Ne znam da li ti danas znaci odgovor
Ako saljes preko IOM-a a iz Beograda si onda nosis licno u Skenderbegovu i ti i svi punoletni iz porodice ili im dostavljas DHL-om
Hvala na odgovoru

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li ti danas znaci odgovor
Ako saljes preko IOM-a a iz Beograda si onda nosis licno u Skenderbegovu i ti i svi punoletni iz porodice ili im dostavljas DHL-om
Vize su u pasosima :-)
pozdrav svima!
jedno pitanje--prijatelj iz Makedonije koji je takodje aplicirao za work permit skoro za neosudjivanost mu stoji oko neplacenih dugova za struju-medjutim to je bila njihova greska uredno je sve bilo placeno covek otisao na sud sa advokatom poneo racune I sve je proslo ok naravno u njegovu korist sada je poslao I dodatnu dokumentaciju uz work permit u cemu je bila stvar da je bio na sudu I da ima presuda da nije njegova krivica platio je sve samo eto greska je bila do elektro distribucije ali u njihovom zakonu bez obzira sto je njihova greska godinu dana ne moze da se obrise to iz sistema tako da mu stoji za to
ja mu kazem da ne brine naravno da ce biti sve ok pa ako ima da je neko bio u slicnoj situaciji kako stoje stvari da li ce imati probleme oko toga?
hvala
Ja mislim da nema oko cega da brine ako je uredno poslao i presudu uz objasnjenje.
Društvo, da li je neko popunjavao Free assessment form na canadavisa sajtu? Drug je popunio prošle nedelje i kaže da mu još nisu ništa poslali, da li neko zna koliko to traje?
Društvo, da li je neko popunjavao Free assessment form na canadavisa sajtu? Drug je popunio prošle nedelje i kaže da mu još nisu ništa poslali, da li neko zna koliko to traje?
Sto to koristite? pa postoji slican tool na CIC sajtu, i rezultati se vide odmah... postoji i EE kalkulator, i sve... canadavisa je samo jos jedan u nizu konsultantskih sajtova, i nema veze sa zvanicnim CIC sajtom... cak im EE kalkulator ne radi dobro (barem nije radio), i informacije koje se tu dobiju su neproverene... sve postoji na CIC sajtu, i to je jedino sto je relevantno na temu migracije u kanadu...
Ljudi, kako novce nosite sa sobom, u džepu ili ima neki drugi način? Došli smo skoro do pakovanja a ne znamo kud s novcima. Ne postoji način da se iz inostranstva otvori račun u kanadskoj banci i tako uradi transfer novca.
pozdrav svima!
pitanje u vezi avio karte ako neko zna,posto su mi u 2 agencije rekli da mi treba visitor I sl viza ako idem preko Chicaga za Edmonton(nesto im ne verujem) posto znam da moze sa transit vizom da se udje u USA---da li mozemo ici preko Amerike za Kanadu tako?
pozzzzz........tek krecem u akciju,pa me interesuje sta znaci IELTS hvala
Mozda sam naporan ali svako pitanje i svaki odgovor ce dobro doci mnogim ljudima ovde. Da li je tacno da ako vam u toku procesa obrade aplikacije istekne godinu dana od uradjenog medicala,vracaju vam dokumenta i morate sve ispocetka? To je neko negde napisao. Ja sam medical uradio u aprilu a necu uspeti da posaljem aplikaciju pre avgusta. To je 4 meseca sto znaci da vazi jos 8. Pa sam u nedoumici da li da u avgustu uradim novi pregled? Hvala svima jos jednom.