Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I mi predali dokumenta 8.10. (AOR 27.12. 2007), poslali za BG ( tako nam rekli i još napisali da je to u cilju da se ubrza ceo proces :heart:). Odem juče na sajt Kanadske ambasade u Beogradu i tamo lepo piše da oni ne rade useljeničke vize, izuzev u slučaju kada ambasada u Beču prebaci aplikaciju na beogradsko odeljenje viza. Ljudi, jel bilo tog prebacivanja i ranije ili je to neka nova fora kao da pomognu kolegama iz Beča, i raščiste gužvu? Kakvi su ovi iz ambasade u Beogradu? Da li mogu da očekujem poziv za intervju (nemam job offer, Simplified process)?
Pozdrav.

Cao!!!Znam da se nasi procesi razlikuju al cu dati samo primer :meni su bili poslati papiri u bg na brzu obradu(tako su i meni bili napisali ovi iz beca) i bili su zavrseni za nekih 3-4 nedelje samo smo mi zeznuli sto nismo uplatili taksu kad smo trebali pa smo cekali jos mesec dana da mi viziraju pasos u bg al mi je bila gotova viza!!!
Srecno i zelim Vam da se i Vasi papiri zavrse brzo...

Cao!!!Znam da se nasi procesi razlikuju al cu dati samo primer :meni su bili poslati papiri u bg na brzu obradu(tako su i meni bili napisali ovi iz beca) i bili su zavrseni za nekih 3-4 nedelje samo smo mi zeznuli sto nismo uplatili taksu kad smo trebali pa smo cekali jos mesec dana da mi viziraju pasos u bg al mi je bila gotova viza!!!
Srecno i zelim Vam da se i Vasi papiri zavrse brzo...

Eeeeej,pa gde si ti ?

Sta ima u Alberti?

Pozdrav veliki:bye:

Eeeeej,pa gde si ti ?

Sta ima u Alberti?

Pozdrav veliki:bye:

Cao!!!evo mene,ja sam stalno uz Vas,svaki dan citam sta ko pise al nemas sta da pisem jer sam bila u drugacijoj situaciji nego Vi!!!
U Alberti ima snega,juce je poceo da pada,krenula sam nedavno u skolu za engleski,dobro mi ide za sada!!!Sve u svemu nemam na sta da se zalim sem sto je dosla zima :-)))) a ni to za sada nije jako strasno!!!
Eto i Vas uskoro u Kanadi

Cao!!!evo mene,ja sam stalno uz Vas,svaki dan citam sta ko pise al nemas sta da pisem jer sam bila u drugacijoj situaciji nego Vi!!!
U Alberti ima snega,juce je poceo da pada,krenula sam nedavno u skolu za engleski,dobro mi ide za sada!!!Sve u svemu nemam na sta da se zalim sem sto je dosla zima :-)))) a ni to za sada nije jako strasno!!!
Eto i Vas uskoro u Kanadi

:super::super::super:.....:D:D:D

Kod nas isto dosla zima.Evo nas sedimo u kratkim rukavima ,pravimo rostilj i pijuckamo pivce :dash::dash::dash::dash:

Poslednja izmena:
:super::super::super:.....:D:D:D

Kod nas isto dosla zima.Evo nas sedimo u kratkim rukavima ,pravimo rostilj i pijuckamo pivce :dash::dash::dash::dash:

Ha ha ha neka neka,ipak cu ja Vama pozeleti da sto pre dodjete u ove krajeve pa da pravite rostilj i pijuckate pivo a i da pravite sneska belica :klap::klap::klap:
P.S.nemoze se bas praviti snesko,to je sneg dosao samo da nas podseti kako izgleda a on ce tek da dodje kad Vi sletite na ciljano mesto :-)))))

:hvala: Sinisa puno ti hvala na postu koji si napisao. Sigurno znas koliko smo sada u frci oko svega, a u stomaku "leptirici". Ne pomaze cak ni lekic, onaj Saletov. Sve bismo nesto da uradimo u jednom danu, a ne ide brate, treba vremena. Volela bih kada bih ovo vreme koje je preostalo do 12.10. mogla da prespavam i probudim se u Torontu. No, da ne kukam vise, nije to ni tako lose - vazno je da se nesto lepo desava. A da nam do kraja bude onako kako smo ziveli proteklih godina, znaci neizvesno, postarala se nasa divna nacionalna kompanija koja je juce strajkovala, a da pri tome nisu obavestili ljude da nema letova. E kad na to pomislim, setim se svega "lepoga" kroz sta smo prosli i verujem ti svaku rec koju si napisao o zivotu tamo. Jedino me malo strah da nam ne bude dosadnooooo:zcepanje::rotf:
Hvala jos jednom na ohrabrenju i eto cujemo se kad stignemo. Pozdrav:bye:

Jel ovo znaci da smo trenutno u avionu :super:

[Prasanje do MINISTRY
Iskreno i mi smo odustali, napisala sam 3-4 zalbe, niko mi nikad nije odgovorio tako da nikada necemo ni saznati sta se tu zapravo desilo, samo je jednog dana stigla koverta sa papirima za lekarski...
Ali ne radujem se ja previse, nikad ne znas sta sad moze da nas snadje....

Edno prasanje na sto se odnesuvaa vasite zalbi,Dali predhodno dobivte negativen odgovor ili nesto drugo bese vo prasanje.Ve molam da mi pisete odgovor..I uste nesto dali zalbite gi prakavte po e-mail ili posta.Pozdrav od Macedonia.
http://forum.krstarica.com/images/smilies/dontunderstand.gif

Poslednja izmena:
Cao, procitao sam ovu tvoju konstataciju i slazem se, jer sam ja bio kod njih pre 2 god. Ali tada nisam imao uslova i nismo krenuli u proceduru. U medjuvremenu sam zavrsio studije sto mi je i bio problem-nedostatak tada. Medjutim nemam vise njihov broj a i ne znam da li su na staroj adresi ( Cara Dusana 118), pa bih te zamolio da mi das neki njihov broj telefona. Eto toliko za sada... Cao, pozdrav...
Agencija ADRIATIC (Branko Pesic i Nenad Dodig)

Poslednja izmena:
Cao, procitao sam ovu tvoju konstataciju i slazem se, jer sam ja bio kod njih pre 2 god. Ali tada nisam imao uslova i nismo krenuli u proceduru. U medjuvremenu sam zavrsio studije sto mi je i bio problem-nedostatak tada. Medjutim nemam vise njihov broj a i ne znam da li su na staroj adresi ( Cara Dusana 118), pa bih te zamolio da mi das neki njihov broj telefona. Eto toliko za sada... Cao, pozdrav...
Agencija ADRIATIC (Branko Pesic i Nenad Dodig)

:rtfm:Puno smo diskutovali o agencijama na ovom forumu i stav je vecine da agencije treba zaobilaziti u sirokom luku.Uostalom to je i stav imigracioonog jer je sam proces toliko pojednostavljen da prosto ne vidim sta agencija moze da uradi po pitanju iseljenja osim da ti uzme pare za popunjavanje aplikacije.

Cara Dusana 101, Zemun,011-2102159, i 011-3077258, svaki radni dan posle 16h

Ali moj ti je savet, da dobro razmislis, nije zgoreg da popricas sa njima, svi smo se mi interesovali na pocetku, ali po mom misljenju agencije nam zaista nisu potrebne ako je situacija kristalno jasna, platices OGROMNU sumu samo za popunjavanje obrazaca,................jedino ako imas jos neki problem dodatni........to samo ti znas.....Sretno!

Ali moj ti je savet, da dobro razmislis, nije zgoreg da popricas sa njima, svi smo se mi interesovali na pocetku, ali po mom misljenju agencije nam zaista nisu potrebne ako je situacija kristalno jasna, platices OGROMNU sumu samo za popunjavanje obrazaca,................jedino ako imas jos neki problem dodatni........to samo ti znas.....Sretno!

http://www.nbs.rs/export/internet/cirilica/67/rir.html

PIB:102049580

Drugovi pogledajte sifru delatnosti ove agencije: pruzanje saveta u vezi sa kompjuterima?!?

Cao gmina:D

Sta ima kod tebe?:bye:

Ljudi, :dontunderstand: da li se radi intervju za skilled worker vizu ( nemam job offer i nije iseljenje za Quebec) ?????
HVALA!!!!! :heart::heart::heart:

Pozdrav Selice

Iskreno nemam pojma ali koliko znam intervju se radi ako odluci imigracioni sluzbenik.Ako je sa brojem poena sve u redu i situacija je potpuno cista jedino zasta rade intervju je security pitanje tj ako im nesto nije bas najjasnije u background-u aplikanta.:D

Ljudi, :dontunderstand: da li se radi intervju za skilled worker vizu ( nemam job offer i nije iseljenje za Quebec) ?????
HVALA!!!!! :heart::heart::heart:

Ako budes srece da ti aplikaciju odradjuje Bec, nece te niko zvati nigde da ides,(pod uslovom da je sve ok, ako nije onda te automatski odbiju bez intervjua, sto nadam se nece biti), ako ti Beograd radi aplikaciju, onda postoje velike sanse da ides na intervjuu, bez obzira da li ti je aplikacija savrsena ili im nesto nije jasno, nema pravila uopste, cak mislim da skoro svi idu, jako mali broj nije isao na intervjuu, oni to valjda vole otkud znam.Nije ni to smak sveta, mi smo bili u Beogradu.

Ako budes srece da ti aplikaciju odradjuje Bec, nece te niko zvati nigde da ides,(pod uslovom da je sve ok, ako nije onda te automatski odbiju bez intervjua, sto nadam se nece biti), ako ti Beograd radi aplikaciju, onda postoje velike sanse da ides na intervjuu, bez obzira da li ti je aplikacija savrsena ili im nesto nije jasno, nema pravila uopste, cak mislim da skoro svi idu, jako mali broj nije isao na intervjuu, oni to valjda vole otkud znam.Nije ni to smak sveta, mi smo bili u Beogradu.

Sale, Gmina, HVALA na brzom odgovoru!!! Aplikacija mi je prebačena u Beograd ( u pismu sa zahtevom za dokumentima napisali da je to u cilju da se ubrza proces). Zato i pitam, jer mi se čini da bi me mogli pozvati. Gmina, ako sam dobro razumela iz tvog primera generalno nije baš sjajno ako ti aplikaciju radi ambasada u Beogradu, izgleda da duže traje, da gnjave. Da li sam u pravu?
Molim te ako imaš vremena, samo kratko, kako je bilo na intervju, koliko je trajao, šta pitaju...? Koliko ispituju partnera ( ja sam principal aplikant) pošto u mom slučaju on baš i ne blista sa engleskim? Ne znam da li da kažem da njega pitaju na srpskom pa da platimo troškove prevodioca? Inače, molim te reci mi od kada je tvoj AOR ?

Hvala!!!:bye:

Sale, Gmina, HVALA na brzom odgovoru!!! Aplikacija mi je prebačena u Beograd ( u pismu sa zahtevom za dokumentima napisali da je to u cilju da se ubrza proces). Zato i pitam, jer mi se čini da bi me mogli pozvati. Gmina, ako sam dobro razumela iz tvog primera generalno nije baš sjajno ako ti aplikaciju radi ambasada u Beogradu, izgleda da duže traje, da gnjave. Da li sam u pravu?
Molim te ako imaš vremena, samo kratko, kako je bilo na intervju, koliko je trajao, šta pitaju...? Koliko ispituju partnera ( ja sam principal aplikant) pošto u mom slučaju on baš i ne blista sa engleskim? Ne znam da li da kažem da njega pitaju na srpskom pa da platimo troškove prevodioca? Inače, molim te reci mi od kada je tvoj AOR ?

Hvala!!!:bye:

Generalno nema veze na koju vrstu vize ides, ali koliko znam velika vecina nas ovde ide na skill worker. Realno mozes ocekivati da ides na intervjuu, ali nemora da znaci, to se nikad ne zna, ja sam se raspitivala ranije pre naseg intervjua kako to izgleda, Yugoslav je ovde bas stavljao na forum pitanja i nije mi bilo svejedno, mada smo mi vec bili na intervjuu zbog turisticke vize, tako da sam znala vec kako ispituju, to je trajalo sve ukupno preko dva sata, oko 45 min. napolju i preko 1,5 sat, sam intervjuu(sto nemora da znaci da tako svi),bio je imigrantski oficir(muskarac), sto je puno bolje nego da vas neka sluzbenica uhvati u masinu(puno njih i:ok:ma losa iskustva sa zenskim oficirima u ambasadi ca),ali nemas sta da se bojis, jedino sto je trema na pocetku, a posle ni ne primetis kad prodje vreme.Sto se tice intervjua, moj muz je aplikant i on je najveci deo razgovora vodio, ali su usput neka od pitanja postavljali i meni(ne sva), i cim smo usli pitali su da li cemo intervjuu na engleskom ili na srpskom, posto smo mi rekli da cemo na srpskom, rekao je da jedan deo mora ici i na engleskom, tako da smo to obavili, veoma kratko je trajalo, ali su ispitivali i mene na engleskomt takodje.Mi idemo na SINP to je program za Saskatchewan, i koliko cujem i vidim tu su nastali izvesni problemi, i navodno hoce da malo uspore proces zbog krize.Posla uvek ima i bice, ali navodno neke njihove igrarije, pokusali su da prebace neke radnike iz drugih provincija,ali navodno nece niko da ide.......itd, Ne mora da znaci da ce i kod vas ovoliko dugo trajati, ali ipak je cinjenica da Bec puno brze resava stvari nego Bgd.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back