Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma pusti ga nek vodi svoju politiku, ali u listi nepozeljnih z:shock: !
Svi koji ne zele da vide necije postove neka odu u svoj Korisnicki Profil, kliknite na "Uredi Listu Nepozeljnih", dodajte doticnu osobu i snimite izmene.

ps. Naravno zelim im sretnu novu godinu :zjelka: i da se sto pre izlece (patrijotizam je teska bolest, a cini mi se da je ovde nesto drugo posredi :think:).

Hvala ti sto si tu informaciju podelio,bices prvi i jedini koga cu staviti na tu listu,ja volim sukobljavanje misljenja,razmenjivanje stavova,diskusiju,samo toliko...steta sto vise tvoje necu moci da vidim...mozda bi pruzio jos neki pametan savet...

Uvek se nadje neko da lupa i s... po forumima, cisto da nas obavesti da ni njemu nije lako, ali ima leka i za takve...

Ostavimo takve neka si pisu i saraju po forumu sta god zeli, ja i ne obracam paznju vise na to...

Paukmen drugar, ima li kakvih vesti nakon zavrsenog medical? Hajde mi reci koliko kosta medical i kako je sve teklo na medical ako nije tajna? Orjentaciono da znamo sta nas ceka!

Sve najbolje i veliki pozdrav!

Uvek se nadje neko da lupa i s... po forumima, cisto da nas obavesti da ni njemu nije lako, ali ima leka i za takve...

Ostavimo takve neka si pisu i saraju po forumu sta god zeli, ja i ne obracam paznju vise na to...

Paukmen drugar, ima li kakvih vesti nakon zavrsenog medical? Hajde mi reci koliko kosta medical i kako je sve teklo na medical ako nije tajna? Orjentaciono da znamo sta nas ceka!

Sve najbolje i veliki pozdrav!

Pozdrav, nema nista jos uvek z:(
Posle medical-a sledi samo cekanje:dosadno:, nadam se da nece potrajati predugo.
Za nas troje (dvoje odraslih i jedno dete) pregled je kostao oko 20000+ dinara.
Sam pregled je nista specijalno. Uzmu ti krv, mokracu, izmere pritisak, pregledaju vid, pitaju gomilu pitanja. Na kraju se skines i doktorica uradi vizuelni pregled i ispipa te z;)

Iskreno ne deluje previse ozbiljno, ali sta da se radi. Ne budite lenji pa ih zovite posle toga da vam kazu DHL broj preko koga su poslali vase rezultate.
Posto su bili malo neazurni nakon naseg pregleda (poslali su tek 2 nedelje nakon pregleda) na kraju su mi rekli da je njihova baza povezana za Becom, tako sve rezultate oni vide automatski, tj. da se ne sekiramo.

Ako vam ne budu trazili dopune poziv za pregled mozete ocekivati (sudeci po mom i slicnim slucajevima) oko 1-2 meseca nakon slanja papira.
Nadam se da vam je situacija sa vojskom cista, to je glavni oduzujuci faktor.

Sve najbolje i srecno z:poz:

Poslednja izmena:
BlowJob :) :) :) ???

:zskace::zskace::zskace:

P.S. : Tebi samo psihijatri mogu da se dive klipane.
Ti si slucaj za psihijatra,trebao bi samo da se vidis u ogledalu... Zezas bolesne ljude,zapitaj se...

Evo originalnog pitanja,da li ste se promenili od kako ste otisli u "beli svet",da li ste postali sigurniji u sebe,pametniji,bolji,zdraviji? Ili ste sa svojim kuferima poneli i svoju kulturu iz rodnog kraja,svoje postenje i pamet? Dakle,menja li Zapad dusu?

Ova tema sluzi da Sale dozivotni imigrant prica kako je u Kanadi (posto ima informacije iz 36 ruke),a nikad nije bio,Njegov dosije je vec odavno u dzubretu tj. u recikliranom papiru,tako da krizira. grandic leci komplexe na ovom forumu,kako je uspeo radi za 9C$ u javnom wc i peske ide na posao u atlet majici sto je dobio od armije spasa...
Ja se cudim kako Kanada moze da postoji i funkcionise bez saleta imigranta i njegovih ideja ???? obavio lekarski 2006 p.n.e. i nada se da ce ga zvati...hahaha sale imigriraj ti prvo u BG.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back