..... Ja ga opet pitam, ali sta te vuce ovde da ostanes kad radis za 400eur, zivis sa rod iteljima. A on na sva moja pitanja samo sleze ramenima i kaze "Ipak je ovde lepse".
Jos uvek sam pod utiskom i mogu da kazem da neke ljude ipak nikad necu razumeti.
znaci, samo mogu da kazem VAU!
a neki ljudi se 5-6 godina KIDAJU za tu PRC.
pazi, ja se slazem da je najlepse i NAJLAKSE kod mame i tate, ali, na zalost, mislim da ce taj tvoj drug MNOOOOGO da zazali kada se ozeni i dobije klince, a ne moze da kupi pelene i plati stanarinu gazdi u istom mesecu...
ali, i da ne gledamo finansijsku stranu (najiskrenije, ja ni ne idem u CA zbog para.. cilj mi stvarno nije da postanem gasterbajter!) nego zbog stabilnog drzavnog uredjenja i normalnih, neiskompleksiranih i opustenih ljudi koji zive tamo, ustvari, u slozi... jer zelim da mi deca, sutra, zive u takvom, kompromisnom i razumnom, drustvu i sistemu.
neka je svima sa srecom

Poslednja izmena:
ovde je sve ok.Posto smo bili vec, znali smo sta nas ceka, ali nismo bili zimi.A sto kaze Grandic ovo je neverovatno.Ne da ti netreba zimska garderoba nego bukvalno da ti ne treba ni jakna ako ides kolima.Juce sam isla u neki mall, samo u tankoj maici i kazem sama sebi"da me mama vidi sad".Uzasno je vruce svuda.Cujemo se ponovo, budite strpljivi i bice sve ok.Sto se tice programiranja mora se jos malo doraditi kod Bil Gatesa i jezik savladati i moze se raditi, tako je moj skolski drug poceo prosle god. Priznaje se informatika ali traze barem neki mali kursic, cisto da imas neki njihov papir uz ovaj nas.

da se smaknes!