marko717
Zainteresovan član
- Poruka
- 254
Желим ти сву срећу у проналажењу праве љубави, или тј. љубави твог живота......
Теби и свима осталима којима је то жеља....
Има добрих људи и међу мушкарцима...има оних које није брига за ''ловачке приче'', има оних који желе само да воле, простом једноставном љубављу измећу два бића, које није брига шта ће друштво рећи... има оних којима стандарди нису исти као стандарди друштва.... има оних који желе исто што и ти драга моја Купидоније....
Ха, ха има толико њих и мушких и женских, само је фора у томе што их је тешко видети, јер изгледају исто као и сви....нема беџа који каже ко је какав, важно је да се ти због неког тамо сома не изневериш толико у мушки род, да не видиш оног правог, само веруј да има таквих, само знај да има различитих, само толико и такав ће доћи...
Ја мислим да је то зависно од човека, и од судбине....
Ако ти нешто значи Ја верујем у тебе Kupidonia и твоју судбину, и немој да ме изневериш
....
Поново желим ти све најбоље у тој слаткој, најлепшој и најтежој потрази живота...
А сад да запевам(од муку
):
''Донеси вина крчмарице
Румено као твоје лице.
Дај да пијем, тугу да сакријем-
Срце ме боли, хоће да изгори...''
(кладим се да нико на подфоруму ''романтика'' није цитирао ову песму
)
Теби и свима осталима којима је то жеља....
Има добрих људи и међу мушкарцима...има оних које није брига за ''ловачке приче'', има оних који желе само да воле, простом једноставном љубављу измећу два бића, које није брига шта ће друштво рећи... има оних којима стандарди нису исти као стандарди друштва.... има оних који желе исто што и ти драга моја Купидоније....
Ха, ха има толико њих и мушких и женских, само је фора у томе што их је тешко видети, јер изгледају исто као и сви....нема беџа који каже ко је какав, важно је да се ти због неког тамо сома не изневериш толико у мушки род, да не видиш оног правог, само веруј да има таквих, само знај да има различитих, само толико и такав ће доћи...
Ја мислим да је то зависно од човека, и од судбине....
Ако ти нешто значи Ја верујем у тебе Kupidonia и твоју судбину, и немој да ме изневериш
....Поново желим ти све најбоље у тој слаткој, најлепшој и најтежој потрази живота...
А сад да запевам(од муку
):''Донеси вина крчмарице
Румено као твоје лице.
Дај да пијем, тугу да сакријем-
Срце ме боли, хоће да изгори...''
(кладим се да нико на подфоруму ''романтика'' није цитирао ову песму
)