Ma znas sta......necu da smaram ljude ovde, potpuno sam svestan da nigde na svetu nije savrseno!! Ali ono ljudski, izvinite, molim, uradicemo to sto brze i slicno (mislim na obe strane saltera), a ne ovo kod nas prva recenica NE MOZE!! STA HOCES!!! Znas, dodje mi da im j..... m...., sto bi se i desilo, nego montiram mrgud facu, pa snime oni, znaju da ce biti gusto!! Ali je fora sto se ja jadno osecam, jedan dan pre i jedan posle toga!!! Ajd' necu vise o tome, skace mi pritisak!!! Menjamo temu, na nesto konkretno!!!
Nasao sam negde da za decu imas federalnu+provincial dodatak za decu- federalni je 100 CAD mesecno, a provincijalni je razlicit, ali upravo oko 150 CAD koliko se secam, to je ok, imas dovoljno za obdaniste u Qebecu (koje je jeftino u odnosu na BC, recimo gde ide od 400 pa navise!), a nisam sto posto siguran, mislim da postoje i tax benefit na kraju godine (ne drzite me za rec)! Mi smo inace pre neki dan podigli 24.000 dinara, koje dobijes kad se rodi dete (a nase se rodilo 20.06.2008), medjutim saznamo da je novac uplacen u julu, ali nismo mogli da otkrijemo na koji racun, do pre neki dan!! AUF
Pozzzzzz