Selestija
Početnik
- Poruka
- 30
Zadnje poruke prije mjesec dana da li je i ova tema mrtva? Ima li nas još koji želimo za Kanadu? Pozdrav iz B.Luke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako jedan suprižnik dobije radnu vizu drugi automatski ima open work vizu tj. može da radi i mjenja poslove dok onaj s radnom vizom ne može da mjenja posao ( može da da otkaz i vrati se kući). E sad ako idete skupa na radnu vizu kako sam ja skontala on te samo navodi da ideš s njim i to je to a možeš i poslije da dođeš recimo dok se on malo snađe pogotovo ako imaš djecu ..... E sad mene zbunjuju predhodna pitanja kakvi papiri za open work šta? Ako suprug ode npr. ja dolazim za 2/3 mjeseca preko ja sam mislila da na osnovu samog toga mogu da radim ispravite me ako treba neki zahtjev šta se radi ako neko zna i u moje ime hvala na odgovoru 
Pozz Selestija
Mogao je on mene i decu da navede u aplikaciji da idemo sa njim skupa, ali su nas svi savetovali da ne predajemo zajedno(teze se onda dobija viza).Tako da je on predao za radnu vizu a ja i deca kasnije predajemo kad on ode u Kanadu.(ako dobije ) A u pravu si- radna viza te obavezuje da radis taj posao za koji je aplicirano dok sa otvorenom radnom mozes da radis bilo koji posao.

pogledala sam, al sve mi to deluje suvise komplikovano, ipak cemo mi standardnim putem...branim master rad uskoro, pa cemo nakon evaluacije od WESa imati zajedno 431 bod, sto ce nadam se uskoro biti dovoljno

Moze li mi neko reći koji test iz engl.i koji nivo treba da se polozi za apliciranje vize za Kanadu?