Pozdrav,
Dobismo poziv za lekarski i idemo u ponedeljak 15.03.10.
Mi smo premesteni za BG, tako da se nadamo da nalaze salju u BG, a ne Bec...i da ce sve biti OK.
Ima li ko da je iz BG dobio vize i koliko je cakao/la/li
na kontakt za slanje pasosa ambasadi a koliko da dobije nazad?
Pozdrav! Drago nam je zbog uspeha koje neki postizu (tj. docekuju)
PS. Stvarno ne znam koji je qr_c nekima od vas, pa se stalno prepucavate sa nize inteligentnim bicima?!? 
Da ste ih od starta stavili u nepozeljne i ignorisali, ovaj bi forum i dalje bio mnogo kraci ali sadrzajniji, ovako se sve razvuklo u 3 qr_a... (inace ne psujem)
Iskulirajte malo, hteo, ne hteo moracu i vas da stavim na "nepozeljne" jer se primate i zauzimate prostor... NE, STVARNO NE ZEZAM SE! ...
sto za posledicu ima da ako u datom momentu budete nesto hitno/bitno pitali neki od nas, koji mozda budu mogli pomoci, to nece ni videti.
Sta imate da se prepirete sa svakom budalom... Govnetu je veoma upecatljiva osobina da smrdi i koliko god da ga pokusate udarati, ismevati ili verbalno vredjati ono nastavlja da smrdi nezavisno od vas...kontate vi to vec...
....Jeeeeee, uskoro cemo ovde imati 386 strana, od cega ce 300 biti potroseno na vase njakanje sa zlim, iskompleksiranim, nesretnim, nezeljenim detetom koje je jos pored sve te nesrece i mentalno nedovoljno razvijeno tj. (u ovom slucaju lepse receno) retardirano.
@ Sale: Drago mi je sto cujemo dobre vesti!!
Dobro si nas istripovao sa navlacenjem onog nesrecnog deteta,

ali stvarno batali ga sad vise.

Znam kako se osecas, koliko te je iznjakao i da bi mu najradije %^&%$& (iako si sad poceo kao da ga kuliras tj. odgovaras tako da ga kao spustas) ali najvecu stvar ces uraditi ako ga ignosrises i stavis na nepozeljne.
Ja sam to uradio jos davno, cim sam detaljno poslao na forum kako da i drugi to urade i sve je bilo OK dok se niste navukli na prepucavanje sa njim/a.
Znam da zelis dobro svima nama i da si veoma cest na forumu sa postovima i odgovorima i to je sve cool, ali shvati da kada se gleda uznemiravanje korisnika i zauzimanje foruma ti njihovom manipulacijom postajes isti kao i pomenuti retusi.
Nemoj da se ljutis, ovo je iskreno iz najboljih namera.
...isto vazi i za ostale koje nisam pomenuo...tebe sam samo stavio jer bas zaglavio...
Sve najbolje!