КАКО ДО ВЕЛИКЕ СРБИЈЕ ДАНАС.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Keeper:
jaoooo nauchite da ne qoute-ujete stalno te slike, pola sata dok mi se otvori stranica :lol:
bicje tako kad tad? ja mislim da cju pre oticji odavde no shto cju dochekati da mi vosha bude van srbije a tad cje me bash biti briga... :roll: :)

Извини молим Те, мистер Keeper-eали да ли би могао да ми објасниш
из ког раѕлога уместо ЈЕДНОГ СЛОВА пишеш више комада, на пример:

- ч пишеш CH
- ћ " CJ
- ш " SH

мислим... који је то језик :roll: :roll: :roll:

tako pishem da bi se č razlikovalo od c i ostalo.

а могао бих да пишем и овако, ал мрзи ме да притискам Alt+Shift и мењам стално језике с обзиром да наш "флексибилни" ћирилични српски не "подржава" енглески, на којем је засновано функционисање interneta.

a mogao bih i ovako da pišem, al sporije kucam jer sam promenio jezik na tastaturi a nemam adekvatne oznake tako da mi treba više vremena da otkucam tekst, a vreme na internetu je definitivno novac :D

tako da, moracjesh da gledash ovaj moj "jezik" ;-)

vecavestica:
Михајло:
СВЕ ИДЕЈЕ КАКО ДО ВЕЛИКЕ СРБИЈЕ ДАНАС СУ ДОБРО ДОШЛЕ.
НАПОМЕНА.
СЕКТАШИ ДЕМОНОКРАТСКИ НЕМОЈТЕ СЕ ЈАВЉАТИ.
УНАПРЕД ЗАХВАЛАН. МИХАЈЛО
covece ,pa gde ti zivis???
zar ne vidis da nismo i stanju ni ovo sto imamo da sacuvamo???
hahaha .......
najbolje biciklom

Mihailo nije provokator...covek ima valjda neku ideju, otkud znam....ili mozda samo hocu da ga vodim na kafu....KO JE REKO PROVOKACIJA?!?!??!?!
shalla....
LJotic, a? ne znam bas...
daj da zacuvamo ovo malo sto nam je ostalo od Srbije, pa onda da pravimo planove za osvajanje sveta (znaci, do Soluna, kao u dobra stara vremena). A, posto i sa ono malo sto nam je ostalo imamo problema, ne znam kako cemo bas.
Cuo sam da je sledeca Timocka Krajina...
Ili to mozda ne treba Srbiji?
Hm.......

Iluvatar:
Mihailo nije provokator...covek ima valjda neku ideju, otkud znam....ili mozda samo hocu da ga vodim na kafu....KO JE REKO PROVOKACIJA?!?!??!?!
shalla....
LJotic, a? ne znam bas...
daj da zacuvamo ovo malo sto nam je ostalo od Srbije, pa onda da pravimo planove za osvajanje sveta (znaci, do Soluna, kao u dobra stara vremena). A, posto i sa ono malo sto nam je ostalo imamo problema, ne znam kako cemo bas.
Cuo sam da je sledeca Timocka Krajina...
Ili to mozda ne treba Srbiji?
Hm.......
ma jok sledeci su kovin i simanovci

Keeper:
urospo:
srmmm0sk.jpg

auh... a ko cje vam to ostvariti?
voja je u hagu, arkan mrtav... :roll:
chak i sarajevo planirate?... strava.
ajd molim vas, samo se vojvodine odreknite, dajte voshu rumunima il madjarima, mooolim vas, spasite nas :lol:

Ne brini se ti ko ce i kako to ostvariti...sve ce da dodje na svoje mesto.

A velis da se odreknemo Vojvodine? :x :roll:
Ajde ti se odrekni dnevne sobe u tvojoj kuci ili stanu i daj je tvom komsiji :!: :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back