Kako do Kanadske iseljeničke vize?

Četitke svima koji su dobili vize u poslednje vreme, jedan deo misije je završen, a mislim da nam svima tek sledi borba kad pređemo na drugu stranu... Kako već sve ide skoro po ustaljenom redu, tako i nama sinoć stiže Passport Request....

Pitanje za one koji su išli lično za BeĆ: koliko košta prevoz "Fudeks"-om tamo i nazad iz Novog Sada? I mi planiramo da se zaputimo lično.

Pozdrav svima i još jednom srećno!

Četitke svima koji su dobili vize u poslednje vreme, jedan deo misije je završen, a mislim da nam svima tek sledi borba kad pređemo na drugu stranu... Kako već sve ide skoro po ustaljenom redu, tako i nama sinoć stiže Passport Request....

Pitanje za one koji su išli lično za BeĆ: koliko košta prevoz "Fudeks"-om tamo i nazad iz Novog Sada? I mi planiramo da se zaputimo lično.

Pozdrav svima i još jednom srećno!

Mi smo bili u ponedeljak i išli Fudeksom. Povratna karta je 4.600 (ili 4.900, već sam zaboravila) i moraš da kupiš peronsku kartu u NS-u koja košta 130. Išli smo večernjim busom koji je kretao oko pola jedanaest i stigao je u Beč oko 6. Povratak u 8 uveče a u NS-u smo bili u 4 ujutro.
Dok smo čekali polazak iz NS-a na stanici su nam dali reklamu za nekog Lukića, povratna je 29 EUR. Sada mu gledam red vožnje - polazak iz NS-a je 21.30, a iz Beča 17.30.

Na temi je sada jako mirno, a pre su se vodili ratovi. Najpoznati rat na ovoj temi je bio izmedju dva korisnika AR i ST, koji su se takmicili ko je pametniji i koji ce pre da ode u Kanadu, Ceo forum je pratio i navijao. Jedan je uspeo da ode, a u Kanadu , a drugi je pukao. Slike su sa stare teme gde je pobednik trijumfovao nad porazenim....
45652_1391832482614_6396121_n.jpg

45932_1391833482639_479419_n.jpg

45652_1391832362611_1986540_n.jpg

45652_1391832402612_4934224_n.jpg

Na temi je sada jako mirno, a pre su se vodili ratovi. Najpoznati rat na ovoj temi je bio izmedju dva korisnika AR i ST, koji su se takmicili ko je pametniji i koji ce pre da ode u Kanadu, Ceo forum je pratio i navijao. Jedan je uspeo da ode, a u Kanadu , a drugi je pukao. Slike su sa stare teme gde je pobednik trijumfovao nad porazenim....

vode se i danas ratovi, ali partnerski - potencijalni imigranti protiv "zlog CICa"... valjda su se i ljudi koji idu opametili, jer vide sta je ovde, pa ne mogu da likuju ni "nad najgorim neprijateljima" ako ne uspeju da odu...

Pozdrav svima :-)
Imam jedno, mozda glupo, pitanje za saborce, koji su slali dodatna dokumenta (uverenje iz policije i vojnu knjizicu) :-) Da li ste sa slali, zajedno sa dokumentacijom, cover letter? Mi smo danas poslali dopunu dokumenata a ja sam se, nazalost, tek sad setila da smo verovatno trebali da napisemo cover letter... :-/ Nadam se da nam nece praviti problem zbog toga... tako je to kad se ne ukljuci mozak na vreme :-/

milorad.borota@gmail.com
Milorad Borota
Managing Director and Principal Consultant
MB MIGRATION SERVICES (CANADA) INC.
Telephone: +1-604-616-2299
e-mail: contact@mbmigration.ca
Web Site: http://www.immconsultant.com

za sve sto te interesuje posalji mu mail

Meni trazi 500$ za to da mi pregleda vec podnetu aplikaciju, i da da savete... napomenuto je da je pregled 'jednom", dakle na sve sugestije koje ispravim ne postoji revizija... nama je to mnogo para, tako da nam ne vredi saradjivati sa njim....
ukupna cifra za fsw je nesto oko 3k dolara... to nije tako strasno, iz mog ugla...

Cestitke! Mi smo juce uplatili RPRF i upravo sada trazimo preko koje kurirske sluzbe da saljemo. Kako ste vi slali? Kad sam vec na forumu, da li neko zna da li morate licno da odnesete pasose u IOM ako se preko njih salju?

Muž i ja išli fudeksom iz Novog Sada, 9200 din dve povratne karte. U utorak u 22.30 h pošli , stigli u Beč oko sedam ujutro, krenuli nazad u 20.00 h iz Beča. Nezaboravno iskustvo, pogotovo na +40 C ceo dan, ali smo se dobro proveli. U ambasadije bio lik koji je vozač za neku agenciju i on je doneo gomilu pasoša na viziranje, tako da može i na taj način da se pošalje, samo se šalje uz cover letter, kojim ovlašćuješ tog nekog.

Meni trazi 500$ za to da mi pregleda vec podnetu aplikaciju, i da da savete... napomenuto je da je pregled 'jednom", dakle na sve sugestije koje ispravim ne postoji revizija... nama je to mnogo para, tako da nam ne vredi saradjivati sa njim....
ukupna cifra za fsw je nesto oko 3k dolara... to nije tako strasno, iz mog ugla...

nama je naplatio za uslugu LMIA aplikacije 750$ po coveku,I za job offer letter-200$(ako poslodavac ne zna to da sastavi),ukupno 950$ ali imao je bas dosta posla-6 meseci je trebalo ovima iz SC da odobre,par puta trazili update I sl...a sad jbg sve ima svoju cenu,u svakom slucaju svakako je covek koji zavrsava posao,zna vrlo dobro sta radi,profesionalan

Poslednja izmena:
Hajde da probamo ponovo!
Imam jedno, mozda glupo, pitanje za saborce, koji su slali dodatna dokumenta (uverenje iz policije i vojnu knjizicu) :-) Da li ste sa slali, zajedno sa dokumentacijom, cover letter? Mi smo danas poslali dopunu dokumenata a ja sam se, nazalost, tek sad setila da smo verovatno trebali da napisemo cover letter... :-/ Nadam se da nam nece praviti problem zbog toga... tako je to kad se ne ukljuci mozak na vreme :-/
Bili bi vam vrlo zahvalni na odgovoru :-)

Hajde da probamo ponovo!
Bili bi vam vrlo zahvalni na odgovoru :-)
Ja sam samo poslala FBI report u originalu i na posebnom papiru napisala broj aplikacije pošto su mi tako naznačili u mail-u. Nisam nšta posebno objašnjavala. Vojnu knjižicu sam slala mail-om, nisu mi tražili originale prevoda.

Puno hvala na brzom odgovoru :-) mi smo napisali na koverti broj aplikacije (koji su nama, takodje, naznacili u mail-u)... sta mislite da li da im posaljemo mail sa "objasnjenjem" zasto nismo napisali na posebnom papiru broj aplikacije? Suprug smatra da nema potrebe ali ja vise volim da proverim sa saborcima kakva su bila njihova iskustva :-)

Pozdrav svima!
znam da ste vecina ovde za FSW,EE I sl ali evo I ja malo da se pohvalim:LMIA konacno odobren pre par dana,za Albertu,High Skill NOC
pa uskoro krece I aplikacija za work permit.
inace G.Milorad Borota za koga skoro svi znate je odradio odlican posao,pa kome treba bilo kakva pomoc oko papirologije za bilo koju vrstu aplikacije--preporucujem coveka.

Druze zdaba sto ga ti preporucujes kad ne odgovara na mailove

- - - - - - - - - -

Dzaba

Mi smo slali cover letter svaki put sa naznacenim brojem aplikacije. Ali ne bi to trebalo da vam stvara problem.

Cestitke! Mi smo juce uplatili RPRF i upravo sada trazimo preko koje kurirske sluzbe da saljemo. Kako ste vi slali? Kad sam vec na forumu, da li neko zna da li morate licno da odnesete pasose u IOM ako se preko njih salju?

Ne znam da li ti danas znaci odgovor :)
Ako saljes preko IOM-a a iz Beograda si onda nosis licno u Skenderbegovu i ti i svi punoletni iz porodice ili im dostavljas DHL-om

Back