- Poruka
- 6.496
Pa gde si kralju ?Evo i od mene reputacija.Veeeliki pozdrav i sve najbolje u Novoj 2010![]()
Kada ces u Kanadu 3010 ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gde si kralju ?Evo i od mene reputacija.Veeeliki pozdrav i sve najbolje u Novoj 2010![]()
Upravo sam dobio mail za viziranje pasosa
![]()
Upravo sam dobio mail za viziranje pasosa
![]()
Paukman svaka cast, cestitamo!!! Vreme trajanja procesa, tj. od 10. jula do 04. januara je rezultat koji je koliko znam ne zabelezen. Sve najbolje u buducim planovima.
Pozdrav svima
Prostakluk.
Ovog "programera" necu vise da komentarisem,ma srecno vam bilo... Samo da se odreknete Srbije i srpskog jezika i da se ne vratite vise u Srbiju.
Pozdrav za lika sa nikom Arlington Road.
Wow,nezabelezeni rezultat,wow!!!Cestitamo,cestitamo!Trudicemo se svi krajnjim naporima da te prestignemo da srusimo taj rekord!!!Paukman svaka cast, cestitamo!!! Vreme trajanja procesa, tj. od 10. jula do 04. januara je rezultat koji je koliko znam ne zabelezen. Sve najbolje u buducim planovima.
Pa sjasi ondaZnaci sigurno necu vise da te komentarisem.
Ja prosto volim svoju zemlju(kakva god ona bila),ne interesuje me politika uopste,i na kraju krajeva nemam sta tebi da se pravdam,ko si ti? Odakle vuces tvoje korene?Sta si po nacionalnosti? Recicu ti sta si ti,ti si prodana dusa.U tome je razlika izmedju tebe i mene,sto si ti prodana dusa koja za $ ili euro sve slusa(radi)i koja ne zna ni gde je rodjena,ni kojim jezikom govori,ni odakle su mu roditelji,prodana dusa bez kulture
Po ovom sto si ovde ispljuno, bit ce da si to ipak tiOcigledno je neko izbacen iz takta,ili se to meni samo cini?
Jos nesto...
Jednog dana, kad porastes, doci ce ti iz dupeta u glavu zasto je pola Srbije nestalo preko bare ili barem konobarise diljem susedne EU... pripazi samo da tad ne bude prekasno za tebe.
A dotle nastavi, strpljivo stoj u redovima za sve i svasta, bacaj cvece pod tenkove, mitinguj, mrzi komsije, cekaj vojnu policiju da te vodi na "vezbu" (sacuvajte ovaj vojni poziv - moze vam doneti kolor televizor), pali ambasade, veseli se uz Pink, Miskovica, Peconija, Seselja, Kostunjavog, Grobara, Tadiju, Cedu, Dikica, Beckovica, Seku, Stoju, Crncevica, Karleusu, Cecu, splavove, Grand, Farmu, VIP Velikog Brata, cetnike, ustase, partizane, delije, grobare, nafixane tatine sinove koji postrojavaju policiju kad ubiju nekog Audijem...
Vozi i dalje svoj 20-godisnji krs izlokanim prljavim ulicama, sipaj u njega razvodnjeni benzin (ako budes ima cime da ga kupis), izbegavaj obrusavajuce fasade, veseli se uz restrikcije, zivotareci i dalje kod roditleja ili kao veciti podstanar, sacekuj Vojvodu od sampite, ne daj Cokoladnog Djenerala, cuvaj Slobov grob, pravi se da narko-dileri ne stoje ispred skole u koju saljes decu, anesteziraj mozak, pravi se da je sve super, a pre spavanja obavezno popij svoju redovnu dozu apaurina...
Alo komsija, 90-te su odavno prosle i nema vise redova, tenkovi su u starom gvozdju,
vojna policija vise nikog ne vodi na vojne vezbe, jer se nazalost vise ne odrzavaju !!!
Posto ti ovde nije po volji ni jedan politicar, kako ce ti tek odgovarati neki strani ???
Narkomana, narko-dilera, kriminala, korupcije, huligana....ima u svakoj drzavi, tako da
mi nije jasno sta si time hteo da kazes
To je tacno, a ponajvise medju potomcima neskolovane ustasko-cetnicke dijaspore 60-tih koji nikad nisu ni pokusli da se adaptiraju na okruzenje i zive i dalje u svojim nacionalnim torovima uz negovanje idolopoklonstva za likove kalibra Baja M.Knindze i Thompsona . To su npr. oni sto umeju cak i Australian Open da iskoriste kao povod za sveopstu srBsko-'rvaCku makljazu.Seka, Stoja,Ceca, Grand i Pink su najpopularniji u dijaspori pa pocni polako da se navikavas na tu vrstu muzike !
...
Postoji li neko ko se uselio u lepu Kanadu pa da se nezadovoljan time sta je video u njoj vratio tamo odakle je stigao u nju?
Ja ne znam kad si ti rodjen, verovatno negde kada je Sloba drzao kontra-miting na Uscu, ali moja generacija je suvise toga prezivela, suvise nas je nestalo po ratistima i izbeglickim kolonama ili je rasuto po belom svetu. Iz svega toga otprilike skontali smo da ce 90-te ovde da se ponavljaju svakih 10 godina... Zasto? Zato sto nikada nista nije nauceno iz njih, zato sto je nekima Sloba Milosevic i dalje najbolji predsednik kog je Srbija imala, a Seselj junak. Isto je i u HR i BiH... Sledbenici Gotovine, Orica i Mladica mogu u svakom trenutku da okupe par stotina hiljada ljudi i naprave klanicu a takvi kao ti ce tada biti samo kolateralna steta.
Elem, sta god tebe ili onog Kralja zunzara opredelilo da ostanete ovde i izazivate sudbinu, siguran sam da imate jake razloge za to... on npr ima "korjenje", ti valjda nesto pametnije.
Naslov ovog topica je KAKO a ne ZASTO do kanadske iseljenicke vize... So, let's stick to the subject.
Automatski sam dobio ideju za nov topic na podforumu Severna Amerika,cim sam procitao tvoj post. :-)Postoji sigurno, ali mnogo znaci i odakle neko krene, znam za jedan par iz Svedske i programera iz Engleske......svako se vratio u svoju otadzbinu...
Malo si pogresio sto se godina tice, ali nije ni bitno. Nije mi samo jasno zasto ste takvi
pesimisti sto se tice zivota u Srbiji, nije ovde bas toliko crno, kao sto ni u kanadi nije
tako idealno kao sto mnogi pokusavaju da predstave, a to upravo rade oni koji nisu ni
videli Kanadu poput saleta i njemu slicnih.
A kad se pojavi neko poput Arlingtona ko je ziveo tamo i pokusava da ukaze na negativne
stvari zivota u Kanadi, onda on automatski postaje lazov, jer tamo teku med i mleko,
rostilja se svaki dan i svi samo cekaju da dodje sale sa ekipom i da mu daju platu 5000$
Zasto mislis da izazivamo sudbinu ako ostanemo ovde ??? Pa zar nije izazivanje sudbine
ako neko napusti posao, proda svu svoju imovinu i ode sa porodicom u drzavu koju je video
samo na slici, ali je zato cuo da se tamo super zivi a malo radi ?![]()