Kako doći do savršene linije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imas 19 godina zar ne ;) ?
Ako zelis da skines salo trci 30 - 40 minuta (ne vise) sporim tempom i potrudi se da ne stajes uopste.
Zadnji krug ili poslednjih (koliko mislis) metara mozes opaliti jedan sprint. Odlicno bi bilo ako bi trcao vece razdeljine ALI sporije, da :) skinuces za cas posla.

Samo uzmi u obzir da moras paziti sta jedes, ako se posle toga budes napucavao, nece imati nikakve koristi trcanje. Moras fizicki i metalno da budes koncentrisan. Znaci ujutru voce, od 12 jedes meso, ribe , jaja, sira, mleka... i uvece neke salate i posle 8 ne jedes.

Cekaj Borise, molim Te...Koliko ja znam dugotrajnim trcanjem, sporijim tempom se tope masnoce...Zar nije tako?
Ja sam se bavila sportom i imala sam raznorazne treninge i situacije, ali to sto ti kazes mi niko nikada nije rekao..Ajd eovo voce do 12.00 sati i posle 20..00 sati to mi je rekla DR Vesna Krdzalic, ali nigde nisma imala salatu za veceru...

Jeste, tako je :)
Ali rekao sam 30 - 40 minuta jer je to odlicno za skidanje sala takodje. Ako trci vise od toga, postoji mogucnost i da sagori misic. Ako bi naprimer trcao 90 minuta, on bi veoma brzo sagoreo salo, veoma veoma brzo, ali sagoreo bi i misic. Ali posto kaze da je mrsav a ima tibu, mislim da nema sta da izgubi. Kad skine stomak kasnije se moze koncentrisati na izgradnju misica.

Salatu mozes vecerati, nema sta da ode u salo, takodje obezbedjuje vlakna i minerale :) a odlicna je jer ne osetis glad.

ZA VRIL
Kratke a brzo je za dobijanje misica,naravno prvo se dobro zagrejati laganim trcanjem... video si sprintere na sto metara kako izgledaju... mada naravno rade oni i teretanu al tu ti je princip...
dugo trcanje po 10 km je smanjivanje sala... distance od 3-5 km su preporucljive svima i onima koji zele da dobiju i onima koji zele da smrsaju...
jer oni koji zele da dobiju masu moraju da pokrenu misice i metabolizam,a oni koji zele da smrsaju ne mogu sa nicega da idu na 10 km pa im treba barem mesec dva da bi to dostigli...

i tako..

Zasto piti ista od alkohola? ima toliko dobrih stvari:
Kavkaski kristal(vodeni kefir) mlecni kefir,yogurt,kombuha,sokovi,sokovi sokovi a tu mislim od voca i povrca...

pivski kvasac pomesan sa vodom i malo secera... itd..

naravno i sve ono sto je sa alkoholom ima nesto slicno tome bez alkohola...

Zasto piti ista od alkohola? ima toliko dobrih stvari:
Kavkaski kristal(vodeni kefir) mlecni kefir,yogurt,kombuha,sokovi,sokovi sokovi a tu mislim od voca i povrca...

pivski kvasac pomesan sa vodom i malo secera... itd..

naravno i sve ono sto je sa alkoholom ima nesto slicno tome bez alkohola...

slazhem se, alkoholna pica su nepotrebna. sem u izuzetnim sluchajevima kad se koriste kao lek, ako nemamo nishta drugo pri ruci.

ali ako nema potrebe ne treba ni piti :D

hahahaha, da, ali posle tri chetri godine naviknesh se i na takve gluposti... ali posle ti samo smeshno kad svi pjani ko letve i neznaju ni kako se zovu a ti skroz normalan.

jedini izuzeci kad ne mogu da odolim a da ne popijem bar chashicu je kad ortakov deda donese svojih ruku delo sa sela. ali taj dan onda nema nikakvih treninga :D ali to je vec neshto drugo...

:) jos da dodam, em sto su svi pijani ko letve svi onako pivske stomake i zatucane glave, a ti atletsko telo, sa trbusnjacima i bistar cvrst um :)

Evo i ja sad trenutno ne bih trebao da pijem alkohol a pijem vino trenutno (dan zaljubljenih) :)
i mislim, ne kajem se uopste. Za ovakve prilike i treba uzivati, zato ih i pravim posebnim jer samo za njih i popijem.

Znam nekoliko ljudi koji se striktno drze ishrane i ako samo jednom popuste (na neki poseban dan) oni upadnu u depresiju.
Ali to popustanje je normalno, pa ljudi smo :) Ne mozes ziveti 100% fanaticno, to ce te izludeti.

Licno ne pijem,nikad... ne osecam niti potrebu niti vidim nesto lepo...
mada posle zurke cesto su ljudi ubedjeni da sam ja bio pio...il bio pijan zato sto sam igrao(brejkovao) bio slobodan,opusten i sta ti znam... e sad,naravno malo na koju zurku odem al barem onih kojis se jos secam tako bejase...
Tako da meni nije potreban alkohol da bih lepoj devojci prisao i rekao da mislim da je lepa i da bih hteo da cujem vise o njoj od nje :)

ili da igram il nesto...

al dobro,to je do razlicitih gledista i tako :)

Gazela
ma nikako... to sa mek donaldsom ima vrlo poucan film o liku koji se samo tamo hranio...
e sad, em skupo em nije zdravo :)
samo dosta voca povrca,redovni treninzi :)
Mada ponavljam ako osoba ima dovoljno kondicije da moze da pesaci i trci(il sta vec pliva,vozi rolere itd) onda je to dobro i ne treba se sekirati...

Nego da se dogovorimo lepo da odemo na fruskogorski maraton i pesacimo 33 km :) ? ajd ko ce,...ocekujem Borisa da dodje pa da se upoznamo :) sta misli Boris na to? a mogu i ostali sto ne.

film se zove SUPER SIZE ME... a inace sto se tice alkohola ja sam trezan 19 godina... :) i nista mi ne fali... mislim iskreno u srednjoj skoli su me "drugovi" smarali sto ne pijem, ne pusim, ne duvam...a posle su uvek trazili pomoc da im drzim glavu dok povracaju... bljak... sta ces...

Drevni Spartanci su opijali svoje robove, da bi pokazali mladima kako pice moze da zatruje um.
I ne samo tokom pica, vec osobe koje vecinom vremena piju (ili duvaju) da li imate utisak na sekund kada pricate sa njima da su malo zatucani :) ?

Kako doci do savrsene linije se pretvori u kako nabaciti par kg
Pa to je problem kod gladovanja. Jeste da smrsas salo, ali smrsas i misic do kostoju bukvalno.
Medjutim to je pozitivna stvar ako zelis da "udjes u formu" ili da nabacis par kg.

Devojka moze da nabaci koju kg misica i to bas primetno veoma kratko vreme :) ali opet zavisi od volje i kad bih morao da pisem verovatno ne bih mogao ovde jer je potrebno malo vise, Takodje potrebno je odvojiti malo vise novca mesecno, oko 5 000 dinara + clanarina za teretanu (po mojoj proceni).

Ako cemo iskreno potrebno je maksimalno stimulisanje misica i sve to naravno je potrebno raditi u teretani. Znaci mora posebno svaki misic da radis i to do bola i posle toga samo vodis racuna da pojedes nesto sto sadrzi kompletan protein, svakih 2 sata veoma jednostavno receno.

Zabelezi da sam rekao jednostavno ;) ali ne i lako.

Pa to mozda,ako zelis za mesec dva rezultat,al mozes i klasicnom ishranom sa mnogo manje novca...

Na primer imao sam vise devojaka koje su trenirale kapoeru kod mene... trebalo je vise meseci oko 6-12 da se vidi promena u gradji,al po meni su dostizale idealnu gradju,a i one kazu da su tada bile najzadovoljnije svojim izgledom. mada imali smo 4 treninga po 2 sata,

Gazela
ma nikako... to sa mek donaldsom ima vrlo poucan film o liku koji se samo tamo hranio...
e sad, em skupo em nije zdravo :)
samo dosta voca povrca,redovni treninzi :)
Mada ponavljam ako osoba ima dovoljno kondicije da moze da pesaci i trci(il sta vec pliva,vozi rolere itd) onda je to dobro i ne treba se sekirati...

Nego da se dogovorimo lepo da odemo na fruskogorski maraton i pesacimo 33 km :) ? ajd ko ce,...ocekujem Borisa da dodje pa da se upoznamo :) sta misli Boris na to? a mogu i ostali sto ne.

Ja se prijavljujem za taj maraton..To bese u aprilu? Dosla bih, makar da uzivam u prirodi
Ma to se ja zezam...Ja ne voli Mek donalds, odvratna im je hrana...To sam volela kad sam bila klinka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back