Dassal covece palite u Kvebek! Vidis da se ovo ne odnosi na Quebec selected.Auh covece ni mog NOC-a nema na ovoj listi.Izgleda da se meni isplatio moj francuski.
Putain, mais c’ est pas possible!!!!
Putain, mais c’ est pas possible!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Daaaaaa, bas su sve usko definisali. Imaju i novi self assesment test. Kazu, predlazemo vam arranged employment. Kao da je to lako.... Rasprsise se svi moji snovi o novom zivotu..... Isto vazi i za sve provincije. Pogledala sam i svi traze arranged employment...
Ne razumijem!
Ne mogu da vjerujem tako nesto da su uradili!!!!!!!!!!
Covjek se pocne necemu nadati i onda... Sta? Hladan tus!
This does not apply to applicants intending to live in the province of Quebec.
Moracemo izgleda Sale, svi za Kvebek!
Nema predaje!![]()

Samo da javim da ni mi nismo na spisku..
Koji je plan sad, sta se sad desava, vracaju pare ili sta??????
Skenj teski

to ne dotice nas imigrante... oni su ove odluke o listama zanimanja doneli na osnovu skoro godinu dana teskog izjedanja ruckova i veceraNajnovije vesti
vlada u Kanadi u haosu
moguce da padne 8 decembra
kako politika ne utice na imigrante pa politicari su doneli promenu zakona o imigraciji,i spisak zanimanja
ovi sto hoce da sruse vladu su protiv tog spiska zato sto sa takvim ogranicenjem zanimanja ostetili su ekonomsko trziste Kanade npr kad im netrebaju stomatolozi,inzinjeri itd.
Ako ste vi na spisku srecno.
Na stranim forumima niko neveruje u ovo sve cak ni oni koji su na spisku jer to niko ne podrzava jer je Kanada zemlja imigranata i oni to sami znaju
kako politika ne utice na imigrante pa politicari su doneli promenu zakona o imigraciji,i spisak zanimanja
ovi sto hoce da sruse vladu su protiv tog spiska zato sto sa takvim ogranicenjem zanimanja ostetili su ekonomsko trziste Kanade npr kad im netrebaju stomatolozi,inzinjeri itd.
Ako ste vi na spisku srecno.
Na stranim forumima niko neveruje u ovo sve cak ni oni koji su na spisku jer to niko ne podrzava jer je Kanada zemlja imigranata i oni to sami znaju
Ljudi zar ste svi vi predali zahteve posle 27.2.2008? Ovo vazi samo u tom slucaju.... Verovatno je ovo glupo pitanje ali izgleda da je to od šoka i neverice...

Pozdrav BojaneSale da li vazi TEF ili mora da se polaze onaj drugi neki test, koji je by the way laksi, a koji su tada kad smo mi geldali trazili da se polaze, ai jeftiniji je bio od TEF-a. Hvala unapred, Bojan

Ne razumijem!
Ne mogu da vjerujem tako nesto da su uradili!!!!!!!!!!
Covjek se pocne necemu nadati i onda... Sta? Hladan tus!
This does not apply to applicants intending to live in the province of Quebec.
Moracemo izgleda Sale, svi za Kvebek!
Nema predaje!![]()

Ma kakva predaja.Pa mene su vec jednom odbili, pa nisam odustao.![]()