Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma bas to "osim"..... ....ponesi antibiotike za decu i vas, to ovde daju samo u kraaajnjem slucaju...sto se tice onoga lonci serpe, posteljine, ostavi sve, kupices.Jeftinije i ima sta hoces. Medjunarodna vozacka ti ne treba, to vise ne pali. Samo ona obicna.
Ne moras da se pretrpavas, znam kako je, sve ti treba, sve bi ponela....ma pusti, imaces vise za 6 meseci nego sto si imala tamo, veruj.
Austria ili British, britishairways su malo skuplji ali bolja usluga. Mnogi izbegavaju Alitalia-u, najjeftiniji su, raspadaju se, ali idu ljudi, nemaju problema i zadovoljni su.
Sama izaberi, sve se svodi na isto....NIJAGARA.

Srecan put :)

Ajd polako i opuseno :)

HVALA NA SAVETIMA, A STO SE TICE "OPUSTENO":zcepanje::dash::besna: :manikir: JOOOJ, PA NISI VALDA ZABORAVIO KAKO JE.... NE, NISI JER VIDIM DA PRICAS O LONCIMA I POSTELJINI - MISLI MI CITAS:hahaha:
AKO JE ISTINA ONO STO SAM NA NETU NASLA, 12. OKTOBRA JE NAJPOVOLJNIJI LET UPRAVO SA BRITISH AIRWAYS, TJ. JAT LETI DO LONDONA, A OD LONDONA DO TORONTA BA. CENA KARTE JE NESTO MALO VISE OD 500 EURA, U JEDNOM PRAVCU, STO STVARNO NIJE MNOGO, MISLIM U ODNOSU NA LUFTHANS ILI SLICNE GDE SU CENE ENORMNO VECE.
JOS JEDNOM, HVALA ZA SAVETE I TEBI I MMMSSSKKK.

HVALA NA SAVETIMA, A STO SE TICE "OPUSTENO":zcepanje::dash::besna: :manikir: JOOOJ, PA NISI VALDA ZABORAVIO KAKO JE.... NE, NISI JER VIDIM DA PRICAS O LONCIMA I POSTELJINI - MISLI MI CITAS:hahaha:
AKO JE ISTINA ONO STO SAM NA NETU NASLA, 12. OKTOBRA JE NAJPOVOLJNIJI LET UPRAVO SA BRITISH AIRWAYS, TJ. JAT LETI DO LONDONA, A OD LONDONA DO TORONTA BA. CENA KARTE JE NESTO MALO VISE OD 500 EURA, U JEDNOM PRAVCU, STO STVARNO NIJE MNOGO, MISLIM U ODNOSU NA LUFTHANS ILI SLICNE GDE SU CENE ENORMNO VECE.
JOS JEDNOM, HVALA ZA SAVETE I TEBI I MMMSSSKKK.
To je stvarno povoljno. Nisam nikad nasla tako jeftine karte, vidjala sam neke za oko 700eurica i to sam mislila da je prilicno jeftino... posto kada sam pocela istragu o kartama prvo sam pocela sa Emirates... gde je karta bila (po osobi) 12000 eura!

Vidi stvarno, iz Beograda kada se putuje u Toronto mnogo je jeftinije. Ovaj nas lokalni aerodrom je previse skup. To znaci da se meni vise isplati da putujem od Beograda... u slucaju kada ne bih morala vec da odem odavde avionom do Beograda... ih, ponekad vam zavidim. Mene kosta da dodjem da vidim mamu i tatu 1200 eura (za nas troje) i to u najjeftinijoj varijanti i sa presedanjem... ispada da mi je svejedno da li zivim ovde u Evropi ili u Kanadi...

Prijatelji cestitam svima koji su vec dobili vize. Meni se cini da je ovo vecnost koja treba da prodje od kada sam uradila medicinski pregled pa do poziva za slanje pasosa na viziranje. Svaki dan mi je vecnost. Ali zurka mora da bude kad sve bude gotovo. Sta po sletanju na aerodrom kakva je procedura i sto se tice para da li nositi kes ili kako?

Sale stvarno si kralj.::......za svako pitanje imas odgovor........reci mi kako ti je prevodila vojnu knjizicu. nemoguce da svaku stranu racuna posebno, jer su vise od pola prazne strane......

Ja sam slao overene fotokopije vojne knjizice zajedno sa prevodom koji se sastojao samo od strana na kojima nesto pise.Koliko se secam ceo prevod vojne knjizice je stao na dve strane.Ona zena zna o cemu se radi tako da mi kod prevodjenja vojne knjizice nije racunala strana vojne knjizice = strana prevoda.

Pozdrav

Prijatelji cestitam svima koji su vec dobili vize. Meni se cini da je ovo vecnost koja treba da prodje od kada sam uradila medicinski pregled pa do poziva za slanje pasosa na viziranje. Svaki dan mi je vecnost. Ali zurka mora da bude kad sve bude gotovo. Sta po sletanju na aerodrom kakva je procedura i sto se tice para da li nositi kes ili kako?

Izvini sto pitam,ovo AnjaMateja su sigurno Anja i Mateja.Ja imam Anju koja ima 8 godina(dusa tajina :D).Jeste stvarno, dani su kao vecnost.Kao sto sam rekao ranije covek mora da se trudi na sve nacine da ne misli o tome.Treba organizovati neke aktivnosti da bi slobodno vreme posle radnog vremena sto vise provodio ne sedeci i razmisljajuci.Moze da se nosi kes, i sve do 10000 CAD ne mora da se prijavljuje.

:klap::orkestar:FREEZE, DASSAL ŠTA REĆI ??? SUPER, SUPER I JOŠ JEDNOM - SUPER!!! :ok::orkestar:

E, SAD ONAJ "SLATKO-TEŠKI" DEO POSLA KOJI SE ZOVE "ŠTA PONETI? - NIŠTA NE ZABORAVITI!" - TO JE NAREDNA FAZA KOJA SLEDI POSLE OVE "POBEDNIČKE" EUFORIJE. NO, NIJE VAŽNO, PREGURAĆEMO MI I TO, KADA SMO USPELI SVE ONO ŠTO JE IZA NAS.
OVO SU DOBRE VESTI I ZA SVE FORUMAŠE KOJI ČEKAJU PAPIRE JER, BEZ OBZIRA NA SEZONU GODIŠNJIH ODMORA, OVI U AMBASADI SU SE IZGLEDA STVARNO PROVREDNILI I REŠILI DA SE "OTARASE" NAS KOJI SMO PODNELI PO "SIMPLIFIED" PROCEDURI. SVIMA PUNO SREĆE!!!!:super:

Ma kakva Danska covece :hahaha::hahaha::hahaha:

:super::super::super:

Ko je pominjao Dansku!?! Samo ti z.....j!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

E da, informacija je da smo ovo dobili pismom, a ne e-mailom iako smo uobicajeno sve dobijali e-mailom do sada!
Nema pravila!
Za Koshavu: Right of Permanent Residence Fee -RPRF iznosi 28.400 po odrasloj osobi, a nasao sam u tvojoj ranijoj poruci da ste preplatili, tj, 31 ili 32.000, to je ono inicijalno sto se placa....
Dodju vam kusur!!
Pozdrav

Poslednja izmena:
Vidim,da se stvari pokrecu,i to je bas lepo.:D:Dcestitam svima koji su blizu dobijanja viziranih pasosa,a moj mali savet sa lica mesta je - ponesite lekove.Sve koji vam padnu na pamet,od onih za glavobolju,do onih za groznicu na usnama...neke naravno mozete da kupite i ovde,medjutim mnogo toga se dobija na recept.Cak i banalne stvari.Dok ne sredite zdravstveno,a i posle,mogu da vam koriste[naravno ne daj boze,ali nikad se ne zna].Sve ostalo,kao sto su vas vec i obavestili,mozete da kupite i ovde,osim mozda,frotirnih pokrivaca za spavanje.To nigde nisam videla.[jorgani vam nece trebati jer zimi greju ko ludi.]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back