Slusam svoje telo,ponzjaem ga,znam sta mu skodi a sta ne...Nije svakom organizam isti
jos 3kg i bice ok
Ljudi, recite mi sta je najbezazlenije jesti u vecernjim satima? Mislim na one momente kada vas uhvati glad pre spavanja.
Prosvetlite me ;-)
Pozz
Hvala na savetu freshy, ali osim vode valjda smem i nesto da pojedem
I jos jedno pitanje, kada se nakanim i odem na trcanje, vec posle 5 minuta laganog trcanja, pocne da mi se javlja bol ispod rebarnog luka. Zasto?
Hvala na savetu freshy, ali osim vode valjda smem i nesto da pojedem
Prvo nemoj da jede od 1.5-2 sata pre trčanja, opteriš stomak, pogotovo želudac. Jer da bi se hrana svarila treba min tri sata.
Bol se javlja zbog nedeostatka kondicije, kiseonika i slabog donjeg trbušnog zida.
Najbolje je duboko disanje i uspori tempo, nemoj da staješ, ili nastavi da brzo hodas, dok se nesmiri, kako bi kalorije nastavile da se troše.
Najgore je uvece jesti pa u krevet..obicno si ujutru gladnija posle vecere..izdrzi par dana..poslednji obrok oko 7 satiHvala za odgovore!
Ma, meni je najveci problem to sto uglavnom kasno dodjem kuci i onda bi svasta nesto pojela :-| Znaci, treba se okupirati necim i u vecernjim satima...![]()